2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:41 A jobbikosok még azzal sincsenek tisztában, támogatják-e Karácsonyt egyáltalán08:04 21 milliárdos forgalmat bonyolított a mobilfizetési rendszer07:30 85-88 éves magyarokat fosztott ki a dagadt cigány - ránézésre jól bírná az életfogytig tartó kényszermunkát is06:54 Japáné a legtöbb amerikai állampapír21:55 Netanjahu idén nem mer elmenni az ENSZ közgyűlésére, hogy a karnyújtásnyira lévő iráni atomról beszéljen21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Lipusz Zsolt: Töredék a cigánykérdésről

Reklám

Kedves Kurucok! A kiskunlacházi gyilkossági ügy kezd különös fordulatot venni. Az esetet figyelemmel kísérő embernek az a benyomása támad, hogy itt az illetékes hatóságok valamit nagyon el akarnak kendőzni.
Erre utal a szerkesztőség által közölt, helybéli asszony által írott olvasói levél is. Ehhez azt a megállapítást fűzném, hogy a minden bizonnyal bűnöző Kolompár jobban tenné, ha örökre eltűnne a hazai közéletből, s inkább a büntetőügyei intézésére fordítaná fölös energiáit, mint mocskolódásra és rágalmazásra. Miért maszatolt a hazafiakat nagy buzgalommal összefogdosó és megkínzó káoszőrség több mint egy fél évet Horák Nóra gyilkosának (gyilkosainak?) elfogásával, ha már a kezdetben minden egyértelmű volt, hiszen az ávó vezetőitől azt hallhattuk, nyomon vannak, napok kérdése és meglesz a tettes. No, ehhez képest meglehetősen különösen alakult a nyomozás térben és időben, illetve a feltételezett tettes vonatkozásában is. Talán nem az történt, hogy a romákságot mentendő, egy szerencsétlen, beszámíthatatlan fehérrel vitetik el a balhét, s a valóságos, cigány gyilkosok és bűntársak futhatnak szabadon, s gyilkolászhatnak tovább az ún. harmadik Magyar Köztársaság területén?
Remélem, hogy ekkora gazemberség nem következhet be még a mai, szétzüllött jogszolgáltatás korában sem. A Kolompár-féle síkhülyék pedig jobban tennék, ha ajvékolás és "rásziztázás" helyett végre (volt rá húsz évük) letennének egy programot az asztalra, amely fajtájuk felemeléséről szól, s megmutatnák azt, hogyan lehet ezt a népcsoportot a civilizáció bástyáin belülre hozni. A magam részéről bevallom, sok ötletem nincsen, illetve... Ezért várom türelmetlenül az "Áládár-Kolompár"-féle projektet. Lássunk már végre tisztán, hiszen, ha az a program megszületik 1990 táján, akkor ma nem lenne a börtönlakók erőszakos bűnelkövetőinek jó háromnegyed része cigány. Ugye, Kolompár?
Még van egy vicc is hozzá: Mi az abszolút szervezetlenség? Szkinhed lakodalomba cigányzenekart hívni.
 
Üdv:Zsolt
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready