Bezár!
2020. február 28., péntek, Elemér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:02 Dehogy akart Demeter Márta bárkit is lejáratni...16:58 Gaudi-Nagy Tamás fóruma a felvidéki Medvesalján16:23 Már megint15:55 "Beni Ganz nem meri megtámadni Iránt" - mondja egy kiszivárogtatott hangfölvételen a saját főtanácsadója15:38 A Volánbusz soron kívüli higiéniai intézkedésekkel védi utasait és munkavállalóit15:20 Súlyos veszteség érte a török haderőt Szírában15:08 Ketten hazamehettek a budapesti kórházi karanténból14:44 Késsel rabolt ki egy férfi egy ékszerboltot Nagykanizsán14:18 Nem azt kérdezi a NATO, mit keres Törökország Szíriában, inkább felszólítják Aszadot, hogy tegye le a fegyvert14:05 Hétfőn megkezdik a kerti zöldhulladék elszállítását Budapesten13:23 Erdogan megnyitotta a határt az Európába irányuló migránsáradat előtt - íme az első sáskák13:01 Dr. Ilkei Csaba: az első 3 év a 32-ből: 1988-1990 - Lakitelek, Magyar Televízió, MDF12:55 Történelmi mélyponton a forint12:32 A facebookos zsidók is félnek a koronavírustól11:57 Toroczkai a Horthy-megemlékezésről az ATV-ben - 3 percet kellett várni, amíg előkerültek a "halálvonatok"
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Lipusz Zsolt: Töredék a cigánykérdésről

Reklám

Kedves Kurucok! A kiskunlacházi gyilkossági ügy kezd különös fordulatot venni. Az esetet figyelemmel kísérő embernek az a benyomása támad, hogy itt az illetékes hatóságok valamit nagyon el akarnak kendőzni.
Erre utal a szerkesztőség által közölt, helybéli asszony által írott olvasói levél is. Ehhez azt a megállapítást fűzném, hogy a minden bizonnyal bűnöző Kolompár jobban tenné, ha örökre eltűnne a hazai közéletből, s inkább a büntetőügyei intézésére fordítaná fölös energiáit, mint mocskolódásra és rágalmazásra. Miért maszatolt a hazafiakat nagy buzgalommal összefogdosó és megkínzó káoszőrség több mint egy fél évet Horák Nóra gyilkosának (gyilkosainak?) elfogásával, ha már a kezdetben minden egyértelmű volt, hiszen az ávó vezetőitől azt hallhattuk, nyomon vannak, napok kérdése és meglesz a tettes. No, ehhez képest meglehetősen különösen alakult a nyomozás térben és időben, illetve a feltételezett tettes vonatkozásában is. Talán nem az történt, hogy a romákságot mentendő, egy szerencsétlen, beszámíthatatlan fehérrel vitetik el a balhét, s a valóságos, cigány gyilkosok és bűntársak futhatnak szabadon, s gyilkolászhatnak tovább az ún. harmadik Magyar Köztársaság területén?
Remélem, hogy ekkora gazemberség nem következhet be még a mai, szétzüllött jogszolgáltatás korában sem. A Kolompár-féle síkhülyék pedig jobban tennék, ha ajvékolás és "rásziztázás" helyett végre (volt rá húsz évük) letennének egy programot az asztalra, amely fajtájuk felemeléséről szól, s megmutatnák azt, hogyan lehet ezt a népcsoportot a civilizáció bástyáin belülre hozni. A magam részéről bevallom, sok ötletem nincsen, illetve... Ezért várom türelmetlenül az "Áládár-Kolompár"-féle projektet. Lássunk már végre tisztán, hiszen, ha az a program megszületik 1990 táján, akkor ma nem lenne a börtönlakók erőszakos bűnelkövetőinek jó háromnegyed része cigány. Ugye, Kolompár?
Még van egy vicc is hozzá: Mi az abszolút szervezetlenség? Szkinhed lakodalomba cigányzenekart hívni.
 
Üdv:Zsolt
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready