Egy söröskorsóval fejbe vágva földre küldték.

Ha a rendőrség tudja, hogy ki szúrta le Marian Cozmát, akkor miért gyanúsítanak továbbra is öt személyt emberöléssel, életveszélyt okozó testi sértéssel és testi sértéssel? – tette fel a kérdést Mester Csaba, Németh Győző védője az ATV Jam című műsorában.

Az ügyvéd álláspontja szerint védence garázdaságot és testi sértést követett el, és nem lehetett pszichikai bűnsegéd, ahogyan azt a nyomozók gondolják. (Szerintük az elkövető mellett két ilyen bűnsegéd volt, akik jelenlétükkel, magatartásukkal előmozdították az elkövető szándékát.)

Mester Csaba szerint akár az is előfordulhat, hogy gondatlanságból követte el a tettes a gyilkosságot, sőt felmerülhet, hogy jogos védelemről volt szó, amit azután túllépett. Előtte ugyanis fejbe vágták egy söröskorsóval, úgy, hogy a feje betört, és leesett a földre.

Az ügyvéd hozzátette: Marian Cozma tánc közben folyamatosan lökdöste a körülötte állókat, és ebből alakult ki verekedés.

(atv)
Kuruc.info: Hadd emlékeztessük a Kedves Olvasókat arra, hogy Sztojkáék védői már az elején is ellentmondásba keveredtek magukkal. Közvetlen a mészárlás után azt hazudták, hogy a népharag elől menekültek Ausztria felé; később arra váltottak, hogy úgymond vakációzni indultak arrafelé. (További infó és konkrét videók ITT). Ugyanígy kell kezelni ezt a legújabb, felháborító ötletüket is.