Tegnapi cikkünk (A helyiek azt beszélik, tucatnyi holttestet talált a rendőrség az orkoknál) óta kiderült, maga a nácisággal, cigányellenes rászízmussal igazán nem vádolható volt SZDSZ-es, ma LMP-s Mali Zoltán tett feljelentést a kunszentmártoni holttestek és csontok ügyében.

Idézzük Malit (eredeti ITT):

“Mi 2008 ban kaptunk jelzést Kunszentmártonból ezekről az esetekről. A kollégám a térségbe utazott, majd a begyűjtött bizonyítékok miatt feljelentést tettem. Még válaszra sem méltatott a helyi rendőrség. Személyesen hívtam fel a kapitányt az ügyben, de azóta sem tettek semmit. Azért ez elgondolkodtató....

Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere”


Vajon miért nem hajlandó reagálni a rendőrség még Mali feljelentésére sem? Mali nem kispályás, ő nem fog alaptalanul, bizonyítékok nélkül vádaskodni, feljelentést tenni (tudja, mivel jár a hamis tanúzás intézménye). Miért nem izgatja őket, hogy a cigányok tucatjával gyilkolják a fehéreket? Rontaná az így is agyonkozmetikázott, összehazudozott (lásd a kommentárunk második bekezdését ITT) bűnelkövetési statisztikát?

Apropó! Ha már szóba került az, hogy Mali LMP-s: megint bátorkodnánk felhívni a T. Nagyérdemű figyelmét arra, hogy a Fidesznek egyáltalán nincs hasonló kaliberű önkormányzati vezetője, polgármestere. De még csak Ivády Gáborhoz (szintén LMP) hasonló sem, Szepessyről (független) nem is beszélve. Miközben három éve övék az önkormányzatok, polgármesteri székek többsége. Nem durva az, hogy még a liberális, fajvédő LMP-nek is tökösebb, a bűnözőcigányok ellen sokkal keményebben fellépő polgármesterei vannak, mint a Fidesznek? Ennyit arról, hogy mennyire vehető komolyan a Fidesz “ha hatalomra kerülünk, megoldjuk a cigánykérdést”-típusú, alaptalan ígérgetése. Ha komolyan gondolnák mindezt, akkor három éve, a Fidesz győzelmét hozó önkormányzati választások óta mással sem lenne tele a sajtó, mint azzal, hogy éppen melyik településen vezették be a fideszesek a közmunkaprogramot, hol “keményítettek be”, hol fenyítették be a cigány uzsorásokat. Ennyit arról, hogy hova kell jövőre az X-et rakni: a túl polkorrekt, cselekvésképtelen Fidesz, vagy a bekeményítést ígérő és végrehajtó Jobbik mellé.
Ugyanitt egy másik hozzászólást is érdemes elolvasni: “Elképesztő, de igaz: a 44-es mellett lévő lakatlan tanya ásottkútjából szedték ki a csontokat. A halottat pedig egy kunszentmártoni cigány hurcolászta a kocsija csomagtartójában, talán éppen a kúthoz vitte....????”
Kuruc.info - A.S.