Egyetlen nap leforgása alatt két embert találtak holtan Zala megyében szúrt, illetve lőtt sérülésekkel, a rendőrség ennek ellenére egyik esetben sem gyanakszik bűncselekményre - értesült a HavariaPress.

A megyei főkapitányságra kedden délután jelentették be, hogy Sárhida és Gellénháza között, egy hegyi pincében holtan találtak egy középkorú férfit. Bár az elhunyton lőtt sérülést találtak, az elsődleges helyszíni vizsgálatok során bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon ezért közigazgatási eljárást indítottak a történtek tisztázására.

Ugyancsak közigazgatási eljárás folyik egy déltájban felfedezett, rejtélyes zalaegerszegi haláleset ügyében: akkor a Dózsa György utca egyik házában találták holtan az ott lakó középkorú férfit, a testén szúrt sérüléssel. A rendőrség tájékoztatása szerint ebben az esetben sem merültek fel bűncselekményre utaló körülmények. Arról azonban a főkapitányság nem adott tájékoztatást, hogy ha nem bűncselekmény, akkor baleset vagy öngyilkosság történt-e, csak annyit mondtak, hogy a körülményeket vizsgálják.
(HirTV)
Kuruc.info / A.S.: 1.) emlékszünk, mekkora patáliát csaptak a cigányfajvédők amiatt, hogy a tatárszentgyörgyi gyilkosság utáni pár órában a rendőrség még nem ismerte el a leszámolás tényét (például azért nem, mert akkor még híre-hamva sem volt az aztán a gyanús módon a folyamatosan eső hó tetején (!) “megtalált” töltényhüvelyeknek)? Azóta is körbehazudják a balliberálisok az összes nyugati médiumot (lásd pl. a nevezetes ARTE-műsort) arról, hogy itt a rendőrség természetes halálnak mondja a cigánygyilkosságot. Vajon most, hogy finoman szólva nem kizárható az, hogy a fenti két bűncselekményt mokkák követték el, miközben az áldozatok (feltételezhetően) nem azok, visszahalljuk-e mindezt mondjuk az ARTE-ből vagy a New York Times-ból? Most is ugyanolyan aktívak lesznek Békés Bencéék, Mohácsi Viktóriáék, mint akkor, amikor cigányt ölnek, és körbevinnyogják a baráti, nyugati médiumokat?
2.) Elvonatkoztatva a Tatárszentgyörggyel kapcsolatos médiafelhajtástól és hazugságözöntől, ezen két eset rendőrségi kezelése is alátámaszt(hat)ja azt, hogy itt a rendőrök, hogy a gyilkossági statisztikák ne “szabaduljanak el”, az erőszakos halált halt embereket is természetes halállal elhunytakként kezelik. Lásd pl. a ráckevei Kézsmárkiné- vagy éppenséggel az Ophelié-ügyet, ugyebár… Aztán Draskovics meg a többi szenny fajvédő, mint véres kard, hordozzák körbe a gyönyörű statisztikákat, és hazudják a képünkbe azt, hogy Magyarországon sokkal kevesebb gyilkosság történik, mint Nyugat-Európában bárhol (legutolsó, ezzel kapcsolatos cikk, hivatkozásokkal, ITT). Ami, természetesen, oltári nagy csúsztatás – aki élt például a jobbára cigány- és bevándorlómentes, szintén nyugat-európai vidék-Finnországban (ami túlnyomórészt nem fertőzött, csupán a nagyvárosok azok, különösen Helsinki), jól tudja, hogy ott éjszakára nem igazán kell az embernek magára zárnia az háza ajtaját… Ezzel ellentétben mi is a helyzet immár gyakorlatilag a teljes Kelet- és Dél-Magyarországon?