Bár a rendőrség tagadja az esetet, talán nem egészen alaptalan a lakosok között terjedő pletyka (amellyel bő két hete a levrovban is foglalkoztunk már): tucatnyi holttestet talált a rendőrség az egyik cigány klán kocsijában, ill. kútjában.

Hogy miért? Jól tudjuk, kik a rabszolgatartók, a csicskáztatók. Jól tudjuk, kik az uzsorások. Tudjuk, kik azok, akik eltartási szerződést kötnek az idős fehérekkel, akik aztán valahogy mindig meghalnak az ezutáni pár hónapban. Sok esetben igencsak tisztázatlan körülmények között – mint pl. Szolnokon (plusz hivatkozások az első bekezdésben). Tudjuk, kik, milyen származásúak azok, akik miatt számtalan ember menekült már öngyilkosságba (a Szabad Föld kötelező jellegű cikke ITT). Tudjuk, hogy az elmúlt 2-3 évben minimum 1300 súlyos, életellenes bűncselekményt követtek el fehérek ellen bevallottan cigányok – és ez csak a jéghegy csúcsa. Egyáltalán nem tartjuk lehetetlennek azt, hogy cigányaink tényleg (megint) meggyilkoltak embereket.
Az anyagból az is kiderül, hogy, idézzük, “sokat romlott az utóbbi időben a közbiztonság”. Mi vaaan? Hiszen a rendőri vezetés, a kormány, a Népszabadság, a balliberális médiumok ennek az ellenkezőjét állítják! Ne higgyünk nekik? (Költői a kérdés – a választ, hivatalos statisztikákkal alátámasztva, ITT találjuk a kommentár második pontjában.)
A Szoljon eredeti cikke következik.
A hír — már ha annak nevezhettük — röviden így szólt: a közelmúltban, Kunszentmártonban, egy közúti ellenőrzés alkalmával hullát találtak a rendőrök egy kocsi csomagtartójában. A továbbiak során — folytatódott az azóta sehol meg nem erősített információ — újabb tíz-tizenkét holttestre leltek a rend őrei.

A rendőrség hiába cáfolta rendre, hogy nem történt ilyen eset, Kunszentmártonban egyre terjed, egyre erősödik a hír, és vele erősödik a félelem is. Nem múlhat el lakossági fórum, nem telhet családi ünneplés, előbb-utóbb a gyanús holttestekre terelődik a szó.

A kunszentmártoniak között szépen ki is színeződött a csomagtartóban talált, és a tizenkét másik holttestről szóló hír. Van, aki uzsorakölcsönökkel hozta összefüggésbe a történetet, míg mások váltig állították: különféle szociális ellátásokkal rendelkező személyek holttestét találták meg, akik után valakik továbbra is folyamatosan felvették a járandóságaikat.

A megyei rendőr-főkapitányság korábbi kérdésünkre határozottan cáfolta, hogy igaz lenne a tizenkét kunszentmártoni holttestről szóló hír.
— Több mint két hete mást se hallok a városban, mint ezt a rémhírt — mondta el honlapunknak dr. Czuczi Mihály polgármester. — Nem telik el ügyfélfogadás, hogy szóba ne kerülne ez a pletyka. Ami ennél is rosszabb: egyre jobban félnek a városban az emberek. Amúgy is sokat romlott az utóbbi időben a közbiztonság, ez az ügy pedig még jobban felerősítette a félelmeket. A napokban a jegyző úr hivatalosan tájékozódott a városi rendőrkapitányságon a pletyka igazságtartalma felől. A válasz a következő volt: a hír nem igaz, foglalkozni se kell vele! Két népes, egymással szemben álló család közül az egyik, egy öcsödi a kunszentmártoni ellenlábas lejáratására terjesztette el a „hírt".

Aki konkrét információkkal rendelkezik az ügyben, kérjük hívja fel az újságírót: 06 20 937 37 95