Mentőkre támadtak Sümegen! - "Minek jött ide mentő?"
Sümeg - Mintegy harminc fős társaság támadott rá vasárnap este, egy sérülthez kiérkező mentőautó sofőrjére. A gépkocsivezetőt kórházi ügyeleten látták el. A megyei mentőszolgálat feljelentést tesz.

Egy vérző sérülthez hívták a mentőket vasárnap este fél hét körül Sümegen, egyikőjüket a helyszínre kiérkezve többen, köztük maga a sérült férfi(!) is bántalmazták. – A gépkocsivezetőt megrugdosták, a mellkasán és a combján is megsérült.

A mentősökre támadó horda utánpótlását az adónkból tenyészti a politikai maffia. Teszik mindezt a "ez mind-mind egyedi eset" - ről hazudozó, manipuláló liberális médiabűnözők együttműködésével. Képünk Szendrőládon készült, ahol 1800 cigányból 400 a debil.

Azt kiabálták: minek jött ide mentő? A kollégáim igyekeztek elmenekülni a helyszínről, a közel harminc fős roma (Kuruc.info: ha bárkinek bármi kétsége lett volna...) társaság azonban autókkal utánuk eredt. A mentőápoló időközben hívta a rendőrséget, amikor megjelentek a rendőrök a társaság felhagyott az üldözéssel – válaszolta lapunk kérdésére a régiós mentőszolgálat orvos igazgatója, aki hozzátette: a mentőket egy hozzátartozó riasztotta, akiknek esélyük sem volt a vérző kezű férfi ellátására.

Mint a főorvos fogalmazott valószínűleg a társaság tagjai között kialakult verekedés kellős közepébe csöppentek a sérülthez igyekvők. Dr. Czirner József elmondta, a rendőrségi eljárástól függetlenül a mentőszolgálat feljelentést tesz.

Váradi Piroska a rendőrség szóvívője, lapunk kérdésére megerősítette a támadás tényét, ugyanakkor arra nem tudott még választ adni, hányan rontottak rá a mentőegységre illetve hányan bántalmazták a gépkocsivezetőt.
(Napló Online)
Kuruc.info: Istenem, ez hányadik ilyen eset… (Egy friss, kapcsolódó – a sokból – ITT.) Hagyni kellene az ilyen gazembereket megdögleni, és semmiképp nem kimenni. Szervezzék meg maguk a tűzoltóságukat, mentőjüket, orvosi ellátásukat. Bár nem tudjuk, ez egy nyolc osztályt (négy első + négy második) végzett, írástudatlan “kultúrában” hogy fog menni.

Amit még nagyon hiányolunk a hírből, azok a társaság oszlatásáról szóló beszámoló. Milyen kényszerítő intézkedések történtek? Hány kommandós csapott le a bandára? Voltak igazoltatások? Hány megbilincselt, földre tepert cigány volt? Vagy ilyenkor ezt nem szabad, mert érinthetetlenekről van szó, akik csak a “kultúrájukat” gyakorolták? Talán mondanunk sem kell: érdemes összehasonlítani az Új Magyar Gárda rendezvényein (mint pl. tegnap) szokásos igazoltatásokat, terrort azzal, amit a sündőrség ilyen esetekben csinál.
Kíváncsiak vagyunk, Drazsé az itt ámokot futó cigányok begyűjtésének elmaradását indokolja-e majd azzal a pofátlan aljassággal, amit a nevezetés Népszabadság-beli, alákérdezős PR-interjújában is elsütött: azért nem tudnak más feladatokra bevetni embereket, mert lefoglalja az erőiket a Gárda és társai “féken tartása” (értsd: az avatóikon, ünnepségeiken több száz rohamrendőr bevetése.)

Végezetül: ha valakinek bármi kétsége lenne afelől, hogy az edelényi, ill. szendrőládi orvosok, védőnők miért nem akarnak / mernek Molnár Oszkár mellett nyilatkozni / tanúskodni, ez a példa (is) megmutatja, hogy faluhelyt milyen atrocitások érik az egyedül, rendőri támogatás nélkül közlekedő, élő egészségügyi alkalmazottakat. Nekik is csak egy életük van, és nem akarják  úgy végezni, mint például a természetesen a cigányok által meggyilkolt Földessy Mária

Olvasó: Tisztelt kurucok!

Az alábbi link egy szokásos, hétköznapi eseményt taglal, miszerint egy harmicfős cigánycsalád megverte az éppen az ő segítségükre siető mentősöket:
http://www.naplo-online.hu/cimlapon/20090914_mentkre_tamadtak

Ugyanez a hír az Indexen:
http://index.hu/bulvar/2009/09/14/a_mentosofort_es_a_serultet_is_megvertek/

Ha azon gondolkoztok, hogy mi legyen a napi fejtörő olvasóitok számára, ez egy tökéletes példa a 'Keresd a különbséget" játékra.

Üdvözlettel:
XY

Kuruc.info: köszönjük. Könnyítésképp: a legeslegfontosabb különbséget (egy, négybetűs szó) fentebb, eredeti cikkünkben, mi is kiemeltük.