A Népszabadság alább olvasható cikkéből kiderül, hogy a térségünkből elszármazott cigányok Svédországban sem hagytak fel deviáns, bűnöző életvitelükkel: a kórházbeli randalírozás mellett még orvosokat is késelnek.

Ráadásul az elkövetők negyede eleve drogos. Érdekes, mi úgy tudtuk romákéktól (lásd pl. a mohácsi “menekültek” állításait – akiket azóta, sajnos, visszaküldtek a feladónak), hogy ők is, meg a többi szegínroma is dolgozni megy Svédországba, nem drogozni, randalírozni, késelni. Ezek szerint mégsem?
A Népszabaság cikke, kommentárjainkkal és dőlt kiemeléseinkkel, alább:

A svéd orvosok testi épségét bevándorlók fenyegetik?

Három embert késeltek meg a dél-svédországi Helsingborg kórházának sürgősségi osztályán a héten. Az egészségügyi dolgozók érdek-képviseleti szervezete nyugtalanságának adott hangot, mivel az ilyen jellegű bűncselekmények egyre sűrűbben fordulnak elő. A támadók negyede kábítószeres vagy gyógyszeres befolyásoltság alatt álló, ők egyedül hajtják végre cselekményeiket. A többiek - azaz a hetvenöt százalék - viszont csoportosan követik el tettüket. A sérült vagy beteg pácienssel együtt, vagy a mentőautót követve családtagok (Kuruc.info: biztosan fehér szlovákok, románok, magyarok, csehek lehettek. Rájuk, ránk jellemző a tíz-húsztagú kiccsálád, ugyebár…), barátok többen is bemennek a kórházba, rendelőbe és, ha nincsenek megelégedve a kezeléssel, vagy a felvétel gyorsaságával, akkor fenyegetőznek, botrányt csinálnak, verekszenek, szurkálnak.

A hatóságok egyenlőre tehetetlenül állnak a jelenség előtt, elsősorban azért, mert korábban nem találkoztak ilyen tömeges elkövetéssel. Azon törik a fejüket, miként lehetne az erőszaknak elejét venni. A csoportos elkövetők ugyanis minden esetben (Kuruc.info: értsd: a cigányok még a Svédországban azért igencsak bűnözés-pozitív muszlimoknál is rosszabbak, ez utóbbiak valószínűleg olyan mélyre azért nem süllyednek le, hogy az életük megmentéséért küzdő orvosokat is megkéseljék…) kelet-közép-európai állampolgárok, akik mostanában érkeztek Svédországba.