A következő hírről nem tudjuk biztosan, “cigányos”-e. Az elkövetés módja, a felbújtó személye (rikácsoló némber), a köpködés (melyik “kultúrának” nemzeti sportja – a kődobálás mellett – mindez [lásd EZT a további esetekért]?), a védtelenek, lányok megtámadása mindenesetre erre utal.

A balliberális, cigányfajvédő Hírszerző díszcigánya, Balogh Artúr is foglalkozott a témával, azt állítva, hogy fehérek támadtak fehérre (hogy mindezen információt honnan szedte? Ki tudja…). Írása (amelyet Függelékünkben idézünk) “méltó” folytatása a sokak által csak “Cigány mein Kampf”-ként jellemzett cikkeinek (lásd EZT). Elsírja benne, hogy a nemcigány emberfajták mennyire emberellenes, élhetetlen, magukat és másokat kiirtó elmebeteg nácik, bezzeg az orkok, azok a teremtés nonpluszultrái, koronái, a legfejlettebb kultúrával, társadalommal rendelkező nép. Amellett, hogy ez a ledurvább fehérellenes fajelmélet (érdekes, ez mehet a Hírszerzőn, több cikken át!), “kissé” nevetséges is, tekintve, hogy a cigányság soha sehol nem volt képes alkotni bármit is. Azok a roma származású egyének, akik a bazseválás helyett diplomát szereztek vagy valami maradandót alkottak, sikítva menekültek ebből a “kultúrából” és semmilyen közösséget nem vállalnak a népükkel. Hadd utaljunk például az Artúr által ebben a cikkében is le-nácisertésezett (nácidisznózott) Cigány Roxána példájára, akinek a cigányságról vallott, lesújtó véleménye közismert (lásd EZT, EZT és EZT).
Az eredeti cikk:
Belemarkoltak a hajába, a fejét a kapaszkodóba verték, illetve leköpték azt a lányt, aki köhögni merészelt egy debreceni buszjáraton. Az egyetemista azért köhögött, mert allergiás, támadói viszont úgy ítélték meg, hogy az influenzát terjeszti.
Bántalmaztak egy buszon utazó egyetemista lányt hétfőn Debrecenben, mert köhögött. Emiatt egy idős asszony és a fia leszállás előtt odamentek hozzá, a nő egy papír zsebkendőt vágott hozzá, a férfi pedig belemarkolt a hajába, a fejét a kapaszkodónak vágta majd leköpte. Aztán a nő és a fia egyszerűen leszállt a buszról, és elsétált.
Bíró Adrienn az egyetemről tartott barátnőjével hazafelé a 31-es buszjárattal, és azért köhögött, mert allergiás. A lány szerint támadói valószínűleg azt hitték influenzás, ugyanis amikor az idős nő hozzávágta a zsebkendőt,rá is kiabált, hogy abba köhögjön. Amikor a buszvezető észrevette, hogy mi történt, megállt, és rendőrt hívott, de addigra a lány támadói már eltűntek.
Az influenzától való félelem válthat ki szorongást, de ritkán fordul át agresszióba, legtöbbször inkább segítőkészek az emberek, de minden a személyiségtől függ, kommentálta az esetet Frecska Ede, a Debreceni Kenézy kórház osztályvezetője. A pszichiáter szerint az agresszív viselkedést kiváltó H1N1 vírustól való félelem mellett valószínűleg más gondok is nyomaszthatják a támadókat, például a munkanélküliség, a gazdasági válság, vagy más betegségek.
Függelék: Balogh Artúr írása:
Gádzsók egymást verik egy tüsszentés miatt! Tele vannak Nácikkal!
A Gádzsó társadalom Barbársága nem csak a gazdasági rabszolgatartásukban, fegyvergyártásukban, gyógyszergyártó lobbijukban érhető tetten, hanem a hétköznapi életben ,a tömegközlekedési járművön is szembesülhetünk a Gádzsó Nácik magatartásával.
Még csak azt sem mondhatja magára a Gádzsók eme nagylétszámú csoportja, hogy ossz környéken szocializálódtak, vagy nem tudják az illemet.
Ilyenkor, az események menetében egyértelműen felszínre kerül a Gádzsók többségének a Barbársága az antiszociálissága, a Náci szemléletmódúk.
A Gádzsó társadalomban betegnek lenni egyet jelent a szegény beteg számára a halállal, mivel a Gádzsó társai szemében a beteg már csak teher , pénzkiadás, és az önzőségüket nem élhetik ki úgy ,ahogy azt Ők azt Gádzsómódra akarnák.
Mondhatni a Gádzsók az Ember szót csak akkor értelmezik, amikor az számukra kedvező , egyébként legyen bármilyen nemzetiségű is a Gádzsó , nagyrészük nem tud, és nem is akar igazán Ember lenni, sokkal inkább valamilyen istennek képzelik magukat .
Egy buszon eltüsszentette magát egy fiatal Gádzsó hölgy, erre lekevertek neki egy pofont a szolidáris Gádzsóink, megcibálták ,lefejeltették vele a kapaszkodót, mert azt feltételezték róla , hogy új influenza vírussal fertőzött!
A Gádzsók egyre kegyetlenebbek egymással is, míg ha egy cigány orvos nem látna el egy beteget, akkor azt a cigányság kitaszítaná , addig a Gádzsóknál ez mindennapos!
Gádzsók nem voltak ám mindig ilyen kegyetlenek betegjeikkel , ez a betegellenesség a Náci fajelméletüknek köszönhető.
A Náci gondolkodásnak a gyökereit és a lehetőségét a Gádzsó rendszer magában hordozza, és aki sok időt tölt el ebben a rendszerben a Náculás számára nem Náculás hanem egy természetes válasz a nehézségekre, cigány példákat is tudok erre mondani de nem kell messzire menni elég ha csak Sertés( Cigány) Roaxanara gondolunk.
A Gádzsók annyira Nácik, hogy míg több 1 00 000 000 – ós végkielégítések vesznek fel , és Milliárdokat tüntetnek el ,soha meg nem írt tanulmányokra, addig a fizikai sérüléssel született szerencsétlen Nyomorékok botját is elveszik ,ha az egy fillérrel is növeli az elsikkasztható pénzek összegét.
Kegyetlen Barbárok azok, akik így gondolkodnak!