A kormány által indított program keretében (Kuruc.info: lásd a nevezetes 200-as programot) Nyíregyházán nyolc-kilenc roma munkavállaló kerülhet a köztisztviselők közé - közölte a város MSZP-s alpolgármestere.

A számításba jöhető jelöltek körét a város cigány kisebbségi önkormányzata méri fel, s eddig nyolc-kilenc felsőfokú végzettségű, köztisztviselői pályára alkalmas személyt jeleztek a település helyhatósága felé - mondta Nagy László.

Hozzátette: a nyíregyházi önkormányzat szeretné, ha a jelenlegi egy mellett több roma származású köztisztviselő dolgozna a helyi polgármesteri hivatalban, illetve a jelölteket segítik abban, hogy a város más közigazgatási intézményeinél állást kaphassanak.
(MTI)

Kuruc.info: közismert, hogy Nyíregyházán a balliberális Hírszerző díszcigánya, a portál szerint messze a legolvasottabb és legnagyobb hatású mokka, Balogh Artúr apja, id. Balogh Artúr az egyik cigányönkormányzatis főfejes. Az az id. Balogh Artúr, aki, nem melesleg, (fia szerint) kőfideszes, és ahogy az INNEN is kiderül, a legutolsó önmerénylet során is bizonyságát adta, semmivel sem különb fiánál. (Ugyanúgy rászístázik, miközben jól tudja, hogy az ilyen tűzesetek 99%-a öngyújtogatás, különösen akkor, ha fordított horogkereszttel adnak neki nyomatékot.)

Kíváncsiak vagyunk, (állítólag, 31 évesen,) politológián most végző fiacskája is ezen a listán van-e. Ha igen, akkor lenne egy tiszteletteljes kérdésünk: egyáltalán hogy kaphat most, kőkemény létszámstop idején olyasvalaki munkát, akit még a helyesírása miatt is azonnal kivágnának egy jobb általánosból, írásainak tartalmáról nem is beszélve? (Jellemző amúgy, hogy Artúr azzal mentegeti botrányos helyesírását, hogy, úgymond, diszlexiás. “Kár”, hogy valahogy ez a probléma valahogy mindig olyan “banánhéjak” esetében jelentkezik, mint például a külső és  belső helyhatározók [ba/be – ban/ben] módszeresen rossz használata. Igen, Artúr nem diszlexiás – egyszerűen csak elképesztően buta, iskolázatlan és műveletlen, amit úgy próbál palástolni, hogy azt mondja, beteg. Még hazudni sem tud rendesen...)

Nem árt még egyszer hangsúlyozni: (legalábbis fia állítása szerint) id. Balogh Artúr fideszes. Hadd utaljunk arra is, hogy a Molnár Oszkárral annak idején össszebalhézó, a fehér anyákat kompletten legyilkosozó edelényi cigány önkormányzatis, “Jolika”, szintúgy az. Ez is azt igazolja, hogy a pártnak nem csupán a vezetése polkorrekt vagy éppenséggel cigányfajvédő, esetleg mokka (a rosszabbik fajtából), hanem, bizony, a helyiek között is szép számmal vannak ilyenek. Ha vannak is esetleg a pártban (különösen helyi szinten) normálisabb figurák (pl. mondjuk Molnár Oszkár), saját párt-társainak ellenállása, vétója miatt a jó ötleteikből semmi se fog megvalósulni. Ha bárkinek bármi kétsége lett volna afelől, hogy igazat írtunk EBBEN a cikkünkben, amikor az elmúlt három év önkormányzati hatalom nem-használata, semmittevése alapján megjósoltuk, hogy a párt ugyanúgy semmit sem fog csinálni, ha jövőre hatalomra kerül, mint eddig...
Apropó! Ha már Artúrunról esett szó: minősíthetetlenül primitív “munkásságával”, fehérellenes uszításával pár napja az ECHO TV is foglalkozott, amire Artúr igencsak “berágott”, és a témával foglalkozó három (!) cikkében többek között (egyszemélyes) tüntetést is beígért a TV elé. Kérjük olvasóinkat, ha valaki tudja, konkrétan melyik műsorban volt szó Artúrunkról, ossza meg velünk – ezt díszcigányunk elmulasztotta közölni. Az ezzel kapcsolatos információkat a ciganybunozes@kuruc.info címre várjuk.

(Szolgálati közlemény: cigányos témákban ezentúl kérjük Olvasóinkat, hogy a ciganybunozes@kuruc.info címre küldjék a leveleiket!)