Hell István, az egyik legvéresszájúbb cigányfajvédő, ma (megint) egy hatalmasat hazudott. Idézzük az „Oszi bácsi vérfertőző kalapáccsal veri a globális zsidó nagytőke gumihasát” cikke alá írt egyik megjegyzését, amelyben a HírTV-t azzal gyanúsítja, hogy szántszándékkal olyan riportalanyt keresett, akinek (valamilyen módon) a szájába adta az elmondandó, a szegínromákokat negatív fényben feltüntető szöveget, hogy arra hivatkozhasson ITTENI riportjában:

“Évek óta szinte kizárólag politikai publicisztikákat írok - azokhoz nem kell riportalany. Rövidebben: hazudsz. [amikor azt írod, hogy ugyanúgy válogatom meg a megszólaltatott interjúalanyaimat, mint ahogy – legalábbis szerintem – a HírTV]”

Nos, kedves olvasóink, ugye, emlékszünk ERRE a december végi cikkre/videóra (ez utóbbi jelen cikkünk legalján), amelyet pl. ITT is megemlítettünk? Kinek a neve díszeleg a cikk alatt, ki csinálta a szélsőségesen fajvédő, cigánysajnáltató videót? Csak nem a mi áldott jó pokolpiftánk? Nos, akkor ki is hazudik: Hell, aki azt állítja, hogy már évek óta nem csinált riportot, így még csak véletlenül sem kereshetett volna olyan riportalanyt, aki a cigányfajvédők dumáját a leghitelesebben tudja visszaböfögni? Vagy, esetleg, a Hell által pár napja publikált, saját készítésű(!) riportja nem tartozik a „riport” körébe? Igen, Hellünk megint 100%-ig hülyének nézte az olvasóit. Ilyenek a balliberálisok. (Nem mellesleg, miután mások is rámutattak hazugságára, azonnal lezárta cikkének kommentálhatóságát nem regisztrált felhasználók számára. Biztosan egészen véletlen ez az időzítés…)

Apropó! Emberünk természetesen olvasta – már majdnem két napja – EZEN, a múltkori hazugságait tételesen felsoroló és megcáfoló, valamint őt viszontválaszra felhívó cikkünket. Hogy mit válaszolt? Lapul, mint sz*r a fűben – pedig, még egyszer, két napja lett volna arra, hogy tételesen cáfoljon. Nem tette. Egyedül arra volt képes, hogy egy erőtlen „Na, átfutottam, de semmi újdonság nincs benne [a cikkünkben]. A szokásos nyilas duma.” megjegyzést írjon az „Oszi bácsi vérfertőző kalapáccsal veri a globális zsidó nagytőke gumihasát” cikke alá. Ez aztán a „cáfolat”, mit mondjunk...

Végül egy “baráti” jó tanács pokolpiftának: ha már okoskodik és a mértékadó(?), zászlóshajó(?) Népszabadság blogjában ír, akkor legalább azt tegye meg, hogy az idegen nyelvű szavakat helyesen leírja. Vagy, ha nem tudja (hiába, emberünk nem beszél nyugati idegen nyelveket, pedig honlapján még az angoltudásával is kérkedik), akkor legalább átmásolja / beüti a Google-be; az ugyanis azonnal felkínálja a helyes írásmódot. Mint, jelen esetben, a Wehrmacht esetében - amit “igen művelt” és az idegen nyelvi szótárakat, ill. az internetet használni “tudó” Hell konzekvensen Wermacht-nak ír. Ennyit tud.