2020. március 29., vasárnap, Auguszta napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:39 Már kétezer felett a halálos áldozatok száma az Egyesült Államokban, de az "Amerika-ellenes" karantén elmarad08:25 Észak Korea megint kilőtt valamit a tengerbe08:12 408-ra nőtt hazai koronavírus-fertőzöttek száma, újabb két idős beteg hunyt el07:59 Az éjjel elvesztettünk egy órát07:34 Komoly fagyot ígér jövő hétre az OMSZ06:54 Tizenegymillió nevet utaztat a NASA a Marsra 23:07 Sánchez: minden leáll két hétre, ami nem létfontosságú22:49 Tizenegy város piacain segítettek be a honvédek22:32 Bolsonaro sajnálja, hogy néhányan meghalnak, de hát ilyen az élet22:14 Trump nem szívesen, de belengette három állam karantén alá kerülését21:57 A globalizmus vége?21:41 Megugrott a halottak száma Franciaországban - több mint egymilliárd maszkot rendeltek21:04 Budapesten egy órára kissé sötétebb lett20:45 Tízezer fölött a Covid-19 halálos áldozatainak száma Olaszországban20:17 Hétvégenként négyszer is oláh himnusszal üdvözlik a koronavírust - ha ettől nem futamodik meg...
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Igazunk volt: Győzike megint hazudott

Reklám

ITTENI cikkünkben jópár érvet felsoroltunk annak igazolására, hogy miért képtelenség Győzike tíz nappal ezelőtti állítása, hogy úgymond “kirabolták” és “összeverték”.

Talán mondanunk sem kell, hogy megint igazunk volt: a rendőrség, ill. Győzike ma jelentette be, hogy – természetesen – hazugság volt az egész. Ahogy a (deviáns)cigányok által állított dolgok 99,99%-a az.

Jellemző, hogy adófizetői pénzből (!) így is nyomozott a rendőrség. A mi adónkból. Annyi eszük nem volt, hogy akár csak átgondolják azokat az érveket, amiket felhoztunk a cigány állításaival szemben. “Gratulálunk.” Különösen azért, hogy, úgy tűnik, nem marasztalják / ítélik el a hatóság félrevezetéséért. Hiába, cigány, így érinthetetlen, lesittelhetetlen.
Az is felháborító, hogy fikázta a "szemtanúkat", akik úgymond passzívan végignézték az állítólagos verést. Említette volt tanárnőjét is köztük. Lényegében azt állította, hogy a magyarok tették és senki (magyar) nem segített. Ez is rasszizmus és Balogh Artúr / Zorro-féle uszítás.

Az eredeti cikk:

Győzike bevallotta: hazugság volt a rablás

A rendőrség komolyan vette Gáspár Győzikéről megjelenteket, amely szerint december végén kirabolták, és kihallgatták a médiasztárt, aki bevallotta, nem igaz a hír.

A rendőrség tájékoztatása szerint kacsa volt a hír, hogy Győzikét kirabolták. "2010. január 4-ét követően az országos médiából tájékozódhattunk arról, hogy Gáspár Győzőt, az ismert médiaszereplőt Salgótarjánban közterületen a csekkjei befizetése céljából a postához érkezve ismeretlen személyek bántalmazták, majd 110.000 Ft-ját eltulajdonították" - olvasható a rendőrségi közleményben. Két ünnep között robbant a bomba: Brutálisan elbántak Gáspár Győzővel, a showmant a két ünnep között a nyílt utcán megtámadták, amikor csekkjeivel a postára sietett.

Szabó Jenő dandártábornok, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője vizsgálódni kezdett, és kiderült, hogy Gáspár Győző nem tett feljelentést az ügyben, ezért a főkapitány utasította a Salgótarjáni Rendőrkapitányság vezetőjét, hogy a hivatalból üldözendő rablás bűncselekmény megalapozott gyanúja megállapítható, ezért az ügyben nyomozást indítsanak el.

2010. január 12-én a rendőrség kihallgatta Gáspár Győzőt, aki "a hamis vád és a hatóság félrevezetésének" jogkövetkezménye tudomásul vétele után kijelentette, hogy a médiában megjelent bűncselekmény "nem történt meg, nem bántalmazták, pénzét nem vették el. A megjelent fotók a bántalmazás nyomairól régebbi keletűek voltak, melyek nem kapcsolódnak semmilyen bűncselekmény elkövetéséhez." Ezután a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya - bűncselekmény hiányában - megszüntette a nyomozást.

"A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ezen közleményét a közvélemény megnyugtatása és tájékoztatás érdekében adta ki" - olvasható a közleményben.

(STOP)
 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready