Úgy látszik, a cigányok tényleg bármit büntetlenül megtehetnek. Boxolóként (ami, normális esetben, súlosbító tényező kellene hogy legyen) agyonverhetnek embereket (Kozák Rajmund); egy túlnyomórészt cigányokból álló ezertagú bűnbanda (a Fekete Sereg) verzéreként, egyenesen a TV2 segítségével, eltűnhet; egész tömbházakat (Csepel) vagy településeket (Fadd) terrorizálhat, másokat megkéselhet (Nagykanizsa) stb. (konkrét hivatozások ITT; Fekete Sereg és TV2-cikk ITT). Büntetésük? Ha gyilkolnak, legrosszabb esetben is felfüggesztett. Ha meg „csak” eszméletlenre vernek valakit, maradandó károsodást okozva, akkor pénzbüntetés – mint az alább ismertetett esetben.
Bezzeg ha fordítva történne mindez, akkor már egy elcsattant pofonért simán lesittelnék a cigányt “megverő” magyart – ahogy az például a barcsi srácok esetében történt.
Lássuk a legújabb, hasonlóan felháborító ítéletet. Igen, a következő kormánynak kutya kötelessége lesz felülvizsgálnia az elmúlt min. nyolc évben hozott, a cigányoknak igencsak kedvező ítéleteket, és nemcsak azokat (gyorsított eljárásban) újratárgyalni, hanem a cigányokkal szemben feltűnően megengedő bírókat (különösen a Kozák Rajmund- és Magyar Róbert-ügyben “nevet” szerzett Vaskuti, a hevesi cigánybűnözőket rendre felmentő Dobrozsi Gabriella és Kutas István stb. – további infó ITT) felelősségre vonni – természetesen a törvények maximális betartásával.
Eszméletlenre verte a gimnazistát mert leszólította a lányt
Szekszárd | Helyben hagyva az első fokú ítéletet, nyolcvanezer forint pénzbüntetésre ítélt jogerősen csütörtökön a Tolna Megyei Bíróság egy fiatal férfit maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértésért.
Dr. Csullag Józsefné, a megyei bíróság elnökhelyettese, sajtószóvivő elmondta, hogy az eset 2008. április 29-ről 30-ra virradó éjszakán történt Gyönkön. A szerenádozás után érettségiző fiatalok egy vendéglátó helyen szórakoztak. A sértett éjjel kettőkor kiment telefonálni, s előtte pár szót váltott egy padon ülő lánnyal. Távolabb telefonált amikor a vádlott figyelmeztette, hogy hagyja békén a lányt mert egy „barátjának a csaja”. A fiatalember mondta, hogy őt nem érdekli a lány, a vádlott mégis többször ököllel arcul ütötte.
Az eleső, s majdnem eszméletét vesztett gimnazistának többen a segítségére siettek, köztük a támadó is. Az ő barátjának a kérésére a fiatalember hajlott volna arra, hogy nem tesz feljelentést. Amikor azonban az ügyeleten, majd a kórházban kiderült, hogy sérülései súlyosak, másként döntött. Utóbb két, az ütésektől kilazult fogát el is veszítette. A büntetőbíróság nem döntött a polgári peres igényről. Az elmarasztaló ítélet azt jelenti, hogy az esetleges polgári perben már csak a kártérítés mértékéről kell dönteni.
(TEOL)