2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:06 Évente 30 iraki kurd diák tanulhat ösztöndíjjal magyar egyetemeken14:33 Tíz kicsi indián a kölkedi kukoricásban14:12 MÁV és Betyársereg, ajánlóívek és Facebook-cenzúra: Tvrtko kérdezte Toroczkait13:41 Az egyik államtitkárt kifütyülték, a másikat kinevették a joggal türelmetlen orvosok13:22 Az egyik összetört kocsinak még a kulcsát is visszavitte a talpig becsületes szügyi fiatal12:47 "Joggal remélem, hogy felmentenek a vádak alól" - mondta a fideszes politikusbűnöző12:15 Szíven szúrta magát egy bákói diák egy csíkszeredai középiskolában11:40 A nemzetiségi szervezetek nem küldhetnek delegáltakat a választási bizottságokba11:03 Megtalálhatták a gyógymódot a szívritmuszavarra10:54 Lakatos Raul nem öregszik - és lassan öregezik10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Nem volt elég a gyilkos Kozák Rajmund - még több cigány bokszolót képeznek ki ellenünk

Reklám

Nem elég az, hogy a magyar rendőrség, ill. (i)gazságszolgáltatás feltűnően elfogult a cigányok védelmében (gyk. olyan bűncselekményért, amiért egy fehéret évekre lesittelnek, jó esetben is csak egy felfüggesztettet adnak orkéknak – hivatkozások INNEN), nem elég, hogy a mi pénzünkön többszáz ork „rendőrt” képeznek ki (hogy aztán a megszerzett fegyverismeretüket, adatbázis-elérési jogaikat stb. a bűnözésük során kamatoztassák – lásd EZT), még birkózni (lásd pl. EZT a halmajugrai példát), ill. ökölvívni is tanítják. Úgy látszik, nem volt elég a cigány Kozák Rajmund által elkövetett gyilkosság, még több fehért akarnak – közvetetten, az orkok segítségével – a másvilágra segíteni országunk „vezetői”…

Ahogy már annyiszor (például a rendőrségi, birkózásos stb. cigányfelvétel kapcsán), megint megkérdezzük: nem lenne mindenki számára előnyösebb az, ha a birkózni, bokszolni, fegyvert forgatni (azaz: gádzsót gyilkolni) kiképzés helyett valami normálisabbra tanítanák a cigókat? Például: írni-olvasni, vagy valami olyan szakmára (vízvezeték-szerelő, asztalos, hegesztő stb.), amiből komoly  munkaerőhiány van Magyarországon? Miért van az, hogy ez utóbbi munkákra (ill., úgy általában, tanulásra) lasszóval sem lehet fogni orkot, míg alig várják, hogy profi bokszolóvá (=gyilkossá) válhassanak? Tán csak nem azért, mert a cigányok többsége számára valóban a fizikai erő a legfontosabb, meg az, hogy hány embert tud megölni, terrorizálni?

"Üt, mint az áram" - vedd fel a kesztyűt!                

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség idén egyedülálló programot indít "Vedd fel a kesztyűt" mottóval, melynek célja, hogy a vidéki, hátrányos helyzetű fiatalok felzárkóztatását a sport révén segítse.

Három városban - Kecskeméten, Salgótarjánban, és Pécsett - indítják útnak a kezdeményezést, mely segítségével általános iskolás korú fiatalok juthatnak sportolási és ez által kitörési lehetőséghez. A program alapgondolata, hogy az ökölvívás, mint sportág, kiemelten alkalmas az értékek átadására - önfegyelemre, sportszerűségre, a másik fél tiszteletére nevel. A részvétel vállalása a hátrányos helyzetű fiatalok számára utat mutathat, hogy miképpen vegyék fel a küzdelmet helyzetükkel szemben, közös, egyetemes értékeket sajátítva el.

A program, amelynek szakmai felügyeletét Kovács István olimpiai és világbajnok ökölvívó, a Szövetség tiszteletbeli elnöke látja el, most januárban indul. Középtávú célja, hogy példaként szolgáljon egy országos méretű, a sportág utánpótlás-nevelését is célzó szakmai munkának.

Mivel a kezdeményezés megvalósítása meghaladja Szövetség saját lehetőségeit, támogató partner bevonása vált szükségessé. A Magyar Villamos Művek Zrt. támogatási irányelveinek egyik legfontosabb eleme az esélyteremtés a jövő nemzedékei számára, a fiatal tehetségek felkarolása. Az MVM ezért segíti a Magyar Olimpiai Bizottság "Életút" programját és ugyanezen szempontok alapján döntött úgy, hogy az Ökölvívó Szövetség nemes kezdeményezése mögé áll.

A programot sajtótájékoztató keretében ismertette dr. Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke, az induló képzések egyik helyszínén, a Kecskeméti edzőteremben. Az esemény során az MVM vezérigazgatója, Mártha Imre "barátságos" ökölvívó-mérkőzés keretében megmérkőzött Kovács "Kokó" Istvánnal. A mérkőzésen Kokó szorítósegédje Herczeg Norbert, a Kecskeméti Sportklub kétszeres diákolimpiai bajnoka és kétszeres serdülő magyar bajnoka volt. Az MVM vezérigazgatójának felkészülését Erdei Zsolt (Madár), világbajnok ökölvívó irányította és Miló Viki, világbajnok ökölvívó segítette.

A barátságos mérkőzés döntetlennel zárult, ezzel is jelezve, hogy nem egymás ellen, hanem egy közös ügyért zajlott a küzdelem. 

C-PRESS - STOP
Egy, a cikkre a C-PRESS-en érkezett találó hozzászólás:  “Én egy szinttel feljebb lépnék, és a Magyar Szamurájkard Szövetség helyében indítanám be a programot. Az alapeszköz szerencsére már sok helyen alapkövetelmény, a társadalmi elnyomás elleni békés fellépés egyik jelképe, a 30 kilós fukszokkal és köteg pénzzel együtt.”
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready