Gyakorlatilag teljes a hírzárlat a balliberális sajtóban az Ózd Hétes telepén meggyilkolt 92 éves néni ügyében, aki szombat délelőtt 10:20-kor (azaz messze például a Népszabadság lapzártája előtt) távozott az élők sorából. Az egyetlen kapcsolódó híradást a BOON adta le; az is úgy, hogy még csak véletlenül se lehessen kommentezni. Mindenesetre átvesszük, ha valakinek a ballib, azaz nem „náci” sajtóban megjelent, a néni halálhírét megerősítő híradásra fájt volna a foga.

Talán mondanunk sem kell, hogy az ellenpropaganda, a ballib-cigányfajvédő hazudozás, bűnözőmosdatás maximumon van. A Népszabadság Online blogján, „emilke” „Ehhez írjál, kedves Erlauer [Hell István cigányfajvédő], búcsúztatót” cikke alatt, például egyes fajvédő idióták (konkrétan “vajkaramella”) a következőt hazudták ("helyes"írását, központozását javítva tesszük közzé):

„A k**** életbe, hazudtak [a kuruc.info]. Mivel a rendőrség és az önkormányzat is cáfolta a kurucinfo híreit. Egy biztos, a néni meghalt, de bizonyíték arra, hogy cigányok voltak az elkövetők, nincs. Rémhírterjesztőket kell börtönbe küldeni, és mondjuk életfogytiglan. Az, hogy külföldi olvasóknak is kiajánlják álhíreiket, egyenesen nemzet- és országellenes bűncselekmény.

Korábban vettem a fáradtságot és elolvastam a kurucinfo Emilke által idehozott hírét, sőt visszaolvastam néhány általuk ajánlott oldalon.
(Kuruc.info: pontosabban: a mi, régebbi, kapcsolódó cikkeink) A kurucinfo maga is azt írta le, hogy a rendőrség és az önkormányzat cáfolja a hírt. (Kuruc.info: szegény idióta vagy annyira ostoba, hogy nem érti meg, az ITTENI cikkünkben a „Nem, ők [a balliberális, fajvédő sajtó] csak akkor közölnek teljes oldalas (!), természetesen azóta az ózdi rendőrség és polgármesteri hivatal által teljesen megcáfolt hazugságokkal megspékelt cikket [cigánysajnáltatást Ónody-Molnár Dóra tollából – ennek a cáfolatára mutat a link], ha az üldözöttromákokat kell sajnáltatni.” mondat mit jelent, vagy akarattal hazudik. Ez utóbbit valószínűsíti az, hogy későbbi hozzászólásában megtagadta cikkünk belinkelését, hogy mások is ellenőrizhessék, amit állít.)

Nos, minden valószínűség szerint kevesebbet éltem az ún. kommunizmusban, de abba születtem bele, abban nőttem fel. Máshol már leírtam, cigány osztálytársaim voltak, akiket a faluban ma is megbecsülnek, beilleszkedtek a falu közösségébe. Nálunk az a mondás járta, hogy jöhet a cigány szomszédnak, mert akkor biztos, hogy vigyázni fog, nehogy valami galiba történjék magyar szomszédjánál, mert egyből őt kapnák elő. Nem is volt velük semmi gond, máig sincs. Azért is szkeptikus vagyok a kurucinfo híre kapcsán, mert az idős néni egyetlen magyarként élt a romák között, tehát a cigányok saját jól fölfogott érdeke volt, hogy úgy vigyázzanak rá, mint a szemük fényére, hogy rájuk árnyék ne vetülhessen. (Kuruc.info: „kár”, hogy ezen apróság az 50-70-es IQ-szinten leledző dögkútfosztogatók agyáig nem jut el. Simán kinyírják a legutolsó, köztük levő magyart is, ahogy az már oly sokszor máshol is megtörtént.)"

Természetesen a TASZ legelső cikkünkben legalul található filmje is cáfolja azt, amit összehordanak a ballibek, különösen, hogy, ahogy azt a lentebb olvasható BOON-cikkben is leszögezték ("A rendőrség 36 órán belül azonosította a három elkövetőt, két tizenöt és egy 11 éves, szintén Hétesen lakó fiatalt."), helyiek voltak a gyilkosok, azaz – a TASZ videójából is tudhatóan – cigányok, hiszen más nemzetiségűek, származásúak nem élnek (már) arrafelé.  Amikor még persze nem sejtették a TASZ-osok, hogy a cigányok által  "agyonszeretgetett" nénit pár hónap múlva ugyanazok agyonverik. Na ezért nem szabad erről beszélni és ezért kussol az egész ballib sajtó...

A BOON eredeti cikke:

Kirabolták, megverték, meghalt

Ózd - Még nem tudni, a verésbe halt-e bele a január közepén Hétesen megtámadott asszony. 
A múlt hét végén meghalt az a 92 éves asszony, aki életveszélyes sérülésekkel került kórházba azután, hogy január 19-ére virradó éjjel Ózd Hétesen lévő otthonában bántalmazták és kirabolták. Az idős asszony többek között többszörös törést és zúzott sérüléseket szenvedett. A rendőrség 36 órán belül azonosította a három elkövetőt, két tizenöt és egy 11 éves, szintén Hétesen lakó fiatalt. A két kamasz előzetes letartóztatásban van.

Ellenük és gyerekkorú társuk ellen egyelőre életveszélyt okozó testi sértés miatt, az ügy negyedik résztvevője, egy 37 éves, szabadlábon védekező helybeli ellen orrgazdaság miatt folyik az eljárás, tudtuk meg dr. Gaskó Bertalantól, a B.-A.-Z. megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztályának vezetőjétől. Ha a szakértő összefüggést lát a néni bántalmazása és halála között, változhat az ügy minősítése. (Kuruc.info: Nehéz lenne ne találni, hiszen – ahogy azt a BOON is írja – többszörös törései, zúzódásai voltak a néninek. Nehéz lesz ezt például „végelgyengüléssel” magyarázni...)