ITT már foglalkoztunk az Ózdon történt támadással: a teljesen elcigányosodott Hétesen az egyetlen ottmaradt, 92 éves nénit brutálisan összeverték (többek között a combcsontját eltörték) és kirabolták.

Egy nemzeti, inkognítóban maradni kívánó újságíró ismerősünk leutazott a Hétesre, hogy információt gyűjtsön, ill. meglátogatta az áldozatot a kórházban és fényképeket készítsen róla. Ennek során egysmás kiderült.

Először is, a cikkünkben legalul található TASZ-os, cigánysajnáltató, Békés Bencét és a többi nímandot felsorakoztató videó legvégét (44:18 körültől) érdemes megnézni. Az ott nyilatkozó néni ugyanaz, akit a cigányok megvertek – ezt maguktól a polgármesteri hivatal alkalmazottaitól tudjuk. (Ne tévesszen meg senkit az, hogy a videón azt mondja, 97 múlt.) Figyelem, ez a videó nem nézhető külföldről; külhoni olvasóinknak EZT ajánljuk.
Két kép a videóból, még a támadás előttről:



Két kórházi kép a támadás utánról:



(nagyobb méretben ITT és ITT)
Iszonyú, ahogy ezek az embernek nem nevezhető élőlények összeverték a nénit… Aki, idézzük a TASZ-os videót, az eset előtt még a következőt mondta a fajvédők kamerájába: “Nem bánt engem még az ilyen gyerek sem. Én se bántok senkit se, engem se bánt. Ha meg bántanék, okkal bántanának engem is. Nem bánt engem senki se.” Hát igen. Nem bántották...

Apropó, TASZ és Bódis Krisztina, aki gyakran vendégeskedik a Hétesen. A Polgármesteri Hivatal művelődési osztályán ismerős újságírónknak egy “beépített”, nemzeti érzelmű olvasónk elmondta, hogy Bódis közterületen rendezett, több napig tartó, igen zajos, a környezetet még aludni sem aludni hagyó “nyári táborozásai” nem rendelkeztek engedéllyel. Elmondta azt is, hogy a néni pihenését is lehetetlenné tették ezek az úri, bocsánat, rajos “murik”. Amikor meg például napkollektoros vízmelegítővel ellátott tábori zuhanyt állítottak fel a cigányoknak, azt is illegálisan kötötték rá az ivóvíz-hálózatra. A zenés dzsemborik villanyáram-igényét is kizárólag lopott árammal elégítették ki, mint ahogy teszik azt a mai napig is a putrikban, az ÉMÁSZ asszisztálása mellett (a magyarokat ugyanezért akár ki is lakoltatják). Erről egy (régebbi, helyi) fotót is közlünk (eredeti, nagy ITT):

Ejnye, Bódis Krisztina! Egy legendával(?) kevesebb...
A TASZ videója (csak belföldi internet-címekről nézhető):