2021. június 22., kedd, Ákos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:04 Három átkelőhely nyit újra a magyar-"szerb", egy a magyar-"román" határon19:39 Részleges kegyelemben részesültek az elítélt katalán függetlenségi vezetők19:10 Tizenhárom EU-tagállam állított ki degenerációs bizonyítványt magáról18:45 Toroczkai: a hatalom a cigánybűnözők oldalára állt Jászapátiban18:27 Forróság és sivatagi por érkezik Afrika felől17:55 "Boylove" példája is mutatja, mennyit ér a pedofilok esetében a felfüggesztett17:41 Utolsó útjára kísérték Jankovics Marcellt17:10 "Ha szóltok a rendőröknek, beveszek egy viagrát, és megerőszakollak!"17:02 A müncheni helyett más stadionokat világítanak ki az érzékenyítésbe teljesen belehülyült németek16:34 Szabadlábra kerül az áldozatát megerőszakoló, majd elevenen megégető cigánybűnöző16:12 "Precedens nélküli": a Vatikán a buzivédő törvénytervezet módosítására szólította fel az olasz kormányt15:38 Tarsolykincsekből nyílt kiállítás a Magyar Nemzeti Múzeumban15:10 Észak-Koreába továbbra sem mer belépni a vírus14:51 Medve támadott meg egy turistacsoportot Szibériában14:20 0,9 százalékra emelte a jegybanki alapkamatot a monetáris tanács
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Holokamu ::

Ismét öltek: Belehalt sérüléseibe a cigányok által megvert 92 éves néni

Reklám


A megvert, kifosztott, megalázott néni utolsó napjai...
Magyar sors 2010 "Magyar"országán

Az a 92 éves néni, akit néhány hete Ózdon, a Hétes telepen a cigányok megvertek, ma sajnos belehalt a bántalmazásba. Az ózdi Jobbik-alapszervezet és az ózdi gárdisták nevében ezúton szeretném kifejezni őszinte részvétemet a néni családjának! - írja Kisgergely András képviselőjelölt, az ózdi Jobbik elnöke.


"Én nem bántok senkit, engem se bántanak" - mondta...

Csatlakozunk a részvétnyilvánításhoz, és várjuk, mi lesz a gyilkosok sorsa. Mit ér egy becsületben, munkában, tisztességben leélt élet, ha magyar.

És hogy mennek-e ki tüntetni az utcára a holoemlékmű-fényező, újjáéledő fasizmus ellen tüntető "civilek”.

Elítélik-e a cigányerőszakot politikusaink – vagy inkább törvényt hoznak a holokauszt-tagadás mintájára, hogy tilos legyen beszélni róla? A telepen ő volt az utolsó magyar. Nem jelent, nem üzen ez valamit mindnyájunknak?

És a legfontosabb kérdés: ki lesz a következő áldozatuk? És hány becsületes, ártatlan magyarnak kell még meghalni ahhoz, hogy véget vessünk a cigányterrorizmusnak? Mikor lesz már vége?!
Kuruc.info
Kapcsolódó:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready