Pár órával ezelőtt közöltünk egy, a hajdúhadházi iskolai cigányterrorral foglalkozó cikket, és máris itt van az újabb… Hát igen – az ilyen esetek mindennaposak a cigányfertőzött iskolákban; nem csoda, hogy a fehérek (ill. az a nagyon kevés rendes roma, aki tényleg tanulni szeretne) menekülnek az ilyen „deszegregált” intézményekből…
A cikk:

Mentőt kellett hívnia a rendőrnek az iskolai verekedőkhöz
Két fiatal verekedett össze egy hajdúhadházi általános iskolában, erről az iskola értesítette a rendőrséget.

Mint kiderült egy 16 éves tanuló óraközi szünetben 2010. február 24-én verekedésre hívta ki 14 éves iskolatársát, mert az állítólag azt terjesztette róla, hogy „úgy üt, mint egy lány.” A fiúkat a takarítónő megpróbálta szétválasztani, eközben a földre esett. Végül a verekedésnek tanári közbelépés vetett véget. A helyszínre érkező járőr a sérültekhez mentőt hívott, az orvosi vizsgálat megállapítása alapján a 14 éves fiú és a takarítónő sérülése nyolc napon belül gyógyul.

A 16 éves fiú ellen garázdaság vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt eljárás indult.

Ebben a tanévben, az iskolában már több hasonló cselekmény is történt. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság az elmúlt hónapban, két esetben folytatott eljárást hasonló cselekmény miatt, melyet vádemelési javaslattal fejeztek be.

D e b r e c e n, 2010. február 26.

A hajdúhadházi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

Hajdú-Bihar MRFK Sajtószolgálat
(HAON)