Kedves Kurucok!

Jómagam nem vagyok éppen radikális elfogultsággal vádolható, de az elmúlt hét eseményei arra sarkalltak, hogy -- mélységesen felháborodva a rendőrség valószínű sunyításán -- felhívjam a figyelmeteket egy összefüggésre, amely egyértelművé teszi a tényői események valós hátterét.

 Eleve már a rendőrség által kitalált történet nevetséges volt arra vonatkozólag, hogy egy ereit felvágott, saját magát többször mellkason szúrt ember még láncfűrésszel is nekiment magának. Ilyen abszurd, szánalmas hazugsággal még kafkai regényekben, vagy a sztálini idők propagandaanyagaiban sem találkozhattunk. (Kuruc.info: a többi hazugságról nem is beszélve: több, jobbikossággal igazán nem vádolható médium [pl. a Magyar Hírlap] is egyértelműen megírta, az apa még csak véletlenül sem volt pszichiátriai beteg. Az is figyelembe veendő, hogy a ház a falu legszélén áll, ahonnan gyorsan és feltűnés nélkül el lehet szelelni.) A közvélemény ennek ellenére mégis elhitte a magyarázatot. Talán még én magam is meggyőzhető lettem volna, ha nem látom a következő hírt: Talicskán tolták ki a százkilós disznót a cigányok

Ebben a győrszemereiek panaszkodnak arról, hogy a környékbeli cigányok rendszeresen fosztogatják az udvarokat, a füstölőhelyiségeket és ólakat, és senki nem mer ellene tenni semmit. Meg vannak félemlítve. Nemrég egy százkilós disznót toltak el talicskával, de a helyi kisbolt ajtórácsába is már áramot vezet a tulajdonos (már várom, hogy mikor lesz meghurcolva emiatt...), mert már háromszor kirabolták.

  Nos, ha valakiben felmerült a kérdés, hogy hol van Győrszemere, elárulom: a szomszéd falu Tényő mellett. Tehát, ha egyelőre nem is jelenthetjük ki egészen bizonyosan, hogy Tényőn cigányok gyilkoltak, a gyanú e hír hallatán finoman szólva is megerősödött. (Kuruc.info: Köszönjük a felfedezést! Bizony, így valóban sokkal-sokkal valószínűbbnek tűnik a cigány verzió, különösen azt tekintetbe véve, hogy a szemerei cigók egy része nem kispályás, pl. rendőrre támadtak, a falubeliek családjának kiirtásával fenyegetőztek stb. – lásd EZT)

Az a brutalitás, mellyel a tényői családot módszeresen kiirtották, tipikusan a dzsipókra jellemző. A tény pedig, hogy a szomszéd települést rettegésben tartják, szinte biztossá teszi, hogy honnan is fúj a szél.

Igaznak tűnik az a már általatok felvetett feltételezés, hogy a Jobbik nyugat-magyarországi előretörését megakadályozandó, szándékosan hallgatják el az igazságot.

Üdvözlettel

XY (Kuruc.info: a kérésünk a szokásos: ha olvasónk aláírja levelét, akkor egyértelműsítse, nevét lehozhatjuk-e. Ha ezt nem teszi, XY-ozunk.)

Kapcsolódó, előző cikk: Olvasónk belső rendőrségi infói a tényői gyilkosságról: cigányok(?)