Számtalan, az elmúlt pár napban kelt anyagunkból adtunk már arról hírt, hogy Pintér új „rendjében” a „rendőrök” ugyanúgy nem mernek a cigánybűnözőkhöz nyúlni, a bírók ugyanúgy nem merik őket elítélni, mint az MSZP országlása idején. Még úgy sem, ha közben jól tudják, jó pár, gyorsított eljárásban kiosztott életfogyt (vagy legalábbis kőkemény 10-15 év fegyház), ill. nem cicázó rendőri fellépés (pl. a pékekre támadó orkok közé lövetés – ahogy azt minden normális országban teszik) csodákat tehetne, és igencsak elvenné az összes ork kedvét a további bűnözéstől.

Az alábbi cikk Drávapiski szókimondó, az uzsorások ellen kőkemény harcot folytató polgármesterének, Mali Zoltánnak a blogján jelent meg. A blog ITT van, ajánljuk mindenkinek az olvasgatását, mert Mali olyan termékeny, hogy – idő és energia híján – nem tudjuk minden cikkét átvenni. Különösen ajánljuk azokat az írásait, amelyekben azt meséli el, hogyan próbálta-próbálja a cigány uzsorásmaffia eltenni láb alól, ill. azt, hogy a helyi és a környező településeken szolgálatot teljesítő sünök végtelenül korruptak és/vagy drogosak (lásd pl. Siklós drogos-szipus rendőrkapitányáról EZT; EZT arról, hogy milyen bűnözők voltak a Siklóson kirúgott, eredetileg csak a származásuk miatt felvett cigány „rendőrök”; az ITTENI cikkében pedig megírja, milyen módon fenyegetik meg az uzsoráscigányok a tanúkat, és hogy mekkora összegek forognak a kezeikben.).

A cikk (eredeti ITT):

Baltazár
Az álmoskönyvek szerint baltás cigánnyal találkozni nem sok jót jelent, főleg ha feléd hadonászik a sittes kormosa.

A héten esett meg velünk a sztori, viszonylag friss az élmény. Kollégáim szomszédságában lakik Kővári Gábor cigánybűnöző. Eddig 14 esztendőt töltött műintézményekben. Jelenleg is ügye van, a rossz nyelvek szerint idős embereket fosztott ki. De nem ritkán megjelennek nála a rendőrök házkutatni is. Szerintem életében nem volt 17 perc munkaviszonya, konkrétan bűnözői életmódra van berendezkedve. Mi csak Kampinak hívjuk.

Kampi ha jókedvű, akkor is az a legszebb, ha így szólítja feleségét "Ditti b...om az anyádat, nagyon szeretlek". De konkrétan bolond az ember. Amikor vendégek jönnek, direkt bömbölteti a zenét és állandóan kamutelefonál. Mindig felhív valami hasonlóan komoly bűnözőt és magában beszél, amit nekünk szeretne üzenni.

Sokszor elnéztük a hülyeségeit, tudja, bohócnak tekintjük. A héten viszont túllőtt a célon. Az asszonyát hajkurászta az udvaron és úgy üvöltött, mint akinek az a kevés esze is elment. Fiaink bennt játszottak, de nagyon megijedtek ennek a baromnak a viselkedésétől. Azt nem írom le, hogy mit mondott szerencsétlennek, mindenki fantáziájára bízom. Éreztem, kezd elszakadni a cérna nálam is.

Megkértem nagyon kulturáltan, hogy fejezze be, mert sem a gyerekek, sem mi nem vagyunk erre kíváncsiak. Kampi erre elővett egy baltát és megkért, hogy ne szóljak bele a magánéletükbe!!! Cigány szokás szerint pólótépés, baltarázás, nagy kiabálás, hogy hú de kemény vagyok.... Majd nagy barátságban megígérte: levágja a fejem és a lábaimat. Gondoltam, kevés bizodalommal a szívemben kihívom a rendőröket, mert az mégse járja, hogy Harkány üdülőövezetében egy bokszos tönkreteszi mindenki életét.

Közölte a drága kátrányos helyzetű, hogy ha 20 rendőr jön mindet faxra húzza és mindet megöli. Neki már úgy is mindegy, és úgy fog élni a sitten mint egy király. Kb. 20 perc múlva megérkeztek a rendőrök (bár két percre van a rendőrség). Négy nem túl határozott rendőr megjött és - láss csodát -  tegeződőben voltak Kampival. Robikám, nem kell itt a balhé felkiáltással köszöntötte a rendőröket. Mondom nofene.... ezek így vannak.

Majd Kampi a rendőrök előtt megismételte, hogy ki fog nyírni este. Bár erre a négy mellettem álló rendőrből kettő már nem emlékezett később. Az helyett, hogy azonnal bilincsbe verve bevitték volna, "áldozatsegítő" papírokat kezdett átadni és közölte velem, hogy ez magánvádas bűncselekmény! (Kuruc.info: még egyszer elismételjük: mindez jóval Pintér kéthetes „rendrakása” után történt. Hadd utaljunk arra is, hogy nagyon hasonló szituációt tárgyal EZ a cikk is, amelynek rendőr „főhőse” ugyanúgy megtagadta a cigányok által megütött áldozat védelmét, szintén azt igazolva, hogy sünjeink tényleg bekeményítettek és tényleg fel mernek lépni az orkok ellen.)

Nem akartam elhinni, hogy ez ma ebben az országban megtörténhet. Természetesen feljelentettük mindhárman Kampit. Közben bent a gyerekeink sírógörcsöt kaptak a félelemtől. Egyikük még egy óra múlva is reszketett, mert azt hitte, átjön ez a bokszos ígéretéhez híven és mindenkit megöl. Közben rendőréknél mentek a csodatelefonok, mert érezték ebből balhét csinálok, ha nem viszik el. Bár ezt közöltem is velük....

Egynek sem jutott magától eszébe, hogy megnyugtassa a kissrácokat: "Fiúk, bízhattok bennünk, itt vagyunk, nem kell félnie senkinek." Némi rábeszélésre megtette a legértelmesebb kinézetű. Aztán amikor határozottan közöltük, mindhárman bemegyünk és feljelentjük, akkor kb 1, 5 óra herce-hurca után bevitték.

Mi is bementünk és megtettük a feljelentést. Ott már egy kedves rendőrnő fogadott és profin tette a dolgát. De az intézkedő rendőrök hozzáállásáról nem írnék többet, mert az egy ismételt eljárás alapjait tenné le. Számomra az is beszédes, hogy nem sokkal utánunk Kampi is a szabad levegőn volt. (Kuruc.info: most képzeljük el azt, ha fordítva történik mindez – fehér fenyeget meg cigányt... Azonnal, külön kérés, fenyegetés stb. nélkül lecsukják, és ki sem engedik legalább fél évig az előzetesből. Ezt meg azonnal elengedték, bár tekintélyes a bűnlajstroma...)

Most azt várom, hogy melyik este próbál ismét megölni, ígéretéhez híven, ameddig a rendőrség tehetetlen az ilyen szennyekkel szemben.

Az elmúlt tárgyalásomon (amikor megtámadtak és a végén én lettem vádlott) mondtam is a bírónak, hogy nem bízok az igazságszolgáltatásban, mert ameddig ez szolgáltatás, addig annak van igaza aki megfizeti a szolgáltatást és ha engem elásva találnának meg, akkor jó eséllyel be akarnák bizonyítani, hogy "ÖNÁSÁST" követtem el magam ellen. :)