Információink szerint, tegnap hajnali 5 órakor Salgótarján, Baglyasalja városrészében egy Mercedes típusú személygépkocsi elsodort, két, az út mellett parkoló Daewoo személyautót, az egyiket be is lökte az árokba - olvasható a Palocbetyar.com híroldalon.
A portál szerint a Mercedest vezető cigány fiatal az eset után a helyszínről elfutott. Mint később kiderült a kárt okozó autó a forgalomból ki van vonva. A károsult az eset után azonnal rendőrt hívott. Mivel egyik Daewoo benzintankja kilyukadt, a tűzoltókat is ki kellett hívni a balesethez. A rendőrség több autóval szállt ki a helyszínre, de addig a Mercedes gazdájának a rokonsága is népes számban megjelent. Szóváltás után a cigányok szó szerint elzavarták a rendőröket, akik szófogadóan távoztak is a helyszínről. A rokonság egyik tagja a benzin tócsa mellett állva, cigarettázva osztotta az észt.
Személyi sérülés nem történt, tűnjetek innen, - mondták. Az esetnek nem tudni lesz-e folytatása, egy biztos, a helyszínt elhagyó rendőrök ellen a sértett feljelentést tett az ügyészségen.
(Palocbetyar.com)