Még nem tudjuk, mi történt valójában. A cigányok önmerényletéről van-e szó (például azért, hogy kapjanak egy új házat, vagy vigaszdíjként némi segílykét és nagy-nagy médiafigyelmet a rajvédő-balliberális sajtóban), vagy arról, hogy valakik bosszút álltak rajtuk az elfogadhatatlan, bűnöző életvitelük miatt.

A cikk egyik kulcsszava a „vakolatlan”. Értsd: ez a cigánycsalád 99,9% valószínűséggel élősködő-bűnöző, a neki szocpolból (adófizetői pénzből) adott ingatlant elhanyagoló, azt még csak be sem vakoló, a pénzt elmulató-ellopó, bűnöző életvitelű. Emiatt most, kivételesen, tényleg nem zárható ki az általuk kirabolt, megfenyegetett, megkéselt stb. áldozatok bosszúja. Persze, várjuk ki a vizsgálat eredményét.

Romák házát támadták Zalaegerszegen
Gyúlékony folyadékot dobtak egy lakóházra Zalaegerszegen; az MTI helyszínről származó csütörtöki információja szerint az épületet az egyik ablaka fölött találták el. A Kertvárosban lévő vakolatlan házban nem sérült meg senki, a rendőrség két támadót keres.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön kiadott közleménye szerint az éghető folyadékot tartalmazó üveget szerdán, a késő esti órákban dobták ismeretlenek a zalaegerszegi családi házra. A támadás következményeként a ház ablakára szerelt szúnyogháló megrongálódott.
  
A zalaegerszegi rendőrök nagy erőkkel keresik azt a két embert, akik a szemtanúk szerint a bűncselekményt elkövették. A rendőrség rongálás vétségének gyanúja miatt rendelt el nyomozást.
  
A Zalai Hírlap online kiadásának információja szerint a romák lakta családi ház ablakáról leolvadt a szúnyogháló. Két csuklyás támadót láttak a szomszédok, akik meg is kergették az elkövetőket, de elkapni  nem tudták őket.
MTI