Számtalan anyagunkban foglalkoztunk az egyik leghírhedtebb cigányteleppel, a Durándával. Azzal a Durándával, amelynek „jeles” cigányai – többek között – már gyilkoltak is. Nem fogják kitalálni: egy idős nénit, akinek az volt a „bűne”, hogy rájuk merészelt szólni. Már ezért agyonverik a fehéreket ezek a patkánynál is ostobább, a belterjesség, vérfertőzés által teljesen tönkrevágott génhulladékok – és még csodálkoznak, hogy kivétel nélkül minden másik országban kőkeményen odacsapnak (táborok, elüldözés, helikopteres cigányvadászat, az állampolgárság elvétele vagy egész egyszerűen agyonlövés/verés) nekik...

Persze a durándai orkok számtalan egyéb, felháborító bűncselekményt is elkövettek – például szórakozásból vertek ájultra egy kisfiút. Szórakozási / unalmi bűnözés,  mondják erre a rajvédő cociológusok. Szerintünk meg csak egy ember alatti, minden másik országban üldözött/irtott „kultúra” rasszista (csak fehéreket, „gádzsókat" gyilkolnak meg, vernek össze ezek a rohadékok) megnyilvánulása.

Alább egy exkluzív beszámoló Durándáról, szintén első közlésű képekkel:

A barikádTV ma Gyöngyösön, a Durándán forgatott. Ez az a cigánytelep, ahol olyan mocsok és fertő van, amivel még soha nem találkoztunk. Pedig csak néhány utcányira van Gyöngyös belvárosától.

A Duránda elején álltunk meg az autóval, mert féltünk, hogy ha bemegyünk vele, nem lesz mivel onnan kijönni. Később kiderült ez helyes döntés volt. Gyalog indultunk el a patakparton. Annak a mennyiségű szemétnek a látványa, mely ott fogadott minket, elborzasztott. A kis patakba nem csak háztartási hulladékok tömkelege volt belehajigálva, hanem szétszedett hűtőket, tévét, kanapét is láttunk.A romos házak között furcsa szag ütötte meg az orrunkat. Nem szimplán a szemét bűzét éreztük, hanem trágyát is égettek. Ahogy haladtunk befelé az Akaszka utcán, egyre több cigány vett minket körül. Az egyik cigány férfi elmondta nekünk, hogy a környéken élő cigányok rendszeresen kábelt és trágyát égetnek, melynek következtében nagy mennyiségű ammónia kerül a levegőbe. Elpanaszolta, hogy ők el akarnak innen menni, kisfia ugyanis súlyos asztmás beteg lett a káros levegő miatt. De nem csak az ő fia az egyetlen ilyen beteg. Egyre több gyerek és felnőtt küzd légúti megbetegedésekkel.

Egy vékony magyar asszony jön velünk szembe. A szó csak úgy árad belőle. Elmondta, hogy 14-15 magyar családot tartanak a cigányok terrorban Gyöngyös ezen részén, pedig harminc évvel ezelőtt csak tisztességes magyarok laktak erre. Az idősek azonban elhunytak, és az akkori polgármester betelepített először egy cigány családot. A mellettük lévő két ház azonnal elértéktelenedett. Az önkormányzat megvette és újabb két cigány családot költöztetett be oda. A folytatás pedig már egyértelmű. Mostanra odáig fajult a helyzet, hogy szinte minden ház önkormányzati tulajdonba került, a lakosok pedig cigányok.

A pár magyar család mindennapos zaklatásnak van kitéve. „Ránk rúgják a kaput, molesztálják a fiatal lányokat, döglött patkányokat és levágott macskafejeket (!) dobálnak a kertünkbe” – sorolja az elképesztőbbnél elképesztőbb történéseket.

Egy óvodás magyar kisfiú elmondta, hogy kutyák támadták meg és nagyon félt. Édesanyja hozzátette: a Durándán rendszeresen kutyaviadalokat rendeznek a cigányok, két ilyen harci kutya támadta meg gyermekét, akit úgy kellett kiszabadítani a karmaik közül. A viadalra pedig edzik a kutyákat. Addig, amíg az egyik ki nem múlik. A döglött állatokat pedig otthagyják a viadal helyszínén.

Elképesztő mennyiségű cigány gyűlt össze pár perc alatt. Annak érdekében, hogy ne legyen semmi probléma, egy idős magyar asszony kertjében folytatjuk tovább a beszélgetést. Az első dolog, ami szemet szúrt számunkra, hogy a kertre néző ajtón és ablakokon is rács van. A kert fölött 30 cm-enként keresztbe és hosszába szögesdrót van kifeszítve.  „Szinte börtön már a házam, de csak így tudom megvédeni magam” – mondja a néni. Szívkatéterezésre lenne szüksége, de nem mer bemenni a kórházba. Attól fél, hogy arra érne vissza, hogy nincs otthona. „Lementem egy jobbikos lakossági fórumra. Mire hazaértem, már festék-sprayvel undorító szavakat firkáltak a ház falára” – meséli. Férje pár évvel ezelőtt hunyt el. Az állandó zaklatások miatt idegei lassan felmondják a szolgálatot, éjszaka pedig alig mer aludni.

Egy majd’ 90 éves néni veszi át a szót: a cigánygyerekek folyamatosan obszcén szavakat vágnak a fejéhez. Háza elértéktelenedett, de ő nem megy innen sehova. Itt élt egész életében, itt is fog meghalni.

A magyar édesanya 15 éve nem tudott elmenni otthonról egyetlen napra sem, hiszen nincs ki vigyázzon a házra addig. Elmesélte, hogy az utcában van egy 21 éves cigánylány, aki már a hetedik gyerekét várja. A gyerekei azonban számtalan fertőzést elkapnak, ugyanis az artézi-kútból isznak vizet. Abból a kútból, ami mellett több köbméternyi szemét van. Így már azon sem lepődtünk meg, amikor azt ecsetelték, hogy a kútból férges víz jön ki.


Az utca végén gyönyörű ház, mellette pedig romok, szemét és patkányok. A ház tulajdonosa egy fiatal magyar asszony, aki kisgyermekével van gyesen. Elmondta, hogy minden nap lát patkányokat. Kérte már az önkormányzatot is, hogy bontassa el a romos épületet és szállítsák el onnan a felgyülemlett szemetet, ám azt a választ kapták, hogy nincs pénz. Egy másik hölgy veszi át a szót: „Én egy este alatt nyolc patkányt öltem meg a múltkor. Egyszer csak azt éreztem, hogy ott mászik a lábamon…” Minden lehetséges fórumon segítséget kértek már, de sem az ÁNTSZ, se az önkormányzat, se senki nem segített nekik. 

Nézzük meg jól ezeket a cigány-feliratokat: csicskázás ezerrel. Hiába, hozzászoktak ehhez a szóhoz ezek a modern kori rabszolgatartók...

”Ez a való világ, nem ami a tévében megy. Aki itt akár csak egy napot kibír, az megérdemelné a 12 milliót!” – mondja egy fiatal édesanya. Itt már több mint 10 évvel ezelőtt volt olyan, hogy egy idős bácsi felakasztotta magát, mert már nem tudta elviselni azt, hogy mindenét ellopják a cigányok. Egy másik idős nénit a nyugdíjáért verték agyon, egy férfi fejére pedig baltával mértek halálos csapást. „Az én édesapám fejét halála előtt kővel verték be, a földön fekve pedig még meg is rugdosták.”

Az igazi döbbenet azonban számunkra most következett. Megtudtuk tőle azt is, hogy a cigányok általában a dögkútból kihalászott állatokat, valamint pockot esznek. Az általuk megtalált levágott macskafejekből következtetve azonban előszeretettel fogyasztják mások házi kedvenceit is. Egy cigány kisgyerek pedig vérhasban halt meg. Ez Magyarország, 2011-ben.

Sajnos ezekről senki sem számol be a Híradóban. Ezek nem büntetendő cselekmények, de ha az öreg bácsi belülről a kerítésébe önvédelemből áramot vezet, az elítélendő!
(A képek nagyobb felbontású, jobb minőségű eredetije ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT és ITT)