Bezár!
2020. július 7., kedd, Apollónia, Bódog napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:51 Megölte gazdáját egy megvadult bika az erdélyi Tordaszentlászlón15:36 Hallatlan antiszemitizmus: közösen ítélte el Izrael annexiós terveit Németország, Franciaország, Egyiptom és Jordánia15:18 Észtország Makarov-pisztolyokat szállít Ukrajnának a szakadárok elleni harchoz14:38 Toroczkai: ne csak a zsinagóga kapjon rendőri védelmet, hanem a Horthy-szobor is!14:25 Ha egyszer egy "üzlet" beindul…13:54 Életfogytiglani kényszermunka helyett ez a szörnyeteg is megússza majd egy enyhe büntetéssel13:34 12 év alatti lányt csábított el egy 35 éves férfi13:17 "Fuck you, magyarski!" - A Szegedi Törvényszék túl szigorúnak ítélte a Röszkénél áttörő vadak büntetését13:06 Ismét vesztegzár alá került Ausztrália második legnagyobb városa12:52 "Ungváry Krisztián titkos élete" - már megint megpróbálja túlnácizni a zsidókat a jobboldalinak hazudott Fidesz12:26 Ferencvárosban is széthullott a baloldali szivárványkoalíció12:11 Nagyon távoli még a közösségi immunitás egy nagyszabású spanyol kutatás szerint11:27 Napi National Geographic: Majomlagzi Matters11:10 Hamis és rossz minőségű "egészségügyi védőfelszerelést" találtak két kamionban10:53 Egy nemzet végórái - néger milíciák a Ku Klux Klan egykori "szívében"
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek, Publicisztika ::

Németországi olvasónk: a gengszterváltás utáni kormányaink áruló politikája vezetett a dunaszerdahelyi magyaröléshez

Reklám

Megálljt kiáltunk! (!!!)
Hogy mi is történt 2008. november 1.-én (Halottak napján, mely akár szimbólum is lehetne) mindenki tudja. Nem erről kívánok most írni. Még csak arról sem, hogy az MTI által sietve kiadott angol nyelvű kommüniké-ben a következők állnak, idézem:
„...szélsőjobboldali futballhuligán csoportok összeverekedtek a rendőrökkel...”, vagy „Körülbelül ezer magyar, különféle szélsőjobboldali csoportok tagjai, erőszakos behatolást szervezett Szlovákiába, látszólag azért, hogy a magyar csapatnak szurkoljanak.” Ez nem más mint az igazság magyarellenes szándékos elferdítése.
Sokkal inkább írnék arról, a minden magyarban ösztönszerűen felvetődő kérdésről: Mi vezetett ide? Miért következhetett ez be?
Az egész idő alatt fejemben motoszkáló kérdésről, eszmecserét folytattam németországi, luxemburgi, magyarországi és csallóközi barátaimmal (telefonon keresztül). A vélemények nagyon is eltérőek voltak, „noha mindnyájan egy csónakban evezünk”, egyben azonban mindnyájan egyetértettünk; mégpedig abban, hogy az egyik legfőbb bűnös az anyaországi kormányzat, ezen belül is a magyar diplomácia. (Ha egyátalán beszélhetünk „magyar diplomáciáról”.)
Vegyük most sorra azokat az eseményeket, melyek a magyar diplomácia lefelé csúszó pályáján a szlovák állam megalakulása óta történt, minden kommentár nélkül:
* Magyarország sietve elismerte az újonnan kikiáltott Szlovák Köztársaságot. Nem tiltakozott az ezeréves Magyar Történelmi Címerből kihasított, baloldali mezőben álló címerrész, szlovák állami címerként való önkényes használatáért.
* A „visegrádi találkozók” további folytatása, mintha mi sem történt volna.
* Belépés az EU-ba a „Benes-dekrétum”-mal együtt. (!)
* A Benes-dekrétum idei megerősítése (vagyis továbbra is érvényben maradása) a pozsonyi parlament által.
* A választókörzetek átalakítása, oly módon, hogy a tömbben élő magyarok egy részét szlovák többségű körzethez, míg a maradék magyarokhoz jelentős szlovák többséget kapcsoltak, megbontva ezzel azt az EU normát, mely kisebbségi jogokat írja elő, (mindezt hamisan Szovákia belügyeinek nyílvánítva, ha netán valaki szót emelne ellene.)
* Magyar iskolákat zárnak be, megtagadják a magyarnyelvű bizonyítványok kiállítását, a tankönyvekben pedig megtiltották a történelmi városok magyar nevének feltüntetését. (Pusztán a tankönyv végén lévő regiszterben szerepel.) Magyar nyelven folyó történelem és földrajz órákon a dolgozatokban nem szabad a helységneveket magyar nyelven leírni, illetve felelés közben használni.
* „Véres” felvidéki ú.n. csendőrsortűz emléknappá nyílvánítása, ahol a csendőrség őrizetbe vett egy-két felbújtót, a figyelmeztető lövések után (ráadásul egy szlovák nemzetiségű csendőrszakasz lőtt - a szerk.).
* Kossuth  - a szlovák hatalom szerint - nem más mint egy elmagyarosodott szlovák hazaáruló, II. Rákóczi Ferenc pedig úgymond szlovák jobbágy-gyerekként látta meg a napvilágot. Azért hívták Rákóczinak, mert a mai Szovákiához tartozó Rákóczifalván született, és most legutóbb felajánlották, hogy vihetjük a Kassa Dómból (ha akarjuk) akár hová.
* Pozsonyban letartóztatott, diákjait kísérő tanárok, kik magyar nyelven merték diákjaiknak bemutatni a város nevezetességeit. (Egymástól függetlenül kb. azonos időben más-más városrészben.) A szlovák hatóság sietve kinyilvánította, hogy a magyarok már megint „tullihegik” ezt az ügyet, ami különben sem diplomáciai ügy, legfejebb konzuli ügy. Később, amikor Budapesten a szlovák külügyminiszter találkozott kollégájával Göncz Kingával, előljáróban kijelentette, hogy ezzel az üggyel nem kíván foglalkozi, és ezt Göncz Kinga tiszteletben tartotta.
* Malina Hedvig, a nyitrai diáklány megverése, mert mobiltelefonján anyanyelvén, magyarul beszélt. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök pedig a következö nyilatkozatot tette: „Nem volna bölcs dolog beavatkozni Szlovákia belügyeibe.”
* Az EU által előírt magyar önkormányzat megalakítását szándékosan már idestova négy éve szabotálják a magyar diplomácia asszisztálása mellett.
 A felsorolás természetesen nem teljes, csak az általam legfontosabbakra korlátozódik.
Ebből a felsorolásból az olvasó számára már feltételezhetően élesen kirajzolódik a felvetett kérdésre adható egyetlen logikus válasz: mely nem más mint a hazaáruló „magyar” kormányzat diplomáciájának bűnös hallgatása, esetenkénti asszisztálása.
Külpolitikánk gyengesége, megalkuvása, mely nem más mint a magyar nép elárulása, vezetett a szlovák hatóság 2008. november 1.-i brutális, ok nélküli fellépéséhez Dunaszerdahelyen. (Ez a diplomáciai futam szinte minden választási ciklust végigkísért, kezdve az Antall kormányzat bős-nagymarosi vízlépcső megépítésével kapcsolatos ignoráns magatartásával.)
Éppen itt az ideje, hogy „MEGÁLLJT” kiáltsunk! Annak ellenére, hogy az esti TV hírek tájékoztatása alapján, a magyar kormány egy gyors kivizsgálást kért a szlovák hatóságtól. Hangsúlyozom a „kért” kifejezés használatát.
Kérek minden hazafias érzelmű magyart, aki csak teheti, vegyen részt a meghirdetett demonstrációkon, így tiltakozva nemzettársainkkal szemben fellépő brutális támadás ellen. Kérem továbbá azokat, kik fontosnak tartják nemzettársaink emberi jogait küldjenek tiltakozó leveleket a magyar külügyminisztériumhoz, szólítsák fel Göncz Kingát (akit a szlovák politikusok „kócos asszonynak tituláltak”) egy erélyes fellépésre, szólítsák fel arra, hogy amennyiben a szlovák kormány nem vonja felelősségre a bűnösöket, a Dunaszerdahelyen lezajlott, Európában példátlan magyarellenes rendőri brutalitás végett, függessze fel a diplomáciai kapcsolatokat a bűnös szlovák bábállammal. (Ezt akár egy népszavazással is ki lehet kényszeríteni.)
Szólítsák fel az EU képviselőinket, pártállásuktól függetlenül, hogy tárják fel ezt az összmagyarság számára megalázó helyzetet Strasbourgban, a meglévő, egyértelmű bizonyítékok bemutatásával.
Éppen itt az ideje, hogy „MEGÁLLJT” kiáltsunk, mert most már;
„akár borzalmas, akár egyszerű,
nem én kiáltok, a föld dübörög.”
(József Attila: Nem én kiáltok)
2008. november 2.
Riester Árpád Stuttgart
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready