2020. október 1., csütörtök, Malvin napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:35 Nem csillapodik az örmény és az azeri erők közötti összecsapások hevessége10:11 Németország újabb magyarországi megyéket minősített kockázatos területnek09:47 Dr. Osztie Zoltán plébános is felszólal a Mi Hazánk buzipropaganda-ellenes tüntetésén09:40 Lázár János két ügyben is kormánybiztos lett09:25 Tizenhat beteg halt meg, 848-cal nőtt a fertőzöttek száma09:05 Újabb egyetemi épületet foglaltak el az SZFE hallgatói08:39 Már nem titok: Clintonné rendelte el az "oroszos" lejáratókampányt Trump ellen08:13 Öt településen tartanak időközi önkormányzati választást vasárnap07:56 Párizsban és más francia nagyvárosokban is újabb korlátozások várhatók07:45 Emelkedett a búza és a kukorica ára szeptemberben07:31 A Volkswagen csoport továbbra is nyereségre számít 2020-ban06:49 Mnuchin: a TikToknak amerikai tulajdonba kell kerülnie, különben betiltják22:34 "Megvédjük az édesanyákat az LMBTQP-szörnyektől!" - Toroczkai tüntetésre hív22:21 Vádat emeltek a portugál bevándorlási hatóság három munkatársa ellen, amiért halálra vertek egy ukrán férfit22:05 Vészhelyzet lép érvénybe Felvidéken
24 óra legolvasottabbjai

Rendőrbűnözés ::

"Ártatlan tréfával" indult a rendőrállat machetés kaszabolása - kezdődik a szerecsenmosdatás

Reklám

Elfogása óta először szólal meg a "rendőr", aki bozótvágóval szabdalt össze egy embert egy gödöllői szórakozóhelyen. Az igazmondó rendőrbűnöző állítja: barátja torkának kést szegeztek, és őt is leszúrással fenyegették.
Egy ártatlan tréfa robbantotta ki a verekedést szeptember 18-án a gödöllői szórakozóhelyen – legalábbis ezt állítja az életveszélyt okozó testi sértés kísérletével gyanúsított Farkas István. A készenléti rendőrségnél szolgáló férfi mosdatása a bulvármocsok melegágyában, a ma esti Frizbiben kezdődik, ahol részletes „vallomást” tesz Hajdú Péternek. Farkas pontról pontra felidézi az ominózus este pillanatait.
– Egy gyermekkori barátommal szórakoztam, tréfából elsétáltam egy nő és egy férfi között, majd visszafordultam és azt mondtam nekik, hogy ne bántsatok. A férfi nem értette a tréfát, ordenáré hangnemben üvöltözött velem. A szórakozóhely előtt megbeszéltük a dolgot, de közben észrevettem, hogy a barátomat egy másik férfi, a későbbi sértett zaklatja. Amikor kérdőre vontam a férfit, hallottam, hogy valaki azt mondja neki: „Szúrd már le!” Végül nem lett verekedés a dologból, ám amikor a barátommal már hazafelé tartottunk és elmondta nekem, hogy egy kést szorítottak a torkához, nagyon ideges lettem. Amikor hazaértem, magamhoz vettem egy bozótvágót, majd visszatértem a bárba. Négy-öt felest megittam azon az estén és mivel nem szoktam hozzá az alkoholhoz, kissé megártott. Amikor megláttam a férfit, éreztem, hogy növekszik bennem a düh, teljesen beszűkült tudatállapotba kerültem. A bozótvágó lapjával hátba vágtam, majd amikor ő is nekem esett, még többször megütöttem. Ügyeltem rá, hogy komoly sérülést ne okozzak. Utána hazamentem, összepakoltam, és Hollandiába utaztam. Nem akartam menekülni, csak időre volt szükségem, hogy megnyugodjak. Végül feladtam magam – magyarázta vadállati cselekedetét a "rendőr".

Nyolc napon belül gyógyuló sérülések
Ügyvédje, dr. Mester Csaba szerint a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A jogász ezért nem érti, hogy a nyomozó ügyészség miért gyanúsítja életveszélyt okozó bűncselekménnyel védencét.
(Borsonline nyomán)
Frissítés: Ölni akart a machetés rendőr
Miért küldték kényszerszabadságra a machetés rendőrt? A kábítószer-fogyasztást az ügyészség sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta. A Valóságsokk a bűncselekmény hátterére és az eddig elhallgatott tényekre derített fényt.
2. frissítés: A szóban forgó Frizbi: Hajdúval heherészik a bozótvágós:
Előzmények:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready