"„Ami ezt a bizonyos dokumentumot, vagy áldokumentumot illeti, ami egyes sajtóorgánumokban megjelent, nyilván ezt a Ficsor miniszter úr irányításával a Nemzetbiztonsági Hivatal megnézi, hogy náluk készült-e, ki készítette, hogy került ki” - tagadás majd alig burkolt beismerés egy mondaton belül. Ráadásul eső után köpönyeg, az NBI már beismerte, Sötét Elvtárs...
A héber "bombaszakértő", korábban pénzügyi csaló, aki hamis bizonyítékot mutatott be a sajtónak Magyarok Nyilai ügyben, tovább égeti magát.
Draskovics Tibor, bizonyítékhamisító szerint „sokadlagos kérdés, hogy kik, milyen papírokat írogatnak, és milyen céllal hozzák nyilvánosságra”, ahhoz képest, hogy a lakosságot leginkább és joggal „fölizgató” mind a négy ügyben a gyanúsítottak rács mögött vannak. Ilyen egy elképesztően ostoba nyilatkozatot csak a korábbi videofelvétellel alaposan felsült Drazsé tehet. Egyrészt az általa említett négy „nagy” ügyben, egyik eset sem rendeződött megnyugtatóan. A Cozma-gyilkosság kapcsán a mai napig nem született ítélet, a lincselő cigányok 90%-a szabadlábon (akárcsak Liszka esetén) a Magyarok Nyilai elképzelhető, hogy nem is létezik, a börtönben sínylődő hazafiak ellen semmi komoly bizonyíték nincs, a cigánygyilkosságok kapcsán letartóztatott debreceni srácok esete pedig csak több kérdőjelet és az állami szervek felelősségét okkal firtató kérdést szült. A kiskunlacházi szőrnyű bűncselekményt sem tudták felderíteni Drazsé kopói, a társadalom azon része, amelyik nem Drazsétól kapja a fizetését – márpedig ők sokan vannak – kételkedik abban, hogy valóban Horák Nóri gyilkosát tartóztatták volna le a nyomozók.
Az ( i)gazságügyi és rendészeti miniszter így reagált csütörtökön Nagyatádon újságíróknak a felújított rendőrségi épület átadását követően a romák elleni sorozatgyilkosságokkal kapcsolatosan a világhálóra került - a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) állítólagos szerepéről készült - írásos anyaggal kapcsolatban. 
„Szerintem az igazán fontos az, hogy (...) az elmúlt egy esztendőben négy bűncselekmény volt, ami igazán fölizgatta az ország polgárait és joggal: az első politikai terrorsejt, azaz a Magyarok nyilai, a romák elleni sorozatgyilkosságok, a Cozma-gyilkosság és az a rettenetes kiskunlacházi történet” – mondta Draskovics, hangsúlyozva, hogy „mind a négy ügyben a gyanúsítottak rács mögött vannak”. Hozzátette: ez óriási siker, amiben egyébként a rendőrség mellett a nemzetbiztonsági szolgálatoknak is megvolt a maguk része. „Ehhez képest egy sokadlagos kérdés, hogy kik, milyen papírokat írogatnak, és milyen céllal hozzák nyilvánosságra” – szögezte le a miniszter.
Ilyen nincs: magyarán, ha a nyilvánosság elé kerülne egy olyan NBH-s okirat, ami bizonyíthatóan eredeti és azt tartalmazná, hogy a debreceni srácok ártatlanok, akkor az is sokadlagos kérdés lenne? Nincs rá szó amivel leírható lenne ez az arrogáns ostobaság ami Drazsét és úgy általában az egész cionista bűnbandát jellemzi. A kapafogú zsidó vélhetően nem követte a híreket nyaralása alatt, különben annyit ő is tudhatna, az NBI már beismerte, hogy a dokumentumban szereplő információk valósak, azt egy belső munkatárs szivárogtathatta ki. Vizsgálat is indult ez ügyben a titkosszolgáknál, erről nem hallottál, Kapafog?
Draskovics közölte: minden ellenkező híreszteléssel szemben a rendőrség és a nemzetbiztonsági szolgálatok – úgy ahogy a törvény elrendezi közöttük a munkamegosztást – együtt dolgoztak a romák elleni sorozatgyilkosságok ügyében is. A Nemzetbiztonsági Hivataltól folyamatosan adtak információt a rendőrségnek. A romagyilkosságokkal kapcsolatosan kifejtette: „amikor ennek a dolognak a végére ér majd a rendőrség és átteszi majd az ügyészséghez vádemelési javaslattal ezeknek a gyanúsítottaknak az ügyét, akkor nem hátradőlni kell, hanem elemezni, mit lehetett volna jobban csinálni”. Erre szerinte azért is szükség van, mert „ilyen bűncselekménnyel még nem találkozott a magyar rendőrség”. Őrület, „elemezni” kell egy olyan esetben, amikor az évekig megfigyelt náci gyerekről akkor szállnak le a hatóságok, mikor az vad fegyvervásárlásba kezd? Alig egy évvel később meg kiderül, hogy ő a „gyilkos”? Ugyan, sokkal egyszerűbb lenne, ha úgy működne a rendszer, hogy Drazsé szigorú arcával és kapafogával elmeséli a riportereknek, hogy ez és ez az illető, itt és itt, ekkor és ekkor gyilkolt, tehát bűnös. Vagy még egyszerűbb lenne csak annyi: „elfogtuk a gyilkost, K. Istvánt”. Innentől kezdve aki megkérdőjelezi e "tényt", azt megbüntetik „Drazsé-nyilatkozat tagadásért”. Tréfának hangzik, de ha jobban belegondolunk majdnem itt tartunk.
„Ami ezt a bizonyos dokumentumot, vagy áldokumentumot illeti, ami egyes sajtóorgánumokban megjelent, nyilván ezt a Ficsor miniszter úr irányításával a Nemzetbiztonsági Hivatal megnézi, hogy náluk készült-e, ki készítette, hogy került ki” – mondta a miniszter, hozzátéve: erről majd a Nemzetbiztonsági Bizottság ülésén tájékoztatást adnak. Mégiscsak kibújt a szög a zsákból: annyira sokadlagos a kérdés, hogy maga a miniszter irányításával kell megvizsgálni. Nyilván, az eredményt össze kell hangolni a pártérdekekkel. Amúgy ebből látható az ostobasága: egy mondaton belül tagad, majd beismer a kapafogú vén zsidó.
(MNO nyomán, Geyer)