Nemcsak Magyarország legolvasottabb jobboldali hírportáljának 72 ezer rajongót tömörítő Facebook-oldalát, hanem a Kuruc.info olvasói által szerkesztőségünktől függetlenül indított Egymillióan a Kuruc.infóért nevű Facebook-oldalt is letiltották a magyargyűlölők, miután a szolidaritási oldal is meghaladta már a 24500 követőt.
"Lehet szeretni vagy utálni, méltatni vagy kritizálni, de egyet nem lehet: betiltani. Így most mindannyian Kuruc.info-olvasók vagyunk!" - írták a szerkesztőségünktől független oldal alapítói. Lelkes olvasóink azonban nem adják fel: válaszul, a szegedi babaszappanos tréfát alapul véve megalakították a Babaszappan klubot, ahova szintén csak kuruc.infós cikkeket fognak kitenni, míg nem törlik azt az oldalt is. Levelükben azt írják, idejük és türelmük is van bőven, egyhamar tehát nem várható, hogy feladják a küzdelmet. Régi követőinktől tehát azt kérik, tetszikeljék az új klubot, ha továbbra is facebookos kapcsolatban akarnak maradni portálunkkal.
Zoom
A Facebookról való kitiltásunk óta sokkal többen olvassák híreinket közvetlenül a Kuruc.info honlapján (akár böngészőjük kezdőlapjának is beállítva), és egyre többen osztják meg cikkeinket saját ismerőseikkel akár a privát Facebook-oldalukon keresztül. Ezekre buzdítunk mi is mindenkit, aki tiltakozni akar az internet cenzúrája ellen.
Kuruc.info főhadiszállás
(Atacama-sivatag)