2020. szeptember 29., kedd, Mihály, Kapolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:15 A Tizenkilenc című darabot mutatja be a Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház13:01 Bélyegblokkot bocsátott ki a Magyar Posta Trianon évfordulójára12:52 Jó hír is van12:35 Pintér szerint a közrend, a közbiztonság szilárd, és nincs no-go zóna Magyarországon12:17 Vádat emeltek a zsilettpengés cigány ellen Miskolcon12:05 Vádat emeltek Fekete-Győr ellen11:51 Római legionárius eddigi legrégebbi ismert lemezvértjére bukkantak Németországban11:28 Izraeli válogatott palesztin igazolt az Egyesült Arab Emírségekbe10:55 Folytatódtak az összecsapások Hegyi-Karabahban és környékén10:37 Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben a budapesti milliárdos életét vesztette10:22 Trumpot Obama egyik zsidója játszotta el Biden próbavitáin09:54 124 éves Erzsók nénivel és magyar csodaszerrel gyógyított Merkellel is támadnak a csaló áruházak09:40 Északra akart szökni a lelőtt dél-koreai férfi - hamar megtapasztalta a rendszer vendégszeretetét09:25 Nyolcan meghaltak, 851-gyel nőtt a fertőzöttek száma09:14 Kigyulladt egy iskola tetőtere Józsefvárosban
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés :: :: Hozzászólások

Az ügy, ami összeköti a Magyarországot gyűlölő sorosista, bevándorláspárti ostobákat nemzeti kormányunkkal

Reklám

Nagyobb hangsúlyt kell fektetni a holokauszt™, valamint a nácizmus és a fasizmus valamennyi áldozata emlékének megőrzésére és tiszteletben tartására - hangzott el a Nemzetközi Holokauszt™ Emlékezet Szövetség (IHRA) tagországainak külügyminiszteri szintű brüsszeli ülésén vasárnap.
Az ülés részleteit ismerő források szerint az auschwitz-birkenaui munkatábor "felszabadításának" 75. évfordulója, valamint az esemény alkalmából kijelölt, január 27-én esedékes Nemzetközi Holokauszt™ Emléknapot megelőzően tartott megbeszélésen a résztvevők rögzítették:
elkötelezik magukat amellett, hogy a holokauszt zsidó áldozatainak, a romák (sic!) elleni népirtás és más áldozatok üldöztetésének emlékét ápolják, a társadalom széles rétegében tudatosítják.
Kijelentették, hogy
nagyobb hangsúlyt kívánnak fektetni a holokauszt oktatására, emlékezetének megóvására. Kutatására irányuló erőfeszítéseknek politikai támogatását növelni fogják, az áldozatok üldözésével kapcsolatos történelmi adatok megőrzésére irányuló erőfeszítéseket pedig fokozzák.
(Gyorsan elhessegethető problematikát csak az jelenthet, hogy a holokamu dogmáit valóban kutatók az egyetlenek, akiket manapság üldöztetés ér - a szerk.)
Az IHRA szövetséges országai elkötelezték magukat amellett, hogy
együttműködnek az antiszemitizmus elítélése, terjedésének megakadályozása érdekében.
Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter a tanácskozást követően arra hívta fel a figyelmet, hogy a világban sokfelé vannak még mindig súlyos emberi jogi jogsértések, népirtások egyebek mellett Szíria, Jemen, Irak és más konfliktusforrások vonatkozásában.
Zoom
Van olyan ügy, amelyben a menedékkérők befogadásától elzárkózó európai uniós tagállamok támogatását csökkenteni kívánó szocialista Asselborn és a "magyar" kormány küldötte - jelen esetben az antiszemitizmus ügyében megalkuvást nem ismerő Takács Szabolcs Brexit-ügyi államtitkár - maximálisan egyetért (kép: IRHA Twitter-oldal)
Fontosnak nevezte, hogy 20 évvel a stockholmi nyilatkozat elfogadását követően az IHRA alapokmánya térjen ki, és vegyen figyelembe olyan új, veszélyeket hordozó felületeket, mint a közösségi média, ahol büntetlenül kérdőjelezik meg sorozatosan a holokauszt™ tényét, és nyíltan terjed az antiszemitizmus. Ezek szerint a vicces nevű luxemburgi külügyminiszter még sosem próbálta "tagadni" a szentséges holokausztot a közösségi médiában, mert akkor nyorsan megváltozna - vagy legalábbis gyorsan eltűnne - a véleménye.
A Stockholmi Nyilatkozat 2000-ben kimondta, hogy
a holokauszt példátlan jellege örökre egyetemes jelentőségű marad,
az IHRA tagországai pedig vállalták, hogy erőfeszítéseket tesznek a holokausztról™ való megemlékezés, valamint az ehhez kapcsolódó oktatási és kutatási tevékenység előmozdítása és támogatása érdekében.
Az IHRA célja, hogy a politikai és társadalmi vezetők minél szélesebb ismereteket közvetítsenek a tagországok állampolgárai és a nemzetközi közvélemény számára az állítólagos holokauszttal kapcsolatban.
Magyarország 2015-ben töltötte be a Nemzetközi Holokauszt™ Emlékezési Szövetség soros elnöki pozícióját.
Csak egy példa, mi történik, ha nem a holokamu a közös téma
Idézet 2018. február 19-i hírünkből:
Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter "gyűlöli Magyarországot", ő egy elvakult bevándorláspárti, a migrációt támogató politikus, aki Soros György kottájából játszik – közölte a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében.
Szijjártó Péter leszögezte: ők elárasztanák Európát, így Magyarországot is migránsokkal, „szélsőségesen liberálisok, elfogadhatatlan álláspontot képviselnek”.
A külgazdasági és külügyminiszter ezt arra reagálva közölte, hogy Jean Asselborn a liberális Der Tagesspiegel napilap online kiadásában hétfőn a Stop Soros-törvénycsomag kapcsán azt mondta: „az EU-nak fel kell állnia és fel kell háborodnia”, és aktiválni kell a 7. cikkelyt.
Szijjártó Péter közölte: Jean Asselborn a mostani nyilatkozatával minden határon túlment. „Jean Asselborn egy ostoba ember, a magyarok azonban nem azok, a magyaroknak nincs szükségük a luxemburgi külügyminiszter agymenéseire ahhoz, hogy tudják, mi a jó nekik”.
Holoügyben szerencsére jóval együttműködőbb a "nemzeti" kormányzat.
(Kuruc.info - MTI nyomán)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready