A 2006-ban elkezdett "reformfolyamat" elfogadása nem pártpreferencia kérdése, hanem az egyetlen út, amely a világ fejlettebb régiójához vezethet, hazudják nyílt levelükben ávós ivadékok és más magyarellenes zsidók. Közös jellemzőjük, hogy szinte valamennyien kormánypénzeket is húznak, némelyik, pl. Dessewfy, közvetlenül. Az aláírók támogatják Gyurcsány Ferenc "reformjait" (azaz a pusztítást - a szerk.) és óvnak attól a politikától, amely retorikájában többet ígér, de valójában a "reformok" (lopás, rablás, pusztítás - a szerk.) megakasztását célozza.

Az elkövetkező hónapok sorsfordítónak bizonyulhatnak a magyar társadalom számára, a 2006-ban elkezdett "reformfolyamat" elfogadása nem pártpreferencia kérdése, hanem az egyetlen út, amely a világ fejlettebb régiójához, Európához és ezen át az euro-atlanti világhoz vezethet, olvasható abban a velejéig hazug, talmudista nyílt levélben, amelyet kártékony zsidók tettek közzé.

A nyílt levelet mások mellett Bauer Tamás, Dessewffy Tibor, Donáth Ferenc, Dornbach Alajos, Huszár Tibor, Inotai András, Kálmán C. György, Kertész Ákos, Láng Györgyi, Mihályi Péter, Petrovics Emil, Rainer M. János, Rózsa Péter, Ungváry Krisztián, Vágvölgyi B. András és Vásárhelyi Mária írta alá. Levelükben hangsúlyozzák, hogy “gondolataikat és szavaikat semmilyen szervezet sem sugallja és nem is korlátozza”, amin jót kacagunk, mert a fennebb olvasható névsor már eleve önmagáért beszél.

A levélíró élősködők támogatják a kormány és Gyurcsány Ferenc "reformjait". Egyúttal óvnak mindenkit attól a politikától, “amely retorikájában többet ígér, de valójában a reformok megakasztását, visszafordítását célozza”. A levélírók szerint “csak olyan politikai erő számíthat a közvélemény támogatására, amely az általa képviselt reformokat kellő magabiztossággal jeleníti meg. Számítunk rájuk. Ha így tesznek, számíthatnak rank”- végződik az undorító levél.

(Zsindex korrigálva)