A Lenkei-témához csak annyit, hogy a kedves doktor saját maga vallotta be egy jobboldali újság rendezvényén, hogy szcientológus. Mondanom sem kell, hogy azonnal megfagyott a levegő a teremben, ahol az emberek 99 százaléka minden kormányellenes tüntetésen ott volt 2002 óta. Az önzetlen doki "leghatékonyabb méregtelenítő módszere", az életerő vitaminjai a következő nehézfémeket, sugárzó anyagot és mérget tartalmazzák "nyomelemként" feltüntetve: alumínium, arzén, nikkel, ón, ólom, higany, urán.

Aki ezt nem hiszi, tessék befáradni a József körúti, vagy Mammutban található üzletbe, és nézze meg a dobozon. Az alapvitaminon rajta van, magam írtam le róla, miután a barátom néhány napi szedése után hányt, hasmenése volt, nem tudott aludni és úgy érezte magát, mintha begyújtottak volna a testében.

Amennyit én gyarló mezei állampolgár ezekről a dolgokról tudok, bőven elég ahhoz a következtetéshez, hogy itt megint csak népirtásról van szó.

Az alumínium okozza az Alzheimer-kórt, az arzén = méreg, a nikkel allergiát okoz, az ón és az ólom nehézfém, tehát rákkeltő, a higany iszonyú hasmenést okoz, ez is méreg, az urán pedig hasadóanyag, szintén rákkeltő. Mi ebben az életerő???

Ébresztő, magyarok!!!

Hazafias üdvözlettel,

R. V.