Tisztelt Otthonvédők!
Mint már annyiszor, most is SEGÍTSÉGET kérünk, közös összefogást az önálló bírósági végrehajtó, Paróczai Noémi JOGTALAN ÁRVERÉSE végett!
Annyit röviden leírhatunk, hogy a Pest Megyei Főügyészség szerint a jogerősen befejezett árverés, bírósági végzés után további végrehajtásokat lehet kezdeményezni az ügyészség véleménye szerint, ugyanabban az ügyben. Nem volt elég, hogy elvették az áldozat házát, most kell az étterem is, ingyen.
Kérünk mindenkit, hogy élőben legyenek tanúi a bűncselekmény elkövetésének 2010. május 17-én Monoron, a Bocskai út 3. szám alatt Paróczai Noémi irodájában, 14 órai kezdettel.
Kérjük továbbá, hogy az összes Otthonvédő jöjjön el, részvételével hívja fel a hatóságok figyelmét, hogy az összes törvény semmit nem ér, mert a bankokra és bűnözőkre nem vonatkoznak. A nyomozószervek, köztük a helyi rendőrség és bíróság asszisztál a bűncselekményhez, hiszen a négy hónap alatt hat beadott keresetet utasított el a bírósági titkár.
Ennek az országnak, ennek a hatalomnak, NEM kell a tisztességes, dolgozni és élni akaró magyar állampolgár, NEM kell a család, aki az Alkotmányban leírtak szerint a fő építőkövei egy jól működő, demokratikus országnak. Ma a bűnözőké a jövő.
Találkozzunk 2010. május 17-én Monoron a Bocskai út 3. szám alatti Paróczai Noémi irodájában fél órával a végrehajtás megkezdése előtt.
Minden tisztességes magyar családot várunk!
Szervezetünknek, a Fehér Kéményseprők – Országos Társadalmi Szervezetek Szövetségének kiemelkedő feladata a hitelkárosultak megmentése és a kilakoltatások törvénybe foglalt leállítása annak érdekében, hogy a jogosan megszerzett tulajdonukból, egyetlen otthonukból ne lakoltathassák ki a válság miatt hitelt törleszteni nem tudó családokat.
Dabasi Tamás elnök
Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége
Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége
Az ügy részletesebben:
Újra napfényre került a hivatali visszaélés és a bűnöző ügyvéd összejátszása az önálló bírósági végrehajtóval, törvénytelen, adómentes pénzszerzési tevékenységére.
Előzményekhez tartozik, hogy szövetségünk próbált segíteni a monori 66 éves Kálmán Ferencné kilakoltatásának megakadályozásban. Az állítólagos Raiffeisenbank Grosswilfersdorf eGen GMBH ismeretlen banktól felvett 49 000 euró hitel átszámítva 13 350 000 Ft volt.
A 24 millió Ft értékű ingatlan árverésre került 2009. 09. 09. napon úgy, hogy  8 400 000 Ft értéken a bank megbízott ügyvédje és az önálló bírósági végrehajtó között cinkos megállapodás jött létre az ingatlantulajdon egymásnak való átjátszásáról. Az összegeknek nagy jelentősége van a bűncselekményben.
Bizonyítja a készült jegyzőkönyv, melyben az árverési vevő és a végrehajtást kérő jogi képviselője egyazon személy (Dr. Tóth Gábor) aláírása szerepel név szerint is.

Zsiga Zsolt jogász bűnöző
2009. november 26. 9.00 órakor megtartott embertelen és jogtalan kilakoltatásban rendőri közreműködéssel távolították el otthonából Kálmán Ferencné, akkor 65 éves monori lakost, mert élettársa halála után képtelen volt törleszteni adósságát a rendelkezésére álló havi 40 ezer forint nyugdíjból, mert az 50%-át Zsiga Zsolt ügyvéd letiltatta. Az Otthonvédők sem tudták megakadályozni a kilakoltatást, mert végrehajtásának biztosítására rendőröket vezényeltek a helyszínre. Több otthonvédőt igazoltattak is. Az embertelen eljárásról számos sajtóorgánum tudósított a helyszínről.
A tulajdonos Kálmán Ferencné és családtagjai elmondása alapján kiderült, hogy a kilakoltatást elrendelő Dr. Paróczai Noémi (2200 Monor, Bocskai u. 3.) helyett más személy volt az a három fő, akik a kiérkező rendőri védelmet biztosító személyeket is megtévesztve kilakoltatták a tulajdonost.

Paróczai Ferencné
A kilakoltatási jegyzőkönyv aláírásai alapján Paróczai Ferencné, az önálló bírósági végrehajtó Dr. Paróczai Noémi anyja intézkedett a kilakoltatásnál. Kiemelnénk, hogy a jegyzőkönyvön Dr. Paróczai Noémi és Paróczai Ferencné két aláírás nagyon is megegyezik.
Tudomásunk van arról, hogy nincs jogerős bírósági végzés a kilakoltatásról, melyben a bíróság elrendeli a kilakoltatást, ezért kértük a magát végrehajtónak kiadott személytől mutassa be mi alapján foganatosítja a cselekményt. Természetesen megtagadta a dokumentum bemutatást, még a helyszíni rendőri felszólításra sem tette meg.
A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége az ügyben büntető feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen, mert jogtalanul tulajdonjogot szerzett a bank alkalmazottja, melyet már értékesített, tisztázatlan körülmények között Kovács Jánosné 17 éve belügyis dolgozó részére aki, Budapest, III. ker. Hollós Korvin Lajos út 43. szám alatt lakik, aki történetesen véletlenül pont azon a napon (2010. május 17.) költözik rendőri segítséggel, mint amelyik nap Paróczai Noémi irodájába törvénytelen végrehajtáson értékesíteni kívánja a másik ingatlant is, fele értéken.
A házát a Zsigától vette meg 11 millió Ft-ért úgy, hogy a Zsigának közvetlenül, egyben, és nem az állítólagos Raiffeisenbank Grosswilfersdorf eGen GMBH banknak fizette ki a vételárat. NEM A BANK szerzett tulajdonjogot az árverésnél? Vagy annak megbízottja, Dr. Tóth Gábor? Akkor hogy adhatja el az ingatlant, és veheti át a vételárat, adó- és illetékmentesen  Zsiga Zsolt ügyvéd?
A földhivatalban hamis adásvételi szerződéssel, soron kívüli bejegyzési kérelemmel vezették át a tulajdonjogot. Szövetségünk véleménye szerint a Kovács Jánosné, összejátszik a Zsiga ügyvéd úrral. Az adós 2009 januárjában kifizette a VH költséget (1,5 milliót Ft) + 1000 euró összeget törlesztésre ugyanúgy Zsiga Zsolt kezébe, mellyel a bank felé elszámolni nem tud. Ezen felül jelenleg a nyugdíja 50%-át vonják törlesztésként (40 ezer Ft).
Amennyiben kifizetésre került a bank részére a az elmaradás és a folyamatosan havonta a nyugdíjlevonásokkal törlesztés történik, akkor milyen alapon is árverezték el az ingatlant negyed áron?
Továbbá nem vették figyelembe az eltelt 4 év befizetéseit, a (1,5 milliót Ft) + 1000 euró törlesztésre befizetett összeget, és a nyugdíj 50%-ának levonását törlesztésként (40 ezer Ft).
Ennek ellenére továbbra is keresnek (de nem értjük milyen alapon) 20 millió Ft-ot a végrehajtási jegyzőkönyv alapján? Azt sem értjük, hogy lehet ugyan abban az ügyben, ha végrehajtás jogerősen lezajlott új végrehajtást, kilakoltatást kezdeményezni? Ugyanis a Zsiga ügyvédnek még nem elég az adómentesen zsebre tett pénz, további milliókra tart igényt, úgy, hogy faxon kér új végrehajtást az önálló bírósági végrehajtótól, aki asszisztálva a bűncselekményben, 2010. május 17-én 14 órára, Monor  Bocskai út 3. szám alatti irodába törvénytelen végrehajtáson értékesíteni kívánja a másik ingatlant is, fele értéken.
Véleményünk szerint megalapozott a bűncselekmény az önálló bírósági végrehajtó által elkövetett hivatali vissza élés alapján. Hogy lehet törvényesen ugyan abban már jogerősen lezárt  ügyben új végrehajtást kezdeményezni?
Kérjük, hogy akinek ugyan úgy nem áll össze a kép az ügyben, személyes részvételével segítse a törvénytelen árverés nyilvánosságra hozását.
Kapcsolódó: