Nagy László alpolgármester
Nagy László Nyíregyháza MSZP-s alpolgármesterének vezetésével bolsi-zsidó küldöttség tartózkodik az izraeli Kirját-Motzkin városban.
A Jobbik elleni tüntetés után a magyargyűlölők Izraelben most a valódi fajvédők által fojtogatott palesztin népet mocskolják. Nyíregyháza alpolgármestere átadta Kirját-Motzkin polgármesterének a több mint ötszáz magyar állampolgár aláírta, Izraelt támogató rokonszenvnyilatkozatot, majd kijelentette: „A török segélyhajóraj elleni tisztességes izraeli föllépés jogos volt, amit Izrael Állam szuverenitásának megvédéséért hajtott végre az izraeli hadsereg”.

Átadják a nyilatkozatot Izraelben
Nyíregyházi zsidók és komcsik küldöttsége ma délben látogatást tett az izraeli Kirját-Motzkin város Polgármesteri Hivatalában. A válogatott magyargyűlölőkből álló társulatot Hájjim Cúri, Kirját-Motzkin polgármestere fogadta. Nagy László nyíregyházi MSZP-s alpolgármester a fogadáson átadott Hájjim Cúri polgármesternek egy rokonszenvnyilatkozatot, amelynek több mint ötszáz „magyar” aláírója támogatásáról biztosítja Izraelt és az izraeli hadsereget a török segélyhajók elleni másfél héttel ezelőtti támadás után. A nyilatkozatban többek között ez áll: „Támogatjuk Kirját-Motzkinban élő izraeli testvéreinket és egész Izrael Államot. Provokációnak tekintjük az Izrael által elrendelt (Gázai övezet elleni – M.Á.) tengeri blokád megtörésére irányuló kísérletet. Izraelnek joga van ahhoz, hogy megvédje önmagát.”
Nagy László, Nyíregyháza MSZP-s alpolgármestere olvasta föl az angol nyelven megfogalmazott nyilatkozatot, átadta azt Hájjim Cúri polgármesternek, majd a vendéglátóknak többek között ezt mondta: „A segélyszállító hajóraj elleni izraeli föllépés tisztességes és jogos volt, amelyet Izrael Állam szuverenitásának megvédéséért hajtottak végre, s ennek fontosságát mindnyájunknak meg kell érteni”.
Az Éljen Nyíregyháza Független Mozgalom tagjai Kirját-Motzkinban kifejezték óhajukat: „Itt az idő, hogy az egész világ egyesüljön a terror ellen”. Nagy László alpolgármester ezután az izraeli vendéglátóknak büszkén mesélte, hogy az Éljen Nyíregyháza Független Mozgalom, és személy szerint ő milyen sikeres tüntetést szervezett az idén márciusban Nyíregyházán a „magyarországi rasszizmus, s azon belül a szélsőséges Jobbik ellen”.

Jobbik-ellenes tüntetés Nyíregyházán
Hájjim Cúri, Kirját-Motzkin polgármestere a magyarországi nyilatkozat átvétele után átölelte a nyíregyházi alpolgármestert és ezt mondta: „Izrael polgárai büszkék önökre, és köszönetüket fejezik ki, amiért megértik, Izrael Állam kénytelen küzdeni a terror ellen, hogy megvédhesse állampolgárai életét. Az izraeli hadsereg katonái jó példával járnak elöl emberségből a világ összes katonája számára”.
A Kirját Motzkin-i polgármester, a felesége és még négy városházi alkalmazott nemrégiben Nyíregyházán jártak, majd hazatérésük után az ellenzék felelősségre vonta őket, amiért teljesen céltalanul, csupán a saját kényükre-kedvükre utaztak Magyarországra, s ezzel tetemes összeget vettek ki a forrásokban szűkölködő város kasszájából.
Az izraeliek nyomán mi is föltehetjük a jogos kérdést: Vajon ki fizette az izraeli útjukat ezeknek a cégéres magyargyűlölőknek? Talán csak nem a nyíregyházi adófizetők?
Mikó Áron – Kuruc.info