2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás19:54 A "magyar Koszovó" sötét víziója19:14 A Kúria várhatóan áprilisban dönt a gyöngyöspatai ügyben18:24 "Szájzártörvény" ellen tiltakozott a ballib ellenzék - de persze nem a holocáfolást tiltó jogszabállyal van bajuk18:03 Trump üdvözli a sikeres és nagyszerű magyar népet17:44 Az Indexnél landolt Jakab eltitkolt kongresszusi beszéde - még saját párttársai is lehazugozták17:25 Csinos nők fotóival törte fel izraeli katonák mobiljait a Hamász17:24 Sály nem látott még annyi rendőrt, amennyit a hazafiak cigánybűnözés elleni tiltakozása miatt odaküldtek16:48 Megint molinós hülyegyereket játszott Hadházy a parlamentben, Kövér kitiltotta16:36 Toroczkai betiltatná a cigányokat hergelő szervezeteket, köztük a TASZ-t16:15 Vadai: a Jobbik egyre jobb barátunk, a Mi Hazánk egészen biztosan náci, Orbán még csak közelít15:52 Vádat emeltek a mecsetben lövöldöző norvég férfi ellen
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Videók :: :: Hozzászólások

És ha Szijjártó Péter jelentené ki, hogy a hazánkhoz hűtlen zsidókat fejszével le kell fejezni?

Reklám

Az MTI már a lefejezők cinkosa lett - elhallgatott hírek
- Izraeli külügyminiszter: az Izraelhez nem lojális arabokat le kell fejezni!
- Az Iszlám Államot segítő amerikai és izraeli katonai tanácsadókat tartóztattak le Irakban
- Az amerikai kongresszus példátlan beavatkozása: Obama feje fölött levélben fordult Iránhoz 47 republikánus képviselő
- Avigdor Lieberman izraeli külügyminiszter egy kampánybeszédében az izraeli Herclijában kijelentette: az Izrael államhoz hűtlen arabokat le kell fejezni, jelentette tegnap a Haaretz című baloldali izraeli lap angol kiadása este 9:45 perckor. (Később a The Jerusalem Post is hírül adta - a szerk.)
Zoom
„Akik ellenünk vannak, azokkal semmit nem lehet tenni azon kívül, hogy ragadunk egy fejszét, és levágjuk a fejüket” - fogalmazott Lieberman.
Ahmad Tibi arab származású Kneszet-képviselő kijelentette, a szélsőséges izraeli párt feje egy „zsidó Iszlám Államtól” várható megnyilatkozást tett.
(Az NBC amerikai tévéhálózat ma közölte a hírt.)
A hírt a Gazsó L. Ferenc igazgatása alatt működő MTI (a magát jobboldaliként eladó Gazsó három időszakban is vezette a balliberális Magyar Hírlapot) a hírt elhallgatta. Így a hazai sajtónak is van ürügye hallgatni.
Vajon a világsajtó milyen hangerővel számolt volna be arról, ha Szijjártó Péter magyar külügyminiszter kijelenti: „A Magyarországhoz hűtlen zsidókat baltával le kell fejezni!”?
- Az angol nyelvű orosz Sputniknews.com március 7-én közölte azt a hírt, hogy iraki terrorelhárítók négy, az USA-ból és Izraelből jött katonai tanácsadót fogtak el, akik az Iszlám Államot segítették. (Az MTI természetesen ezt a hírt sem közölte.)
- A New York Times című lap példátlannak nevezte tegnapi cikkében, hogy az amerikai kongresszus „keresztbe tegyen” az Egyesült Államok elnökének: 47 republikánus szenátor levélben óvta Teheránt, nehogy egyezményt írjon alá Obama elnökkel, mert azt egy következő amerikai elnök egy tollvonással semmissé teheti. A lap leszögezte: ilyenre az amerikai történelemben még nem volt példa, azaz a kongresszus sohasem szólalt meg külföldön az amerikai elnökkel szemben.
(A NYT nem tesz említést arról, hogy kik nyomására született a levél. Mint ismeretes, a republikánusok meghívására Netanjahu izraeli miniszterelnök néhány napja beszédet mondott az amerikai kongresszusban, amely beszédet folyamatos ováció, hurrázás és taps szakította félbe. A beszéd középpontjában az iráni atomfenyegetés állt.)
(Forrás: Lovas István Facebook-oldala)
Frissítés: a Russia Today összeállítása Lieberman kijelentéséről (a végén azt is megemlítik: Netanjahu bejelentette, hogy eszük ágában sincs kivonulni a megszállt palesztin területekről):
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready