Lassan az USA-ban is beérik cionista propaganda mérgezett vetése: a YouGov közvélemény-kutatása szerint a „szabadság világítótornyának” nevezett Egyesült Államok polgárainak 41%-a immár sutba vágná az alkotmány nevezetes első kiegészítését, amely szentnek és sérthetetlennek tekinti a szólás- és sajtószabadságot. A „gyűlöletbeszéd” jogi kategóriájának a törvénybe emelése a cionista oligarchia bírálhatatlanságát hivatott biztosítani.
Zoom
A Jognyilatkozat első kiegészítése kuka?
A kérdés, amelyet a közvélemény-kutatás során feltettek, a következőképpen hangzott: „Támogatná vagy ellenezné egy olyan törvény elfogadását, amely bűncselekménnyé nyilvánítaná, hogy bárki gyűlölet felkeltésére alkalmas nyilvános kijelentéseket tegyen faji, nemi, vallási, etnikai hovatartozás vagy szexuális beállítottság alapján szerveződő csoportok tagjai ellen?”
Zoom
Bármennyire is döbbenetes, de a válaszadók 41%-a helyeselné a szabadságjogok korlátozását a „gyűlöletbeszéd” tilalmára hivatkozva, és csupán 37 % ellenezne egy ilyesfajta törvénymódosítást. A demokraták között 51% a támogatók aránya, és csupán 26% az ellenzőké. A republikánusok valamivel azért értelmesebbek: körükben 37% lenne csak hajlandó sutba vágni a szabadságjogokat, viszont 47% továbbra is a szólás- és sajtószabadság biztosításának feltétlen híve.
Zoom
Mélységesen jellemző továbbá, hogy míg a közvélemény-kutatás körébe bevont fehérek 36%-a- helyesli és 43% ellenzi az elsősorban a zsidó oligarchia védelmét szolgáló úgynevezett „gyűlöletbeszéd” törvénybe iktatását, addig a spanyol ajkú amerikaiak között 50% a támogatók és csak 24% az ellenzők aránya. A négerek 62%-nak pedig fogalma sincs a szólásszabadság jelentéséről, és csupán 14%-uk számára dereng valami az amerikai alkotmány nevezetes első kiegészítésének értelmével kapcsolatban.
Perge Ottó - Kuruc.info