Több betolakodóellenes incidens történt az utóbbi napokban Németországban. Vasárnapra virradó éjjel egy menedékkérők elhelyezésére előkészített épületben keletkezett kár, a hatóságok szerint gyújtogatás miatt.
Zoom
Wertheimben is elkezdődött a fűtési szezon
A Baden-Württemberg tartományi Wertheimben tűz ütött ki egy sportcsarnokban, amelyben éppen szerdán helyeztek el 330 ágyat Európa leendő lakóinak. Az épület használhatatlanná vált a tűzben. A rendőrség betörésre utaló nyomokat rögzített.
Zoom
Még rossz felé fordul, de alakul
Szvasztikával emlékeztettek
Vasárnapi lapjelentések szerint a szintén baden-württembergi Riedlingenben horogkereszteket festettek egy befogadóállomás falára, a brandenburgi Neuhardenbergben pedig felgyújtottak két autót, amelyek tulajdonosai egy kontinensfoglalókat támogató "civil" szervezet tagjai. A szászországi Bischofswerdában szombat este - a "Magyar" Talmudista Iroda megfogalmazása szerint - erősen ittas emberek és erőszakosan fellépő emberek tüntettek egy befogadóállomás előtt. Az intézmény megnyitása ellen már csütörtök este is volt tüntetés, és akkor is történt rendbontás (a rendbontás kifejezést a megszállást ellenzők egyre gyakoribb akcióira használja a zsidó média - a szerk.).
Ez volt a 335. "bűncselekmény"
A szövetségi bűnügyi hivatal (BKA) kimutatása szerint az idén augusztus végéig 335 alkalommal történt menedékkérőket befogadó intézmények ellen irányuló, szélsőjobboldali (természetesen a saját hazáját, életterét, családját, jövőjét féltőkre utal a patologizált jelző - a szerk.) motivációjú "bűncselekmény". Ez kétszer annyi, mint tavaly egész évben.
A migránscunami fölerősödésével az ilyen típusú "bűncselekmények" - mert természetesen ez számít bűncselekménynek, nem a vén kontinens irányított elárasztása - száma is gyorsan emelkedik, ezt jelzi, hogy a 335 "bűncselekmény" közül 131-et a július-augusztusi időszakban követtek el.
(Kuruc.info - MTI nyomán)
Kapcsolódó: