Érdekes, de mindenesetre megszívlelendő figyelmeztetéssel kedveskednek a csehek a véletlenül a Cseh Köztársaság területére tévedő migránsoknak. A Kánaánnak számító Németországból eddig ugyan egyetlen muszlim sem tévedt a szomszédos Csehországba, de ha ezt a meggondolatlan lépést egy kontinenshódító mégis megtenné, egy apró tevékenységet már a határ átlépése előtt el kell végeznie.
Zoom
Az Aufwachen Deutschland! (Németország, ébresztő!) nevű, nemrégiben létrehozott közösségi oldal lehozta a csehek által a határra csehül kitett figyelmeztető tábla fényképét, amelyet a hivatalos Berlin migránspolitikáját ellenző portál a jobb közérthetőség kedvéért szíveskedett németre is lefordítani:
"Figyelem! A Cseh Köztársaság határa. Önök belépnek egy olyan területre, ahol nincs érvényben a sarí'á (شريعة - muszlim kánonjog - S. S.). Kérjük, ezért állítsa előre az óráját 1400 esztendővel!"
(Plusz mínusz 1400 évvel ezelőtt, pontosan Kr. u. 622-től kezdődött a muszlim időszámítás, a hidzsrá, illetve az arab iszlám kirajzása, fegyveres hódításainak, az ún. medinai korszak nyitánya - S. S.)
Sepp Stuttgarter - Kuruc.info