A németországi Köln és Hamburg szövetségi tartományi fővárosokban szilveszterkor történt drámai eseményekről a fősodratú, általában Izraelt és a zsidókat pátyolgató, a magyar nemzeti oldalt pedig rendszeresen rossz színben feltüntető német nyelvű sajtó csak igen szűkszavúan – vagy egyáltalán nem – számolt be. Mostanra viszont a különböző közösségi oldalakról, kisebb németországi és ausztriai regionális hírportálokról egyre több információ csörgedezik arról, hogy sok helyütt kimutatták a foguk fehérjét azok, akiket a németek eszement része nem is olyan régen még tapsolva fogadott. Stuttgartban is német lányokra, asszonyokra támadtak.
Baden-Württemberg szövetségi tartomány fővárosában, Stuttgartban, a belvárosban mintegy tizenöt főből álló férfi falka szilveszter éjjel megtámadott két tizennyolc év körüli hölgyet. Kiszemelt áldozataikat a Königsbaunál 23:30 órakor körbefogták, meggátolták őket abban, hogy továbbmenjenek, elkezdték tapogatni a hölgyek testét, majd megkísérelték elragadni ez egyik fiatal nő táskáját. Egy közeli szórakozóhely „kidobóembere” és járókelők siettek a hölgyek segítségére, mire az aljaemberek elmenekültek a helyszínről. A két hölgy csak később vette észre, hogy a támadók ellopták a zsebtelefonjaikat. A rendőrség a falka kézre kerítése érdekében kiadott körözésében, ismertetőjében olyasmi áll, amiért Magyarországon valószínűleg rendőrparancsnokokat váltanának le: „A tettesek fekete hajúak, délszakiak, arab kinézetűek” (Die Täter sind schwarzhaarige Südländer mit arabischem Aussehen) – írja a Stuttgarter Zeitung.
Sokkal rosszabbul járt az a 24 éves hölgy és barátnője, akik baráti körben, az egyik stuttgarti klubban kellemesen töltötték a szilvesztert, egészen addig, amíg az afroázsiai csőcselék meg nem támadta őket. Amikor a két hölgy elutasította az idegen férfiak közeledését, azok elkezdték káromolni és fenyegetni őket. A két fiatal hölgy férfibarátai erre közbeléptek, és először csak tiltakoztak, mire eldurvult a helyzet. Az idegenek elkezdték ütni a hölgyekkel levő, védelmükre kelő férfiakat. Az említett 24 éves hölgy barátját a fején megsebesítette egy elhajított üveg, a férfit kórházba kellett szállítani. A klub rendezői a „migráns hátterű” (az osztrák hírportál megfogalmazása – H. J.) rendbontókat a lokál a bejárati ajtaján kívülre kísérték. Ekkor a „migráns hátterűek” ígéretet tettek rá, hogy a két párocskát kinn megvárják.
Amikor a négy barát el akarta hagyni a stuttgarti klubot, átlátván a helyzetet, a „kidobólegény” a mélygarázson keresztül menekítette őket ki. A 24 éves hölgy ekkor elveszítette a társaságot, s így egyedül ért a lokál elé, ahol már vártak rá a férfiak. A tettesek a fiatalasszony nyomába eredtek, és rettenetes módon megverték. Egyébként már a lokál szőnyegén kapott az egyik vadtól egy ökölcsapást, de az utcán folytatódott az ütlegelés. A hölgy az utcai ütlegelés következtében orrcsonttörést és néhány zúzódást szenvedett. „A lányom él, a lányom él!” - osztotta meg közösségi oldalán az áldozat édesapja. „Az orra eltörött és beszakadozott, össze lett varrva. Az arcát és fejét ért sebesüléseket az orvosok sebészeti beavatkozás nélkül kezelték. A szemhéja időközben már résnyire kinyílt”, mondta az apa az osztrák Unser Tirol hírportálnak.
Zoom
A stuttgarti 24 éves hölgy sáskajárás előtt – és után (fotó: Facebook)
Tegnap már néhány német asszony transzparensekkel tüntetett a kölni dóm előtt az esztendő utolsó napján a migránsok által elkövetett tolvajlások, ütlegelések és nemi zaklatások ellen. Képünkön a bal oldali transzparensen Henriette Reker, Köln migránsimádó, s ezért nemrégiben példásan megfenyített polgármester asszonyának címezve ez olvasható: „Köszönöm, Reker asszony! Szegény Köln.” Míg a másik hölgy ezt a föliratot tartja a kezében: „Merkel Asszony! Ön most hol van? Mit szól ehhez? Ez aggasztó!”
Zoom
Tüntető kölni nők január 5-én a dóm előtt (fotó: rp-online.de)
Hering J. - Kuruc.info