14 éves korában zárt be és tett szexrabszolgává a barátja egy brit lányt, akit aztán hat éven át Olaszországban és Görögországban tartottak fogva. Az áldozat szabadulása után évekkel beszélt a kálváriájáról a The Guardiannak.
A lány egy görögországi nyaraláson találkozott a Jak nevű albán férfival, akivel gyorsan összejött, majd hozzá költözött. (14 évesen...) A férfi azzal hitegette, ha beköltözik a lakásába Athénban, kávézókban dolgozhat majd, ehelyett azonban a városba érkezése után rögtön más stricik kezére játszotta.
Ezt követően a lánynak éveken át görög és olasz bordélyházakban kellett dolgoznia. Átlagosan 40-50 férfival kellett közösülnie egy nap, de olyan is előfordult, hogy 110 aktusra kényszerítették, állítja. Ellenőrizték a levelezését is, és tettek róla, hogy az Angliában maradt anyuka mindig csak olyan leveleket kapjon tőle, amelyben azt írta, mennyire boldog.
A lány könyvet is írt történetéről Bought&Sold címen, és most szeretne jótékonysági szervezetet létrehozni az emberkereskedelem és szexrabszolgaság áldozatainak segítésére.
(Index nyomán)