Szörnyű bűncselekmény ügyét tárgyalta egy németországi bíróság. Eren Toben 19 éves barátnője, Maria Peiner várandós lett, ezért a férfi úgy döntött, megöli a lányt - és vele együtt a saját gyermekét.
Zoom
Bűntársával kicsalogatták Berlin mellé a nyolchónapos várandós lányt azzal, hogy babaruhát venni mennek, majd a 20 éves férfi fejbeverte egy fadarabbal, megszurkálta egy késsel, benzint locsolt rá, és felgyújtotta. A bíróság szerint fél perccel felgyújtása után is magánál lehetett még az áldozat. Hogy a teljesen kifejlődött, megszületése előtt álló baba mennyit szenvedhetett, azt nem említik a hírek.
Toben eldobta a kést, ezt később megtalálták az ujjlenyomatával együtt. A vádlott azzal "indokolta" később a tettét, hogy nem akart apa lenni, ezért gyilkolt.
“Számára a bűncselekmény megoldást jelentett. Egy szabad, boldog életet akart, ami felett irányítással rendelkezik” – mondta Regina Alex bírónő, aki láthatóan nagyon meg tudja érteni az elkövetőket. Pedig akár a lánya is lehetett volna az áldozat helyében. Nem is adott súlyos büntetést az aljas gyilkosoknak: Toben is és bűntársa, Daniel Pueller is mindössze 14 év börtönt kapott...
Az esetet hírül adó 24.hu átvette az áldozat fényképét, az elkövetőét azonban "valamiért" nem. Az Independent és a Mirror azonban nem ennyire szégyellős, íme:
Zoom
A beazonosítás azonban fénykép nélkül sem lenne nehéz: az Eren ugyanis tipikus és egyértelmű török név. Maria Peiner pedig a multikulti tipikus és egyértelmű áldozata - és egyben a sokadik, ám sajnos teljesen hiábavaló figyelmeztetés a még élőknek...
(Kuruc.info)