Egy tízéves svéd kislány szexuális molesztálásáért ítéltek el egy magát 15 évesnek hazudó eritreait Svédországban. A kislány anyja pár héttel az incidens előtt egyezett bele két betolakodó elszállásolásába.
Zoom
Eritreai kontinensfoglalók - ők is csak tízévesek...
A magát kiskorúnak mondó nigger csak pár hete lakott a svéd családnál, mikor megtörtént az eset. A lány éppen a szobájában aludt, mikor arra ébredt fel, hogy az "új családtag" a melltartóján keresztül fogdossa.
Isak Andai azt állította, hogy 15 éves, ezért is kerülhetett a kislány családjához. Dokumentumokkal azonban nem tudta alátámasztani korát - számolt be a Mail Online az esetről és a bírósági tárgyalás részleteiről.
A kislány családja Malmö mellett 40 kilométerre, egy svéd kisvárosban lakik, ők is azok közé a családok közé tartoznak, akik úgy gondolták, felajánlják otthonukat azoknak a "rászoruló" migránsoknak, akik már nem fértek el a túlzsúfolt "menekült"szállókban.
Andai állítólag a szülei nélkül érkezett Svédországba, és egy másik ifjú kanmigránssal együtt költözött a kislány családjához.
Ő és a másik, állítólag 17 éves "fiú" megkapták a kislány szobáját, míg a gyerek a szüleivel aludt éjszakánként, hogy a szegény üldözött "fiúknak" legyen elég helyük.
Az áldozat elmondta a rendőrségnek, hogy az incidens estéjén sok időt töltött Andaival az egyik szobában, együtt játszottak a telefonjaikkal a kanapén, képeket készítettek.
A "fiú" kiment a szobából, és a kislány nem sokkal később elaludt. Arra ébredt fel, hogy a "fiú" a melltartóját fogja, és nyomogatja. Mikor látta, hogy felébredt a lány, Andai felpattant, és kiviharzott. A kislány ezután nem mert vele beszélni, és többet a szemébe sem mert nézni.
A kislány végül a két, már külön élő testvérének mesélte el a történteket, akik tájékoztatták a gyerek anyját, aki rögtön értesítette a rendőrséget.
A bírósági tárgyalás során a naivabbak számára meglepő forulat következett: a magát 15 évesnek hazudó "fiú" azt mondta a rendőröknek, hogy 10 évesen kezdett iskolába járni, 7 évig diák volt, de utazása előtt két évig nem tudott iskolába járni. Az elmondott információk szerint tehát 19 éves lehet.
Végül elítélték molesztálásért, de az ítélet ezúttal is nevetséges: 170 ezer forintnak megfelelő összeget kellene kifizetnie a családnak (amire természetesen soha nem kerül sor), továbbá 10 óra terápiás kezelésre kötelezték a hatóságok...
(Daily Mail - Híradó korrigálva)