2019. december 6., péntek, Miklós, Gyopár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:32 Változóban a magyarok vásárlási szokásai07:18 Pályák, bérlemények, hely- és időpontfoglalások kezelése gyorsan, egyszerűen, online (x)06:55 Példátlan légszennyezést okoztak a bozóttüzek Sydneyben22:30 Orosz hackerek ellen emeltek vádat Amerikában - csak éppen azt nem tudják, hol vannak22:18 Az érdi rendőröknek sem kell érzékenyítés, tisztában vannak a cigány népszokásokkal21:51 Netanjáhu neje szerint Bibi és ő az izraeli igazságszolgáltatás inkvizíciójának áldozatai21:30 Diák késelt tanárt egy győri iskolában21:10 Nem csak a székelyeknél, Csukcsföldön is baj van a medvékkel20:52 Megállt az élet Franciaországban20:23 Medvegyev: az EU-nak kellene fegyvernyugvást hirdetnie Moszkvával szemben19:30 Egy tábornok emlékére18:40 A Keleti pályaudvar volt egy német- és nemzetellenes Meki-propagandafilm helyszíne18:17 Felvidéken is lecsapnak a "rasszistákra" - de persze nem a magyarellenességük, hanem a cigányterror nevén nevezése miatt17:28 Szólás- és véleményszabadság vagy terror? Mi jellemzi ma Merkelisztánt?16:51 Készül a vádirat Trump ellen - persze csakis a demokrácia védelmében
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Zsidóbűnözés :: :: Hozzászólások

Soros mindenhol ott volt, ahol a migrációbarát politikát kellett támogatni, Clintonnét is utasítgatta

Reklám

Újabb e-maileket szivárogtattak ki Amerikában. Ezek azt bizonyítják, hogy a Clinton Alapítvány mecénásai gyakorlatilag bevásárolták magukat Hillary Clinton külügyminisztériumába, vagyis a külföldi kormányok és vállalatok - pénzért cserébe - szívességeket kértek.

A körülbelül 2500 napvilágot látott e-mailből az derül ki, hogy Clinton egyik legnagyobb adományozója a milliárdos Soros György, akivel az elnökjelölt már külügyminiszterként is kapcsolatban volt.
Az eddigi választási ciklusban a zsidó spekuláns 25 millió dollárt adományozott Clinton választási kampányára, és novemberig még több pénz várható. Soros millióiból a demokrata elnökjelölt internetes kampányát is segítették.
Van olyan amerikai hírportál, amely egyenesen aggasztónak nevezi Soros és Clinton korábbi kapcsolatát. Az e-mailekből ugyanis kiderül, hogy 2011-ben az üzletember utasította Clintont, hogy avatkozzon be az albán belpolitikába, de a levelekben olvashatunk a Panama szabadkereskedelmi megállapodásról is – s ez csak néhány ügy, amelyben a volt külügyminiszter bevethette befolyását, hogy kedvezzen Soros üzleti és politikai érdekeinek.
Zoom
Sorost egyébként mohó milliárdosként is jellemzik az amerikai hírportálok, és nem mulasztják el megemlíteni, hogy valutaspekulációival egymaga okozott gazdasági válságot Nagy-Britanniában.
Soros fiáról is olvasható a portálokon, s eszerint Alexander szinte ugyanolyan jó viszonyt folytatott demokratákkal, mint apja.
A Clinton házaspárról eddig is tudni lehetett, hogy élen járnak a pénzgyűjtésben, és nem csak az óriáscégek, bankok, vállalatok állnak mellettük, hanem befolyásos üzletemberek is, sőt, televíziós, filmes sztárok és fél Hollywood.
A kiszivárogtatott e-mailekből kiderül, hogy az amerikai milliomosok és milliárdosok – ha akarnak – támogatásukkal érvényt tudnak szerezni akaratuknak a politikában.
Clinton és kampánystábja a következő hetekben – ha valamitől, akkor a korábbi levelezések nyilvánosságra kerülésétől biztosan tart, az eddig kiszivárogtatott e-mailek ugyanis nem kevés fejfájást okoztak a demokrata elnökjelöltnek, de úgy tűnik, stábjával jól koordinálja az eseményeket.
Donald Trump a felmérések szerint jelenleg a második helyen áll, de ezek pillanatnyi eredmények. A következő napok közvélemény-kutatásaiból derül majd ki, hogy mit gondolnak a választók a megvásárolható befolyásról.
Svédországban is a nemzeti erők ellen kampányolt
Svédországban 2014-ben Soros György által pénzelt manőverek írhatták át a választásokat – derül ki a kiszivárogtatott Soros-dokumentumokból a svéd média közlése szerint.
Azt írják, Soros alapítványainak aktivistái erőteljes negatív kampányt folytattak a Svéd Demokraták pártja, illetve annak vezetője, Jimmie Åkesson ellen. Ez a párt volt 2014-ben az egyetlen Európai Unióval és annak migránsbarát befogadó politikájával ellenkező politikai párt Svédországban. Ők a Soros által manipulált választások vesztesei lettek, derült ki a kiszivárogtatott dokumentumokból.
Általános nyugat-európai gyakorlat, hogy egy politikus vagy egy pénzügyi szakember befektet országokba, és onnan nyereséget vesz ki. A 2015-16-17-es migránsválságok szempontjából azonban lényeges, hogy egyre inkább kiderül: Soros György szinte mindenhol ott volt, ahol a migrációbarát politikát kellett támogatni.
Soros György szinte egész Európában öntötte a dollármilliókat abba, hogy baloldali, a migrációt támogató pártok képviselői jussanak a választásokon előtérbe.
A Soros által pénzelt aktivisták 2014-ben mindenhol ott voltak, ahol a migráció jelenlegi formáját ellenző Svéd Demokraták kampányoltak, vagy vezetőik felszólaltak, s az aktivisták arra buzdították az embereket, hogy ne a Svéd Demokratákra szavazzanak.
A kiszivárogtatott dokumentumok szerint Soros komoly szerepet játszott 1990 és 1992 között a skandináv pénzügyi válságokban, de benne volt a keze az angol font megbuktatásában is.
Az európai színtért nézve Soros eredményesen dolgozott, s mindamellett hatalmas pénzeket vett ki vállalkozásaiból, bőven keresett a válságon.
(Híradó nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready