2019. szeptember 20., péntek, Friderika napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:55 Egész jól konzervál a hat év alatt négy "haláltábor": 106 évesen hunyt el a "holokauszt" legidősebb "osztrák" túlélője20:23 A saját városában nulla százalékos támogatottsággal rendelkező New York-i polgármester már nem lesz elnökjelölt19:42 Gázrobbanás történt a Kőbányai úti piacon19:18 Most meg az a baj, hogy túlságosan élethűen ábrázolják a kampósorrúakat a belgiumi jelnyelvben18:45 Hát persze hogy csak a magyar lehet rasszista: zárt kapus lesz az azeriek elleni Eb-selejtező - húszmilliós büntetés is játszik18:19 Ez egyre betegebb: gigantikus porfelhővel küzdene a klímaholokamu ellen egy nemzetközi kutatócsoport17:56 Jó sok ökörre van szüksége a Kubai Kommunista Pártnak17:23 A Mi Hazánk rendbetenné a MÁV-ot, és duplájára emelné a kalauzverő cigányok büntetését16:44 Üzemanyag-áremeléssel szállnak fel Merkelék a klímarollerre16:19 A detoxba tartó úton rugdosott egy beteget a miskolci kórház egyik beteghordója, de kirúgták15:55 Kirabolták az egyik leghíresebb és legfényűzőbb franciaországi kastélyt15:35 A csárdás és a verbunk is bekerült a szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékébe14:54 Jórészt adóforintjainkból felépített francia csigazabáltató üzem átadásán büszkélkedtek a szabolcsi Fidesz-prominensek14:23 Történelmi tartozást egyenlítettek ki a sógorok: állampolgárságot kaphatnak a "nácizmus által elüldözött" zsidók13:39 Egy fekete állat akart besurranni egy házba Észak-Franciaországban
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

Öt éven belül minden fehéret lemészárolnak, illetve menekülésre kényszerítenek - ígérik a balos dél-afrikai vezetők

Reklám

Jacob Zuma dél-afrikai elnök márciusban bejelentette, hogy szándéka szerint a kormány megkezdi a fehérek tulajdonában lévő földek kisajátítását és azokat fekete dél-afrikaiaknak osztja szét.
Már vannak fehér csoportok, amelyek önvédelmi szervezeteket hoznak létre, ha kitör a polgárháború vagy szociális összeomlás következik be. Felkészülnek az ellenük induló népirtásra. Ilyen csoport a „Suidlanderek”. Balos dél-afrikai vezetők az elmúlt hónapokban azzal fenyegetőztek, hogy „lemészárolják az összes fehért és eltávolítják a megmaradtakat öt éven belül”.
A Suidlanderek nem fegyveres harcra, hanem evakuálásra készülnek fel - írja honlapján Lovas István az SHTFPlanra hivatkozva.
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready