2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:53 Iskolai mészárlásra készülő kercsi tizenéveseket vettek őrizetbe17:32 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt16:46 A kubai orvoslás jelensége - a gazdagság és egészségipar eddig ismert összefüggéseinek cáfolata16:25 Fogolycserét hajtott végre Irán és Németország15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy12:52 Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását12:43 A foci lett Kolumbia legnagyobb heroinkereskedőjének a veszte12:27 Piramisjáték miatt emeltek vádat egy férfi ellen Budapesten
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Búr küldöttség érkezik hazánkba - ide menekülnének, mielőtt teljesen kiirtják őket a négerek

Reklám

„Örömmel jelentjük”, írja a Project Nova Europa dél-afrikai portál, hogy Louis Meintjies, a TAU-SA dél-afrikai agrárszövetség elnöke és helyettese, Henk van de Graaf, február utolsó hetében Magyarországra utazik a búr gazdálkodók magyarországi letelepedése ügyében.
Zoom
Önnek mi a véleménye? Voksolhat szavazásunkon a portál jobb oldalán!Tervükhöz az egész világról kaptak pénzügyi támogatást. Január 21-én „Segítsd a búrokat: küldj delegációt Magyarországra!” névvel indult akciójukhoz azóta nemcsak dél-afrikai gazdák, de más európai származású dél-afrikai állampolgárok is csatlakoztak.
Az indok: „Kelet-Európát azonosítottuk azon térségként, amely a legnagyobb potenciált nyújtja, hogy egy olyan európai bástya legyen, amelyben az európai nép és civilizációja fennmaradhat”.
Zoom
Az MTI az eredeti hírről sem számolt be. A világért sem zsigeri, hanem természetesen szakmai alapon - írja blogján Lovas István. Alább olvasható a korábbi, január 22-i híradás:
A teljes kiirtásuktól tartó fehér dél-afrikai búrok Magyarországra menekülnének
„Segítsd a búrokat: küldj delegációt Magyarországra!” címmel a The New Observer független hírportál a dél-afrikai Nova Europa Project azon törekvéséről számol be, hogy Európában, mégpedig Magyarországon kapjanak menedéket a dél-afrikai búr /Hollandiából odaérkezett fehérbőrű/ gazdálkodók, akiket rendre gyilkolnak le a dél-afrikai feketék.
Zoom
Lenne gyakorlatuk a színes rablók és gyilkosok elleni harcban...
„A világ legveszélyesebb foglalkozása búr gazdának lenni”, kezdődik a felhívás szövege. Tavaly 250 búr farmer ellen hajtottak végre erőszakos támadást, és közülük hatvanat megöltek. 1994 és 2014 között átlagban évente 62 gazdát gyilkoltak meg. Ez a Dél-Afrikában élő, már csak 30 ezer búr gazdálkodó esetében matematikailag 100 000 emberből 133 emberölést jelent.
Zoom
Egész Amerikában ennyi emberre nézve 9,8 gyilkosság jut. Még a közép-amerikai El Salvadorban is, a világ legveszélyesebb országában, 100 000 lakosból 65 esik gyilkosság áldozatává, vagyis az ottani emberölési arány a fele a búrok ellen elkövetett gyilkossági aránynak.
Zoom
Magyarországon sok falu elnéptelenedett, folytatódik a cikk. Nincs, aki a földet művelje. Nem egy ilyen helyről már üzentek a búr gazdálkodóknak, hogy szívesen látnák őket, ha ott telepednének le, olvasható. Ez segítene, mert a búrok a biztos kiirtásuk elől menekülnének meg, és egy olyan megingathatatlanul Európa-barát nemzetet gazdagítanák jelenlétükkel, mint Magyarország.
Dél-Afrika legrégebbi, 1897-ben alapított gazdálkodói szövetsége, a TAU South Africa most egy tagját februárban Magyarországra kívánja küldeni, hogy a búr farmerek magyarországi letelepedéséről tárgyaljon, és ennek támogatására gyűjtést indított. A szövetség elnökhelyettese hivatalos beadványban fordult a tavaly novemberben Svájcban ülésező ENSZ Emberjogi Tanácsa fórumához azzal, hogy a búr gazdák legyilkolásának mértéke a terrorizmus egy formáját jelenti. Ugyanakkor a dél-afrikai kormány „földreformjával” elűzi a búr gazdákat földjeikről, miközben a kormányhivatalnokok arra hivatkoznak, hogy egykoron a Dél-Afrikába települő búrok „ellopták” az ott élők földjeit. Egy olyan elnökkel együtt állítják ezt, aki ilyen dalra fakad: „Hozzatok nekem egy géppisztolyt!”, miközben az országban az erőszak és az erőszakos bűncselekmények légkörét teremtették meg. A beadvány még kiemeli azt, hogy a dél-afrikai rendőrség nem vizsgálja ki kellően a bűncselekményeket, különösképpen a gazdálkodók megölését. Az afrikánereket (a főként Hollandiából érkezett búrok) nem engedik érvényesülni a rendfenntartó erők soraiban és a kormányzati posztokon. E közben a vérontás vágyától hajtva folyik a népirtás a búr gazdák ellen, aminek a vége teljes kipusztításuk lesz. 
TASZ: mindenki más, csak a búrok ne jöjjenek Magyarországra!
Csak a búrok ne jöjjenek Magyarországra! Így foglalható össze a mindenfajta migráns magyarországi letelepedését is örömmel támogató TASZ (Társaság a Szabadságjogokért) nevű „emberjogi szervezet” sajtósa a tegnapi megkeresésre. A George Soros kiemelt támogatását élvező civil szervezet még azt is állította, hogy a feketék által rendszeresen lemészárolt közösség (amely rendkívüli szorgalmáról ismert, fehér bőrű, kálvinista közösség) tagjai Afrika más országaiba menekülnek. Ami a tények meghazudtolása. A válasz egyéb valótlanságoktól terhes.
Először tehát a TASZ sajtósától január 22-én 13 órakor érkezett válasz:
Tisztelt Lovas Úr!
Előzetes adatok szerint szerint tavaly 177 135 menedékkérőt regisztráltak Magyarországon. Közülük 3 fő érkezett Dél-Afrikából. Tavaly egyikük sem kapott itt védelmet (lehet, hogy a menekültügyi eljárásuk még folyamatban van). Sajnos, nem áll módomban ennyi idő alatt ellenőrizni, de tudomásom szerint a Helsinki Bizottságnál egyetlen dél-afrikai búr telepes sem jelentkezett.
Természetesen nem zárkóznánk el, ha valamelyik búr telepes keresne meg bennünket. A meneküléstörténete fényében döntenénk arról, hogy biztosítanánk-e neki ingyenes jogi segítséget. Ezzel együtt a menedékjognak kevés esélyét látjuk.
A levelében szereplő farmerszövetség, sajnos, rosszul teszi, ha itt, Magyarországon próbálkozik. Mert a nyári jogszabályváltozások nyomán senki nem kap védelmet, aki szárazföldi úton érkezik, vagy légi úton, de európai átszállással. Arra semmiképpen se számíthatnak, hogy tömegesen kapnának itt védelmet, mivel egyébként is csak egyéni vizsgálatok alapján adnak menedéket. Arra pedig, hogy majd földeket is kapnak a magyar államtól, végképp ne számítsanak, elég csak a most zajló állami földárverésekre gondolni, illetve arra, mit kapnak a mostani menekültek és befogadottak.
Egyébként az a személyes tapasztalatom, a búrok igen racionális társaság. Ezért akik veszélyben érzik a jövőjüket leginkább Afrikában próbálnak új életet kezdeni. Európában pedig sokkal célszerűbb Hollandiában vagy más nyugati államban új otthont találni, ahol nagyobbak az integrációs lehetőségek, kisebbek a nyelvi, kulturális nehézségek. Nem is beszélve arról, hogy a búrok soha nem veszítettek el a családi, üzleti kapcsolataikat Európával.
Köztudomású az is, hogy Dél-Afrika az egyik legrosszabb közbiztonságú ország. A rablótámadások és gyilkosságok áldozatai egyáltalán nem csak fehérek, sőt a túlnyomó többség fekete. A dél-afrikai állam pedig nem diszkriminálja az áldozatokat bőrszín szerint. Ebből következően a hazai Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (sokszor láttunk már ilyet) könnyen levonhatja a következtetést: a búrokat nem éri üldözés, ezért menedékjogot sem kaphatnak itt.
Üdvözlettel:
Zádori Zsolt
2016. 1. 22., 08:04 időpontban küldött kérdés:
Tisztelt Zádori Úr!
Honlapjuk főhelyén ez áll:
“Jogi segítséget nyújtunk a Magyarországon védelmet kereső menekülőknek, hontalanoknak, családjuktól elszakadt gyermekeknek.”
Dél-Afrika legrégibb farmerszövetsége úgy döntött, hogy Magyarországon kívánja elérni a földkerekség arányaiban a gyilkosságnak leginkább kitett csoportját, az ottani búr gazdálkodók magyarországi letelepítését.
Az erről szóló döntés tegnap látott napvilágot és összefoglalóját csatoltam.
Kollégáimmal erről a mai felvételen beszélni kívánunk műsorunkban, amelyet szombaton este 8 órai kezdettel sugároz az Echo TV “Törésvonalak” címen.
Kérem Önöket, hogy legkésőbb 13:00 óráig legalább egy igennel vagy nemmel válaszoljanak arra, vajon a búroknak is kívánnak jogi segítséget nyújtani.
Válaszukat természetesen szó szerint beolvassuk.
Azt előre is köszönöm.
Lovas István
(Forrás: lovasistvan.hu)
Frissítés: Lovas István és beszélgetőpartnerei a búrkérdésről
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready