2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:55 Netanjahu idén nem mer elmenni az ENSZ közgyűlésére, hogy a karnyújtásnyira lévő iráni atomról beszéljen21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig17:07 Kiderült, hogy az egész emberiség jövőjét elárulták ma a fideszesek16:12 Négy oka is volt a nyugtalan viselkedésre a győri BMW-snek15:46 Merényletre készülő fegyveresekkel végzett az orosz terrorelhárítás15:27 Őrizetbe vettek egy svédországi férfit a dán adóhivatal elleni robbantás miatt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Mégsem jönnek a búrok: a kormány szólt nekik, hogy "most" nem lenne alkalmas

Reklám

„Fontos bejelentés” – így adta hírül azt a Project Nova Europa, hogy a magyar kormány kérésére a búr (európai származású dél-afrikaiak) küldöttség elhalasztja útját.
A dél-afrikai TAU-SA mezőgazdasági szövetség két vezető tagja utazott volna Budapestre február végén, hogy tárgyaljon a búrok letelepedéséről.

A hírre Lovas István blogja hívja fel a figyelmet. A szerző megjegyzi: a világ legveszélyesebb helye nem El Salvador, hanem Dél-Afrika az ottani 30 ezer fehér gazda számára, akik közül évente átlagosan hatvankettőt gyilkolnak meg a négerek, miközben a rendőrség és a hatóságok nem mozdulnak. Az országban naponta 90 embert ölnek meg.
„A magyar kormány érdeklődését fejezte ki a találkozó iránt, és arra kérte a delegáció vezetőit, hogy ne találkozzanak a helyi hatóságokkal, mint ahogyan azt tervbe vették. A TAU-SA és a Project Nova Europa látogatásának szervezői természetesen teljes mértékben eleget tesznek a magyar kormány kérésének és azonnal hatállyal felfüggesztették utazási tervüket. Reméljük, hogy egy újra tervezett találkozási időpont és utazási terv újabb bejelentése nem várat magára sokáig”, olvasható a közleményben.
Az apartheid rendszer vége óta 68 ezer fehér embert öltek meg Dél-Afrikában.
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready