Bezár!
2020. február 28., péntek, Elemér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:02 Dehogy akart Demeter Márta bárkit is lejáratni...16:58 Gaudi-Nagy Tamás fóruma a felvidéki Medvesalján16:23 Már megint15:55 "Beni Ganz nem meri megtámadni Iránt" - mondja egy kiszivárogtatott hangfölvételen a saját főtanácsadója15:38 A Volánbusz soron kívüli higiéniai intézkedésekkel védi utasait és munkavállalóit15:20 Súlyos veszteség érte a török haderőt Szírában15:08 Ketten hazamehettek a budapesti kórházi karanténból14:44 Késsel rabolt ki egy férfi egy ékszerboltot Nagykanizsán14:18 Nem azt kérdezi a NATO, mit keres Törökország Szíriában, inkább felszólítják Aszadot, hogy tegye le a fegyvert14:05 Hétfőn megkezdik a kerti zöldhulladék elszállítását Budapesten13:23 Erdogan megnyitotta a határt az Európába irányuló migránsáradat előtt - íme az első sáskák13:01 Dr. Ilkei Csaba: az első 3 év a 32-ből: 1988-1990 - Lakitelek, Magyar Televízió, MDF12:55 Történelmi mélyponton a forint12:32 A facebookos zsidók is félnek a koronavírustól11:57 Toroczkai a Horthy-megemlékezésről az ATV-ben - 3 percet kellett várni, amíg előkerültek a "halálvonatok"
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Mégsem jönnek a búrok: a kormány szólt nekik, hogy "most" nem lenne alkalmas

Reklám

„Fontos bejelentés” – így adta hírül azt a Project Nova Europa, hogy a magyar kormány kérésére a búr (európai származású dél-afrikaiak) küldöttség elhalasztja útját.
A dél-afrikai TAU-SA mezőgazdasági szövetség két vezető tagja utazott volna Budapestre február végén, hogy tárgyaljon a búrok letelepedéséről.

A hírre Lovas István blogja hívja fel a figyelmet. A szerző megjegyzi: a világ legveszélyesebb helye nem El Salvador, hanem Dél-Afrika az ottani 30 ezer fehér gazda számára, akik közül évente átlagosan hatvankettőt gyilkolnak meg a négerek, miközben a rendőrség és a hatóságok nem mozdulnak. Az országban naponta 90 embert ölnek meg.
„A magyar kormány érdeklődését fejezte ki a találkozó iránt, és arra kérte a delegáció vezetőit, hogy ne találkozzanak a helyi hatóságokkal, mint ahogyan azt tervbe vették. A TAU-SA és a Project Nova Europa látogatásának szervezői természetesen teljes mértékben eleget tesznek a magyar kormány kérésének és azonnal hatállyal felfüggesztették utazási tervüket. Reméljük, hogy egy újra tervezett találkozási időpont és utazási terv újabb bejelentése nem várat magára sokáig”, olvasható a közleményben.
Az apartheid rendszer vége óta 68 ezer fehér embert öltek meg Dél-Afrikában.
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready