(A megjegyzések a fordító megjegyzései, melyek a helyi viszonyokat kevéssé ismerő magyar olvasók számára jobb betekintést nyújtanak.)
Észak-Virginiában az egyik fő alak abban az erőfeszítésben, hogy a konföderációs emlékműveket lebontsák, valamint azokat az utcákat és parkokat, melyek déli történelmi vezetőknek állítanak emléket, átnevezzék, Michael Signer, Charlottesville polgármestere.

Nem olyan régen erősen kritizált egy a helyi konföderációs emlékművek támogatására irányuló fáklyás felvonulást és gyűlést. A polgármester története úgy hangzik, mint egy sztereotípia, ami nekünk mindannyiunknak túlságosan is ismerős: egy New York-i zsidó családból való baloldali aktivista áll az élén egy déli városban való nyomulásnak, hogy annak őshonos fehér etnikai csoportja jelképeit eltöröljék, és nagyszámú nem fehér bevándorlót lássanak szívesen a terület újranépesítésére. Íme néhány fontos mozzanat Signer fehérellenességet pártoló karrierjéből:
· Politikatudományi PhD-je van a Berkeley Egyetemről (Amerikában a kulturmarxista felforgatás két melegágya a kaliforniai Berkeley Egyetem és az illinois-i Chicagói Egyetem.)
· Mialatt a Virginiai Egyetem Jogi Iskolájánál volt, megalapította a Virginiai Egyetem Koalícióját a Faji Haladásért (UVA Coalition for Progress on Race), valamint társalapítója volt a Faji és Jogi Tanulmányok Központjának (Center for the Study of Race and Law)
· Számos liberális felügyelőbizottság, bizottság és agytröszt tagja
· Charlottesville polgármestereként támogatta a város első fekete rendőrfőnökének felfogadását
· 2017-es, a város állapotáról szóló beszédében elmondta, hogy „zsidó vagyok”, és hogy „egy csodálatos, zsibongó New York-i / New Jersey-i családba” fogadták örökbe. (Érdemes megnézni a beszéd azon részeit, melyek bemutatják, hogy milyen szellemiségű rokonságról van szó. A fehérbőrű Signer Indiában született, ahol az anyja az ősi indiai prófétáról, Atriról nevezte el, és hetedikes koráig így hívták. Amikor kétéves volt, az anyjával visszajöttek az USA-ba, és ekkor került be jelenlegi zsidó családjába. Signer azt is elmondta, hogy van egy első unokatestvére és egy sógornője, akik "afrikai amerikaiak", valamint hogy a húga és annak felesége szociális munkások, akiknek két csodálatos lányuk van… Akkor összegezzük: egy nagy valószínűséggel balos, hippi anya, valamint zsidók, négerek, büfé-könyvtár szakos leszbikusok!)
· Arra utasította a város ügyvezető tisztségviselőjét, hogy Charlottesville-ből csináljon menedékvárost, hogy a bűnöző idegeneket megvédje a deportálástól. (A sanctuary city olyan település, ahol a szövetségi bevándorlási törvényeket egyszerűen nem tartják be. Ezen városok balos-liberális vezetése ugyanis számít az illegális bevándorlók és gyerekeik szavazatára, amiért cserébe segélyeket ad nekik.)
· Charlottesville-t a Donald Trump elnök kormányával szembeni ellenállás fővárosának nyilvánította. (A Resistance, vagyis Ellenállás a kultúrmarxista felforgatók hálózata, amit Trump elnökké választása után hoztak létre.)
· Támogatta, hogy a város 10 000 dollárt adjon a Jogi Segítség Igazságossági Központjának (Legal Aid Justice Center) a „menekültek és bevándorló családok megsegítésére”.
Ez az, ahogyan az ellenség kinéz. Signer polgármester nagyon lendületes és teljességgel odaadó azzal kapcsolatban, hogy a déli identitás jelképeit megsemmisítse, miközben Virginiát annyi harmadik világbeli bevándorlóval árasztja el, amennyire az lehetséges.
(Az igazi virginiaiak azt mondják, hogy Észak-Virginiát elözönlötték egyrészről a harmadik világbeli bevándorlók, másrészről az átültetettek /transplant: átültetett/. Ez utóbbiak olyan balos-liberális széplelkek, akik politikájukkal és szavazataikkal élhetetlenné tették eredeti lakhelyüket, mondjuk New York-ot, New Jersey-t vagy Marylandet, majd onnan elmenekültek, de persze semmit nem tanultak a hibáikból, és most Észak-Virginiában folytatják romboló tevékenységüket.)
Hidra - Kuruc.info