2017. október 24., kedd, Antal napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:30 Korunk pestise a migráCIONIZMUS - Siklósi András előadása Budapesten 07:25 "Új szocialista korszak" - még nagyobb hatalmat kaphat a kínai elnök06:56 Egy kétéves kisfiú volt a Szent Korona legifjabb látogatója a nemzeti ünnepen22:27 Csak tanácsadásra küldik a román hatóságok az oltást megtagadó szülőket21:32 Egy "külföldi férfi" nyakon szúrta egy orosz rádió műsorvezetőnőjét - zsidó támadt zsidóra21:07 Balog: a "romák" is harcoltak a szabadságért 1956-ban, hisz nekik is szólt az "Aki magyar, velünk tart!"20:51 Gyurcsány elszámoltatását követelték a fülkeforradalom után 7 évvel20:40 Vona: ha a Soros-terv a bevándorlás szimbóluma, az Orbán-terv a kivándorlásé20:33 Mindenszenteki gyertyagyújtás Selmecbányán - emléktúrával egybekötött városnézés20:19 "Romániai nemzeti kisebbségek napját" kell ünnepelni, nem holmi március 15-ét - persze ezt is decemberben18:59 Az oláhok továbbra is elvárják, hogy együtt ünnepeljük velük Nagy-Románia összetákolását, hazánk szétdarabolását18:15 Olykor előtör a pártállami múlt és a Soros-ösztöndíj magyargyűlölő egyvelege: Kövér sokallja az '56-os táblákat és emlékhelyeket17:53 Újdonságok a Harcostól (x)17:39 Iraki erődemonstráció a kurd olajvezetékeknél16:37 Orbán a Terror Háza Múzeum előtt lékelte meg a Soros-hajót
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

Ferenc pápát aggasztja a migránsáradatot megállítani kívánó AfD előretörése

Reklám

Ferenc pápa tegnap magánkihallgatáson fogadta Frank-Walter Steinmeier német szövetségi elnököt. Az audencia 59 percig tartott, ami az eredetileg tervezett időnek mintegy a duplája. A pápa előhozakodott a legutóbbi németországi Bundestag-választások számára elszomorító eredményével. A szentatyát „természetesen” nem a Die Linke, azaz a Baloldal, vagy a szintén nemzet- és vallásellenes Die Grüne, azaz a Zöldek jelentős számú mandátumszerzése aggasztotta, hanem a nyakló nélküli sáskajárást megfékezni kívánó Alternatíva Németországnak (AfD) egyre növekvő népszerűsége – írja az alaphírt az angol című, de német nyelvű Epoch Times című újság.
Zoom
Frank-Walter Steinmeier és Ferenc pápa tegnap (fotó: Andreas Solaro)
Frank-Walter Steinmeier a vatikánvárosi kihallgatás után elmondta, hogy a szentatya nagyon jól van informálva a németországi választások eredményéről. Ferenc pápa a kihallgatáson Németországról és annak a világban betöltött szerepéről tett fel kérdéseket, illetve arra volt kíváncsi, mi az oka annak, hogy a jobboldali pártok, például Hollandiában, Franciaországban és Németországban a lakosság körében egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert. (A német szövetségi elnök válaszát a hivatkozott újság nem közli, ám, ha minket kérdeznek, mi ismerjük a jobboldali pártok előretörésének az okát: a németek, hollandok, franciák és más népek féltik a gyermekeik jövőjét azoktól a sáskahadaktól, amelyeket sajnos a szentatya áldásával, például Angela Merkel, Frank-Walter Steinmeier és bűntársaik rászabadítottak, illetve majd rászabadítanak Európa keresztény országaira – H. J.)
Zoom
Ferenc pápa és Franz-Walter Steinmeier a Vatikánvárosban (fotó: Andreas Solaro)
A magánkihallgatáson Ferenc pápa mindesetre felszólította a német szövetségi elnököt, hogy Berlin továbbra is vállaljon elkötelezettséget a menekültek befogadása terén. Steinmeier elmondta még, hogy a katolikus egyházfő kifejezte elismerését Németországnak a menekültválságban tanúsított kötelezettségvállalása miatt, s egyben azon reményének adott hangot, hogy Németország a jövőben sem fordít hátat a minket továbbra is foglalkoztató menekültproblémának.
H. J. – Kuruc.info Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready