A feministák állandóan azt hajtogatják, hogy az a módi, ahogyan egy nő öltözik, sohasem jogosít fel ellene szexuális támadásra.
Nos, akkor mi történik Svédországban, a feminizmus mocskában fetrengő országban, ha Ahmed szexuálisan támad meg lányokat – talán Ahmed a hibás? Természetesen nem, hiszen a fent nagy dérrel-dúrral hangoztatott elvet csak az európai férfiakra alkalmazzák, az eltérő kultúrájú muszlimokra nem.
Ebből is látszik, hogy az egész feminizmusnak semmi köze sincs a nők méltóságához és a nemek közötti egyenlőséghez – valójában a nyugati társadalmat bomlasztó mozgalomról van szó.
Íme, a konkrét példa egy svéd lap cikke alapján:
Iskolaigazgató a lányoknak Ahmed nemi erőszakja előtt: „Takarjátok be magatokat, és ne mászkáljatok olyan erotikusan!”
Hazai [svédországi] hír. Amikor egy migránsbanda szexuálisan zaklatta a 14 éves lányokat egy malmői iskolában, az igazgató arra utasította az áldozatokat, hogy gondolják át, hogy hogyan öltözködnek, és hogy „ne mászkáljanak erotikusan”. Annak ellenére, hogy a migránsok egyikét elítélték a támadásokért, elengedték – és most a fiatal arabot letartóztatták egy ugyanazon iskolába járó gyerekkorú diák elleni nemi erőszakért.
A 2016. őszi félév alatt három 14 éves svéd lányt migránshátterű fiatalemberek egy sor szexuális zaklatásnak tették ki. A támadások egy malmői elemi iskolában történtek meg.
Zoom
(montázs: Fria Tider)
Csak Ahmedet, aki az arab világból származik, és ma 16 évesnek vallja magát, ítélték el bűncselekményért. Ahmed számos alkalommal rácsapott a lányok fenekére, megfogta a mellüket, valamint megpróbálta barátaival együtt, akiknek szintén migránshátterük van, az egyik lány szoknyáját felemelni.
Ahmed kétrendbeli bántalmazást is elkövetett ugyanazon időszak alatt, miközben a szexuális zaklatás folyt. Az első vádpontban arról van szó, hogy az egyik lányt a fenekén egy vonalzóval és kézzel úgy megütötte, hogy a nyoma meglátszott. A második vádpontban arról van szó, hogy egy vizes PET-palackkal úgy dobott hátba egy másik lányt, hogy annak megsérült a háta. A motívum bizonyára az volt, hogy dühös volt, mert a lány „beköpte” az igazgatónál a szexuális zaklatás miatt.
Amikor az igazgatónak, aki svéd férfi, beszámoltak a támadásokról, a lányok azt tapasztalták, hogy nem találtak meghallgatásra azzal kapcsolatban, amit elmondtak, írja a Kvällsposten.
„Amikor először beszéltünk vele, azt mondta, hogy az ok, hogy megfogdostak, az volt, hogy ’erotikusan mászkáltunk’, és hogy nem takartuk be magunkat eléggé”, mondta a 15 éves lány az újságnak.
Zoom
A 15 éves lány hiába szólt az iskolaigazgatónak (kép: Foto: Kvällsposten - Christian Örnberg)
Ahmed tagadta, hogy bűncselekményt követett volna el. Az igazgatónak azt mondta, hogy Isabella és barátai „szexisen” öltözködtek, és maguk provokálták, hogy zaklatóvá váljon.
2017. október 5-én a malmői kerületi bíróság kihirdette az ítéletet. Ahmedet három rendbeli szexuális zaklatás miatt 50 órányi fiatalkorúak közmunkájára ítélték. Minden egyes lány részére sok ezer koronát is kell fizetnie kártérítésként – összesen 47 400 koronát (másfél millió forint - a szerk.).
Az ítélet után azonban mindezek ellenére Ahmednek megengedték, hogy iskolába járjon. A 16 éves arabot most azzal gyanúsítják, hogy az iskolában megerőszakolt egy 15 év alatti lányt, és letartóztatták, írja a Kvällsposten.
A jelentések szerint a gyermek elleni nemi erőszak az iskolai sportnap alatt történt, kevesebb mint két héttel azután, hogy Ahmedet a szexuális támadásokért elítélték.
A szociális hivatalból való információ, melyből a Fria Tider [a hírt lehozó portál] részeket megszerzett, azt mutatja, hogy Ahmed családjában beltenyészet van. Például van egy nővére, aki az unokatestvérükkel házas.
Isabellát és Ahmedet valójában máshogy hívják.
Hidra - Kuruc.info
Forrás:
Kapcsolódó: