Svédország eddig is gondoskodott arról, hogy bekerüljön a hírekbe, vagy a szélsőségesen marxista multikulti degeneráltsággal, vagy az elmúlt pár évtized alatt befogadott Európa-idegen megszállók által generált irdatlan bűnözés és nemi erőszak pestise miatt. Az elmúlt hónapokban az új megszállók beáramlása miatt hallhattunk róluk többnyire, a napokban viszont egy szokatlan eset miatt került a hírekbe az ország. A trollhättani Kronan iskolában egy 21 éves svéd fiatalamber, Anton Lundin-Pettersson megölt két sötétbőrűt, s így a rasszistázó kórus is rázendített. Az a fehérellenes zsidó és öngyűlölő liberális svéd kórus, mely igencsak csendben volt, mikor egy eritreai néger kaszabolt le két svédet augusztusban, akiket beismerése szerint azért választott, mert azok "svédesen néztek ki".
Mint ismeretes, Lundin-Petterson október 22-én Darth Vadernek öltözve egy karddal ment a Kronan iskola épületébe, ahol a Csillagok háborúja filmből ismert "én vagyok az apád" felkiáltással rátámadt pár emberre. Mire a kiérkező rendőrök lelőtték, már egy áldozata meghalt, három másik megsebesült, akik közül egy a kórházban halt meg később. A láthatóan zavarodott elkövető a hatóságok szerint mindenesetre "náci" volt, amit arra alapoznak, hogy például YouTube-csatornáján a kedvencei között találhatóak voltak videók a második világháborúról, bevándorlásról, illetve a Facebook-oldalán volt egy birodalmi sasos kép (ami egyébként a Rammstein zenekar egyik logója). A "náci" témát főleg a befolyásos médiazsidó, Robert Aschberg által finanszírozott és igazgatott Expo, szélsőségesen bevándorláspárti "antirasszista" szervezet és magazin hangoztatja. A hatóságok szerint van egy hátrahagyott búcsúlevél is, melyet valamiért nem közöltek le, de állításuk szerint ebből kiderül, hogy az elkövető a "bevándorlást akarta megállítani" tettével. Hogy miként választotta ki áldozatait, nem könnyű megítélni. Talán személyes sérelmei voltak, talán a vég nélküli idegen beáramlás és a várost elárasztó idegenek szennye, bűnözése zavarta, tekintve, hogy az iskola "problémás" volt, és a város bizonyos részein a fehér ember már kisebbség, ahogy a Kronan iskolában is az. A szörnyű svédországi helyzetet ismerve inkább az csoda, hogy nem történik ilyesmi gyakrabban...
Azóta jellemző módon igyekeznek az egyik áldozatból, Lavin Eskandar 20 éves tanársegédből hőst faragni a másságimádók, mondván, hogy a diákok védelme közben halt meg. Érdekes ez, tekintve, hogy az első beszámolók szerint az egyik szemtanú arról számolt be, hogy az elkövető az osztálytermek ajtajain dörömbölt, mire Eskandar rászólt: "menj innen, megijeszted a gyerekeket". Ezt követően Lundin-Petterson leszúrta a karddal, ő volt az első áldozat. A szemtanú szerint Eskandar még annyit tudott mondani, hogy "hívjatok mentőt". Lévén, hogy először mindenki halloweeni tréfának tartotta a kardos, beöltözött figurát (akivel közös képeket is csináltak a folyosón) és mivel Eskandar volt az első áldozat, nem úgy tűnik, hogy tisztában volt a helyzet súlyával, és így hősiesen védelmezte volna a gyerekeket. Valószínűbb, hogy rászólt egy furcsa, maszkos, dörömbölő alakra, aki erre őt leszúrta, majd mentőért kiáltott... A korai beszámolókban tehát nem hangzik hősiesen a történet, de persze kellenek az erkölcsileg tiszta mártírok - annak ellenére, hogy fotóin a buzigyanús betolakodó előszeretettel mutogat bandajeleket, a dzsihádista "tawhidi egy" jelét, vagy éppen ribancok hátsófelét fogdossa.
Zoom
Melyik tisztességes szülő engedné gyermekét ilyen tanársegéd közelébe?
A trollhättani eset kapcsán Svédország-szerte hatalmas hírverés zajlott, mindenki egymáson taposva igyekezett elsőként és a leghatározottabban rettegni és szörnyülködni. A zsidó tulajdonú Aftonbladet például azzal a címmel hozta le cikkét, hogy "A legszörnyűbb terrorcselekmény Svédországban 1940 óta". Stefan Löfven miniszterelnök (a nyíltan marxista Svéd Szociáldemokrata Pártból) azonnal a helyszínre sietett és ott az alábbiakat mondta:
Ez egy fekete nap Svédország számára. Együtt érzek az áldozatokkal és családjaikkal, diákokkal és a tanári karral, valamint az érintett közösség egészével. Szavak le sem írhatják, hogy ők most min mennek keresztül. Biztosítanunk kell, hogy megkapjanak minden támogatást amire szükségük van.
A többnyire csendben lévő XVI. Károly Gusztáv svéd király is fontosnak tartotta, hogy megszólaljon, és tulajdonképpen ugyanazt mondta, amit marxista társa is. A miniszterelnök Löfven a tavalyi év végén egy eskilstunai lángra kapott mecset miatt is nagyon fontosnak tartotta a gyors reagálást, amikor még semmi sem volt ismert a tűz keletkezését illetően:
Ez egy megvetendő, megvetendő tett. Sosem fogjuk tolerálni az efféle bűncselekményeket. Azoknak akik a vallásukat szeretnék gyakorolni kell, hogy legyen erre módjuk. Ma nagy szimpátiát és empátiát érzek az érintettek iránt.
A tűzről aztán kiderült, hogy azt nem gyújtogatás okozta, a rendőrség pedig lezárta a nyomozást. Annyi mindenkivel együtt éreznek a marxisták, de valahogy a västeråsi IKEA-ban történt fehérellenes kettős gyilkosság történtekor nem érezték fontosnak a részvétet, a helyszíni szörnyülködést, ahogy az elképesztő mértékű, svéd nőket, gyermekeket érintő nemi erőszak miatt sem emelték fel szavukat.
Nagy volt a csend tehát augusztusban, amikor "csak" svédeket ölt meg faji alapon egy betolakodó, dühös "menekült". Sőt, akkor a hatóságok inkább a "menekült"szállások védelmét erősítették meg támadásoktól tartva (a közeli Värnamo menekülttáborát megkísérelték dühös hazafiak felgyújtani, de még idejében eloltották a tüzet). Mint arról a Kuruc.info annak idején beszámolt, augusztus 10-én egy közeli szálláson svédek pénzéből eltartott két eritreai "menekült", Abraham Ukbagabir és Youhannes Mahari a västeråsi IKEA üzletébe ment, majd ott Ukbagabir a konyhakések közül magához vett kettőt, és elindult svédeket késelni. Mahari állítása szerint nem tudta, társa mire készül (vádemelés nélkül meg is úszta). Ott a közveszélyes betolakodó meglátta Carola Herlint (55) és fiát, Emilt (28), akikre rátámadt. Emil próbálta magát és anyját védeni, az éles kés le is vágta ujját, de alulmaradt, és mindkét áldozat meghalt. Miután végzett velük a támadó, magát is megsebezte és a földre feküdt. Eleinte őt is áldozatnak hitték a rendőrök, de később a szemtanúk és a biztonsági kamera felvételei alapján kiderült, hogy ő volt a támadó. Társa elmenekült, őt a kiérkező rendőrök az üzlet előtt fogták el. Áldozatait a helyi VLT újság szerint - egy pszichiátriai vizsgálat eredményére alapozva - azért választotta, mert azok "svédesen néztek ki". Az elkövető azt akarta, hogy minél nagyobb híre legyen tettének, azt ugyanis a svéd nép elleni bosszúból követte el, amiért nem kapott letelepedési engedélyt.

A két eritreai pillanatokkal a vérengzés előtt
A betolakodó elmondása szerint a menekültstátusz iránti kérelmének elutasítása miatt "úgy érezte magát mint egy bűnöző", és hogy "dühös volt, felháborodott és csalódott". Svédországot hazájának tekintette, és szerinte "ha egy ellenség megtámad, nincs más választásod, mint hogy megvédd magad" utalván a svédek "támadására" ellene, amiért nem kapott menekültstátuszt. Az elvégzett vizsgálat szerint Eritreában nem szenvedett hiányt semmiből, apja egy üzletember, a katonai sorozás elől menekült először Szudánon és Líbián keresztül Olaszországba még 2005-ben, ahol ideiglenes letelepedési engedélyt kapott, majd Nagy-Britanniában is menekültstátuszért folyamodott, de nem járt sikerrel, és visszaküldték Olaszországba, ahonnan aztán Svédországba ment 2013-ban. Ott szintén menekültstátuszért folyamodott. Tízéves európai élősködését tehát fehérgyilkolással hálálta meg. Tettéért a napokban ítélték "életfogytiglanra" egy bizonyára fajgyűlölő szkinhed svéd bíróságon.
A kettős mércéből ismét láthatjuk, hogy a patologikusan másságimádó megmérgezettek, a sok évtizedes kultúrmarxista zsidó pszichológiai hadviselés által magukba szívott zsigeri öngyűlölet, a belcsoport démonizálása miatt nem érzik fontosnak védeni népüket, a külcsoport - legyen az akármennyire degenerált és civilizálatlan - viszont részvétet, támogatást érdemel. Nyílván a "humanizmus" és "egyenlőség" nevében.
Hogy miként lett az egykoron dicső vikingek és magas kultúra népe mára egy hanyatló, megalázott, ember alatti népségek által elárasztott nemzet, annak megértéséhez fontos tisztában lenni egyrészt a főleg észak-nyugat-európaiakra jellemző evolúciósan kialakult erkölcsorientációval, mely gazdag táptalajt ad az ellenséges pszichológiai manipulációnak, illetve a sok évtizedes, mai napig tartó zsidó befolyással és aknamunkával amivel az amúgy jóravaló és barátságos svédeket e rendkívül agresszív, gyűlöletes etnikai felsőbbrendűségi mámorába beleőrült csoport felforgatta.
Amikor pár éve Barbara Lerner Spectre, a kultúrmarxista kormány által svédek adójából támogatott Paideia (Svédországi Zsidó Tanulmányok Európai Intézete) zsidó szervezet elnöke a következőket mondta egy interjúban, nem túlzott:
Azt hiszem, hogy az antiszemitizmus újjáéledt, mert jelen korunkban Európa még nem tanulta meg, hogy hogyan legyen multikulturális. És azt hiszem, hogy mi részesei leszünk ennek a fájdalommal járó átváltozásnak, aminek be kell következnie. Európa többé nem lesz az az egyszínű társadalmak összessége, mint amilyen egykoron, a múlt században volt. A zsidók lesznek ennek [az átváltozásnak] a középpontjában. Európa számára ez egy hatalmas átváltozás, aminek meg kell történnie. [Az európaiak] most mennek át egy multikulturális módba; ránk, zsidókra pedig neheztelni fognak a vezető szerepünk miatt. Azonban ezen [zsidók általi] vezető szerep, valamint ezen átváltozás nélkül Európa nem fog fennmaradni.
A politikai korrektségtől meg nem fertőzött, antiszemita vádtól nem félő vezető zsidók tényként kezelik vezető szerepüket a fehér nemzetek felforgatásában melyet ők, mint "progresszivitást" emlegetnek persze, de valamiért Izraelt sosem akarják ugyanezek a befolyásos zsidók "gazdagítani" ezzel a "sokszínűséggel" - csak nem azért, mert az valójában rombolóan hat a kultúrára, demográfiára, életminőségre? Számos zsidó vezető ismerte már be, hogy a befogadó gazdanépek multikulturálissá válása a zsidók számára kedvező (korábbi írásaimban már idéztem is több ilyet) a multikulturalizmusban ugyanis gyengül és megszűnik a társadalmi, etnikai kohézió, összetartás, együvé tartozás érzése, ami akadálya lehet a zsidó etnikai érdekérvényesítésnek, a zsidó elit pozíció megtartásának. Egy több fajtájú társadalom, mely kulturálisan és etnikailag atomizált nem lesz se hajlandó, se képes megszerveződni kellőképpen saját érdekeinek védelmében. Svédország egyik legismertebb (zsidó) újságírója, Göran Rosenberg egy, a Zsidó Irányelv Kutatóintézet és az Európai Politika és Társadalomtanulmányok Központja által az izraeli Beér-Sevában szervezett 2008. december 18-án tartott A zsidók jövője a multikulturális Európában című értekezleten így beszélt erről:
Történelmileg a zsidók mindig virágoztak azokban a nemzetekben és birodalmakban melyek multikulturálisak, sokszínűek és toleránsak voltak, míg rosszul jártak erős vagy nacionalista társadalmakban. Az európai zsidók mindig is a jelképes idegenek, avagy "a mások" voltak. Így tehát, konkrétan, az a társadalom ahol az idegen szívesen látott, jó a zsidóknak, bár ők nem mindig méltányolták ezt a kapcsolatot [...] Az európai zsidóság jövője függ attól, hogy mennyire multikulturális, sokszínű és sokféle társadalmat sikerül formálnunk.
Természetesen a jelenlegi sötét invázióban is zsidó érdeket lát, s mint oly sok társa, ő is támogatja az idegen hordák fehér nemzetek vérkeringésébe való fecskendezését, annak etnikai kohéziójának gyengítését, mely, mint ő maga is elismeri, jó az elit pozícióban lévő zsidóknak. Legutóbb szeptemberben, a vezető szerepben lévő zsidók és leszbikusok által irányított (lásd alább) "progresszív" Svéd Egyháznak egyik rendezvényén is felszólalt a betolakodókat támogatandó, ahol holokausztozott egyet, majd pedig azzal érvelt, hogy Európának túl kell lépnie a holokauszt borzalmain úgy, hogy befogadóbb lesz, és segít a "menekülteknek" letelepedni azáltal, hogy multikulturálissá válik. A multikulturális Európa "egy ház lesz, mely sok különböző otthonnak biztosít helyet".
Akik szerint logikátlan, hogy a zsidók antiszemitizmusra hajlamos arabokat szándékosan importálnak Európába, azoknak is meg kell érteniük (szem előtt tartva, hogy vezető zsidók és zsidó szervezetek ezzel a határokat megnyitó vezető szereppel számos alkalommal dicsekedtek már), hogy a zsidó történelmi emlékezetben az arabok mellett viszonylag képesek voltak együtt élni (egészen a palesztinai zsidó terrorizmus és Izrael megalakulásáig), míg a keresztény és fehér nemzetekben folyton akadályokba ütközött, ahol zsidóellenes törvények, szigorítások, pogromok, száműzetés várt rájuk minden alkalommal, amikor túl messze mentek a gazdanép felforgatásában. Márpedig a zsidó zsigeri megvetéssel tekint a hagyományos fehér nemzetekre, melyeknek felhígítása, bomlasztása, gyengítése mindennél fontosabb számukra, még primitívebb, ellenséges csoportok importálásával is. A hagyományos fehér európai ember a legfőbb félelme a zsidónak történelmileg, beleértve a még mindig nagyon élénk hitleri Németország emlékét, mely emlék és félelem a mai napig megszabja, hogy a zsidó miként látja a világot, s benne a hagyományos európai nemzetek sorsát. Az ellenséges araboknak néha áldozatul eső pár zsidót pedig felhasználja saját érdekeiknek megfelelő törvények kiharcolásához, vagy a már létező törvények szigorításához, mint a szájzártörvények.
A kultúrmarxista, szélsőliberális Svédországban a már meglévő szájzártörvények, melyek keretében a kiváltságos kisebbségek "megalázó bírálását" akár négy év börtönnel is lehet büntetni (e törvények szigorúságát 2005-ben még az ENSZ-ben is bírálták) a tavalyi évvel tovább szigorodtak, ezúttal a világhálós véleménybűnözők levadászása érdekében. A bevándorlók, "LMBTQ-emberek" és hatóságok megalázó bírálása bűncselekménnyé válik ennek keretében a világhálós hozzászólások esetében is. Akiket pedig nem a törvény büntet meg, azokat zsidók és marxisták zaklatnak. Mint arról a New American beszámol, az ország egyik legnagyobb napilapja, a zsidó Bonnier család tulajdonában lévő Expressen bűnöző hackerek alkalmazásával feltörte internetes hozzászólók Disqus-profilját, melyeken keresztül hozzáfért személyes adataikhoz, és felderítette kilétüket. Az újság egy riportert és operatőrt küldött egyikük otthonához, és szembesítette őt hozzászólásaival. Az Expressen leközölte neveit és fotóit néhány ilyen véleménybűnözőnek, mely legalább egy esetben az illető állásának elvesztéséhez vezetett. A zsidó Robert Aschberg televíziós műsora a Trolljägarna (Trollvadászok) előszeretettel zaklat ilyen módon többek között "rasszistákat" is, akik eretnek véleményeket fejtenek ki a világhálón.
Sokat elárul a légkörről, hogy a szomáliai származású újságíró, a Svéd Rádió munkatársa, Amun Abdullahi visszaköltözött Szomáliába miután a radikális iszlamista bevándorlókat kritizáló beszámolója miatt zaklatásoknak, fenyegetéseknek lett kitéve, mind a szomáliai közösség, mind a fősodratú svéd média által. Elmondása szerint a svéd újságírásra jellemző az a hozzáállás, hogy "erről nem írhatsz, ez túl érzékeny téma. Ha erről írsz, az növelni fogja a Svéd Demokraták támogatottságát", majd megjegyzi: "Ez a hely veszélyesebb, mint Mogadishu, mert itt nem lehet elmondani az igazságot. Az igazságot elhallgatják, az embereket elhallgattatják."
Ez a szovjet stílusú eretnekeket kriminalizáló rendszer kényszerítette hazája elhagyására az egyik legkiválóbb svéd újságírót, Ingrid Carlqvistet, aki nemzetéért aggódó asszonyként mindig felemelte hangját népe felforgatásával szemben. A törvények és zaklatások miatt azóta külföldön élő újságíró 2012-es beszédében idézi Mona Sahlint, a jelenlegi kormánypárt, a Svéd Szociáldemokrata Párt akkori elnökét, aki az etnomazochista elmebeteg liberalizmus gusztustalan példáját mutatta be, mikor 2002-ben egy török ifjúsági magazinnak arra a kérdésére, hogy mi a svéd kultúra, így felelt:
Gyakran kaptam már ezt a kérdést, de nem tudom mi a svéd kultúra. Szerintem ez tesz minket svédeket olyan iriggyé a bevándorlókra. Önöknek van kultúrájuk, identitásuk, valami ami összeköti önöket. Nekünk mink van? Van Szentivánéjünk és hasonló érzelgős dolgok. [...] A svédeknek be kell illeszkedniük az új Svédországba. A régi Svédország már nem tér vissza.
A nyomorult nemzetáruló az Expressen 2002. július 26-i számában pedig azt jelentette ki, hogy "gyűlölök mindent, ami valódi, tipikusan svéd." Mi magyarok még emlékszünk Landeszmann György akkori budapesti főrabbi pofátlan megjegyzése, miszerint "ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülős barack". A tudatlan svédek nagy szerencséjére a svédországi zsidók egyik tekintélyes tagja, a stockholmi zsidó közösség és zsinagóga főtitkára, Ingrid Lomfors világosította fel őket afelől, hogy svéd kultúra nem létezik. Sőt, ők sem léteznek. Ez év október 15-én tartott előadást vezető politikusoknak és befolyásos személyeknek (svéd nyelvű videó itt).
Zoom
Előadásának három fő pontja:
  • A bevándorlás nem újdonság
  • Mi mind a bevándorlás következményei vagyunk
  • Nincs eredeti svéd kultúra
A jellemző zsidó aknamunka teljesen nevetséges érvekkel. "Mivel a történelem folyamán voltak kisebb-nagyobb népességmozgások, így nincs senkinek sem joga földjét sajátjának tekinteni" mondják a felforgatók, mintha az évszázadok, adott esetben évezredek alatt kialakult nemzetek, szülőföldek melyek egyé váltak a néplélekkel, mint a magyarok lelkével a Kárpát-medence, csak egy darab föld lenne, melyhez mindenkinek ugyanannyi joga van, idegenek tömegei átformálhatják nemzetek kulturális, etnikai jellegét, idővel eltörölve az eredeti nemzet karakterét, néplelkét. Mintha a történelmi népmozgások miatt a jelenlegi hazával rendelkező nemzeteknek nem is lenne joguk megőrizni életterüket, karakterüket, vagy mert valamikor mi is letelepedtünk itt, most át kell engednünk szülőföldünket teljesen eltérő, idegen tömegeknek...
Zoom
A nem létező több ezer éves svéd kultúra
Svédország a svéd nemzet és kultúra hazája volt mindig is, nem volt kevert nép. 1930 környékén a társadalom kb. 1%-a volt nem svéd, és ők is fehér európaiak voltak. Így volt ez egészen a 60-as, 70-es évekig, amikor is erőteljes politikai lobbizás indult a határok megnyitásáért. Henry Román kutató 1994-es tanulmánya szerint a legaktívabb harcosa a határok megnyitásának a zsidó David Schwartz volt, aki főként a zsidó tulajdonban lévő tekintélyes Dagens Nyheter oldalain lobbizott és indított vitát, melyhez más zsidó lapok is csatlakoztak. Lars-Erik Hansen a stockholmi egyetem számára 2001-ben írt Egyenlőség és a választás szabadsága című dolgozatában szintén arra jut, hogy zsidók és bevándorló hátterű személyek voltak a határok megnyitásáért lobbizók fő aktivistái, mint David Schwartz, Bruno Kaplan, Inga Gottfarb. Az első politikai párt mely a multikulturalizmusért kiállt és tett, a Högerpartiet párt akkori elnöke, Gunnar Heckscher szintén zsidó volt.
Zoom
Súlyosan felülreprezentált zsidó aktivitás a határok megnyitásában
A svédországi médiában és sajtóban szintén messze felülreprezentált a zsidó tulajdon és befolyás. A legjelentősebb médiabirodalmak a Bonnier AB (a zsidó Bonnier család, eredeti nevén Hirschel), Peter Hjörne zsidó médiamogul (eredeti nevén Kaplan) és tulajdona a Stampen, illetve a zsidó bankok, mint a Goldman Sachs és JP Morgan által tulajdonolt Schibsted. Peter Hjörne Pehr G. Gyllenhammar fia, aki a Kinnevik igazgatója, mely irányítja a TV3 és ZTV csatornákat, illetve a Metro ingyenes újságot. Ők együtt a legnagyobb lapok tulajdonosai, mint a Dagens Nyheter (főszerkesztője a svédek fajkeveredéséért kardoskodó zsidó, Peter Wolodarski), Expressen, Sydsvenska Dagbladet, Dagens Industri, Göteborgs-Posten, Bohuslänningen, Strömstads tidning, Nerike Allehanda, Motala Tidning/Vadstena Tidning, Bergslagsposten, Nya Ludvika tidning, Hallandsposten. A Bonnier és Hjörne közös tulajdonában van a Tidningarnas Telegrambyrå, mely a svéd Központi Hírügynökség, a hírek fő forrása. Továbbá televíziócsatornák, mint LNK, TV4, ez utóbbinak a zsidó Jan Scherman és lánya Clara Scherman a vezetői. Pár további médiazsidó: Sven Irving (TV4), Artur Ringart (TV4), Peter Sommerstein (Sydsvenska Dagbladet), illetve a fentebb már említett Robert Aschberg a Strix Television cégből, mely műsorokat gyárt különböző csatornáknak, továbbá az agresszív "antirasszista" Expo szervezet feje. Nagyapja Olof Aschberg volt, aki finanszírozta a bolsevik forradalmat, testvére, Richard Aschberg az Aftonbladetnél dolgozik. A média és sajtó politikára való hatása kétségtelen, de vannak olyan zsidó szervezetek, mint a Svenska Kommittén mot Antisemitism (SKMA), mely tanárok, néha újságírók "oktatását" végzi az antiszemitizmusról, illetve arról, miként is kell a világ dolgait zsidóknak kedvező módon tanítani, megírni.
Stockholm egykori főrabbijának dédunokája, Helle Klein, kinek apja, Ernst Klein szintén befolyásos a sajtóban, a Östgöta Correspondenten főszerkesztője volt, most a Svensk Presshistorisk Förening svéd sajtótörténeti szövetség elnöke. Helle Klein maga az Aftonbladet főszerkesztője volt, ma a jelenlegi marxista kormánypárt ifjúsági tagozatának, a feminista, kultúrmarxista Svéd Szociális Demokrata Ifjúsági Ligának (Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund) egyik vezetője, politikai kommentátor, a Dagens Arbete főszerkesztője, és egyben Svédország legnagyobb egyházának (a szélsőségesen liberális Svenska kyrkan) papnője: annak az egyháznak, melynek egy másik degenerált tagja, egy leszbikus püspök a kereszteket is eltávolíttatná, hogy a muszlimoknak minél barátságosabb legyen ott a légkör.
Azokban az országokban, ahol zsidók elitpozícióba kerülnek, a politikai és kulturális légkör is elzsidósodik idővel, melynek természetes következménye, hogy nemzetárulók és zsidó érdekeknek megfelelő mentalitású emberek emelkednek vezető szintekre. Ilyen légkörben nem meglepő, hogy egyes óvodák betegesen liberális vezetése a jobb sorsra érdemes gyerekeket is utcára vezényli szivárványzászlót lobogtatni. Szintén gyerekekkel kapcsolatos, hogy a napokban került a svéd állami televízió, az SVT gyekereknek sugárzó Barnkanalen nevű csatornáján adásba az a gyomorforgató műsor, melyben egy dal keretében svéd és mindenféle fajta gyerekkel propagálják a multikulturalizmust és az egyenlőség tévképzetét, miközben a gyerekek a dzsihádistáknál népszerú feltartott mutatóujj jelét mutatják. A műsor főszereplője egy teljesen elmeháborodott Doreen Månsson nevű énekesnő, aki gyerekekkel énekel közösen dalokat néha. A videó elejére Iszlám Állam-propagandát helyezett a feltöltő a kézjel bemutatásaként, majd utána a gyerekműsorból származó videó. A "tawhidi egy" jele, a feltartott mutatóujj, a muszlimoknál az istennel való egységet jelenti. Arra a fundamentalista értelmezésre utal, mely nem fogad el más értelmezést, és mely saját értelmezésük uralkodását jelenti, elutasítva mindent, ami nem saría törvénykezés alatt áll.
Zoom
A boldog sokszínűség kampányával tömik a szerencsétlen gyermekek fejét
A szélsőségesen liberális, teljesen infantilis álomvilágban élő nyomorultnak már volt hasonlóan elképesztő videója 2012-ben is, melyet itt láthat, akinek erős az idegrendszere. Mindezt a megszállott, utópisztikus propagandát valóban gusztustalaná az teszi, hogy miközben a gyerekek ártatlan agyát ilyenekkel nevelik az önfeladásra, szinte már világbékét vizionálva, ha mindenüket átadják idegeneknek, addig a való életben a svéd mindennapok része az erőszak, a terror, a gyerekek megbecstelenítése ezen "sokszínűek" által. Korábban kitértem már a svédországi bűnügyi statisztikákra én is, más is (lásd itt, itt vagy itt).
Egy másik elképesztő és gusztustalan förmedvény amit az SVT sugárzott pár éve, melyről anno a Kuruc.info is beszámolt, egy olyan "humoros" videó, melyben a fajkeveredést propagálják, s leggyalázatosabb része az, mikor egy szőke svéd lány nemzete himnuszát énekli, majd meglátjuk, hogy közben egy vihorászó négeren kéjesen lovagol. A szörnyűség szövege pedig: "hé, szőke lány, rakj egy fekete férfit a lábaid közé! Keverdj! Keveredj! Keveredj!" (Ha valaki szeretne gratulálni a nemzet- és fajgyalázó ribancnak megható alakításáért, Facebook-oldalán megteheti.) A videó a Grotesco mini-sorozat része volt, mely műsort a fentebb említett médiazsidó, Robert Aschberg tulajdonában lévő Strix Television programgyártó cég készítette.
Mint láthatjuk, a svéd nemzet jelenlegi hanyatlásának fő okai mind zsidó eredetűek: a marxista (Karl Marx, Moses Hess), kultúrmarxista, szélsőségesen liberális, fehér öntudatot patologizáló (Sigmund Freud és zsidó mozgalma, a frankfurti iskola zsidó bagázs felforgató ideológiája), feminista (Andrea Dworkin, Betty Friedan, Gloria Steinem stb.) fertő mellett a multikulturalizmus politikai kiharcolása és a határok megnyitása is túlnyomórészt zsidó aknamunka eredménye, amelyet aztán a túlsúlyosan zsidó kézben és befolyás alatt lévő média és sajtó tovább szít. Landeszmann rabbi után szabadon; ha kivennénk a zsidó hatást Svédországból, ami maradna, az a svéd nemzet és kultúra. Az egészséges svéd jövő - betolakodók, bűnözés, kulturális, demográfiai, gazdasági hanyatlás nélkül. Ahogy az volt mielőtt ez a folyamat megindult pár évtizede. Ebből is láthatjuk mennyire pusztító a zsidó befolyás, és maga a liberalizmus: egy emberöltő alatt képes egy teljes, egészséges nemzetet a sír szélére taszítani.
E zsidó hatás nélkül a svédek olyan ember alatti bevándorlókkal lennének szegényebbek, mint akik tavaly csak pár hónap alatt 60 női nemi szerv csonkítást végeztek el titokban (a maradi svéd törvény tiltja), melyek közül 28 a legdurvább fajta csonkítás, melyben levágnak mindent, majd összevarrják azt, csak egy kis helyet hagyva szabadon vizeléshez. Vagy akik hároméves gyermeket erőszakoltak meg egy menekültszálláson. A szállás üzemeltetői a Svéd Migrációs Hivatallal közösen még a rendőrség elől is elhallgatták sokáig az esetet. A nemi erőszakban ez a degenerált fajta köztudottan aktív. Egy 2006-os tanulmányban azt olvashatjuk, hogy a stockholmi fellebviteli bíróságon a 2002-es évben a súlyos nemi erőszak miatt elítéltek 85%-a volt bevándorló hátterű. A zsidó vezetéssel kiharcolt multikulturális módba váltás óta az erőszakos bűnesetek száma 300%-kal, a nemi erőszakok száma pedig 1472%-kal növekedett, melynek eredménye, hogy statisztikailag négy svéd nőből egy nemi erőszak áldozata lesz élete folyamán. Ilyen népségek tömegeit befogadva nem meglepő, hogy az ENSZ például 2030-ra Svédországot a harmadik világ országainak szintjére jósolja egy 2010-es tanulmányában, melyet olyan országok is leelőznek majd, mint Kuba, vagy Mexikó. Nem lenne meglepő; az ország már most kölcsönöket tervez felvenni, hogy a beáramló idegeneket el tudja látni hosszú távon, a külügyminiszter, Margot Wallström pedig a napokban bejelentette, hogy ha a betolakodókat ebben a tempóban fogadja továbbra is Svédország, az össze fog omlani. Előreláthatóan év végére 190 ezernyi idegent fogadnak be (az ország lakossága 9,8 millió). Persze a nemzetáruló feminista némber megoldási javaslata az, hogy az EU kényszerítse a többi tagállamot is tömegek befogadására, nem az, ami minden épeszű emberé lenne: azonnal, a legszigorúbban lezárni Európa határait. Mi is lehetne egy feminista szerint a svéd nők számára legjobb, mint olyan fajtájú emberek további százezreit importálni, akik már eddig is a világ második helyére emelték az országot, ami az egy főre jutó nemi erőszakok arányát illeti, és átlagosan napi kb. 5 nemi erőszak kerül bejelentésre csak a fővárosban, kb. 19 országszerte (lásd korábbi írásomban). Közben a betolakodók áramlása adónövekedést hoz a svédek nyakára, akik, ha sürgősen nem változik a helyzet, előreláthatóan 2050-re kerülnek kisebbségbe hazájukban. Már most is tudni legalább 55 No-Go Zónáról melyekbe a rendőrség be se megy, illetve 186 gettóról. Épp a napokban támadtak rá egy televíziós stábra Stockholm Tensta részében, ahol 95-100% a bevándorlók aránya.
Svédországnak sürgősen forradalomra van szüksége, amelyben levetik magukról a zsidó befolyást, megfelelően megbüntetik saját árulóikat, ahogy az ilyenkor azoknak jár, és megszabadulnak az Európa-idegen betolakodóktól, máskülönben pár évtizeden belül a svéd nemzetnek talán visszafordíthatatlanul vége. A bajok okainak kimagasló zsidó jellege ellenére ugyanakkor a svéd népet nem lehet felmenteni a felelősség alól. A liberális évtizedek alatt a beteges önzetlenségre és önsanyargatásra amúgy is hajlamos skandinávok (és főleg svédek) elférfiatlanodtak. Márpedig az a nép, mely nem védi életterét és karakterét aktívan, elpusztul. Sajnos egy megfelelő forradalmi változásra még nem látszik esély sem, de akadnak biztató jelek. A tavalyi parlamenti választásokon 12,9%-ot elérő bevándorlásellenes Svéd Demokraták támogatottsága egy augusztusi felmérés szerint 25,2%-on áll. Az intenzív megszállás és a már letelepedettek bűnözése közben egyre inkább dühíti a svéd hazafiakat, akik a bátor német ellenállókhoz hasonlóan immár elkezdték felgyújtani a betolakodóknak szánt szálláshelyeket (akárcsak a németek, ők is úgy, hogy személyi sérülés ne történjen). Októberben 11 esetet jelentettek, míg szeptemberben 20 eset történt. Az ellenállás erősödése miatt a hatóság bejelentette, hogy a jövőben titokban tartják majd a szállásnak kijelölt helyeket, hogy elejét vegyék esetleges gyújtogatásoknak.
A nyilvánosságra hozott októberi esetek listája:
Október 13.: Tűz tört ki Arlöv Skåne táborában, a támadás egy nappal az üzembe helyezés után érte.
Október 17.: Egy kånnai iskola ég le, melyet frissen készítettek elő megszállók elszállásolására.
Október 18.: Egy régi iskola épülete ég le Onsalában, melyet betolakodóknak készítettek elő.
Október 20.: Munkedalban egy szállást tesz tönkre gyújtogatás tüze.
Október 21.: A Stockholmtól északra fekvő Upplands Väsby-ben megszállók leendő szállását rongálták meg.
Október 22.: Oderljungában egy leendő szállást gyújtanak fel.
Október 24.: Eskilstunában egy szállást gyújtanak fel.
Október 27.: Lundban tűz keletkezik egy szállás ajtajánál. Ugyanazon a napon több kisebb tűz üt ki Kikeboskolanban is.
Október 27.: Egy megszállók elhelyezésére szánt färingtoftai iskolát pusztít el a tűz.
Október 28.: Egy tjörnarpi szállást gyújtanak fel.
Október 28.: Danderyd városban egy szállást gyújtanak fel.
További nyilvánosságra hozott esetek:
Március 23.: Egy kolbäcki szálláson tűz üt ki. A tűz egy elektromos szekrényből indult, de oka ismeretlen.
Május 1.: Tűz miatt 130 embert evakuálnak egy flipstadi szállásról.
Május 22.: Egy tízlakásos szállást pusztít el tűz Gusumban. A rendőrség szerint nem biztos, hogy gyújtogatás történt.
Június 17.: Egy vilhelminai szállás erkélyét roncsolja meg tűz.
Június 19.: Egy filipstadi szállásra két gyújtóbombát dobnak, egy kisebb tűz keletkezik.
Július 20.: Egy bengtsforsi szállás pincéjében keletkezik tűz. Gyújtogatást feltételeznek.
Augusztus 14.: Egy värnamói szálláson tör ki tűz. Gyújtogatást feltételeznek.
Augusztus 16.: Az IKEA-gyilkosság elkövetőjének szálláshelyén evakuálják az összes betolakodót Arbogában, miután gyúlékony anyaggal teli zsákot találnak.
Augusztus 16.: Egy malungi szállásnál valaki egy fakeresztet gyújtott meg.
Szeptember 15.: Feltételezett gyújtogatás történt egy bodeni betolakodókat elszállásoló lakásban is.
Szeptember 29.: Egy tjörnbroni szálláson keletkezik nagy tűz, melyet gyújtogatásnak ítélnek.
Zoom
Eskilstunában hazafias önkéntesek gondoskodtak arról, ne fázzon meg senki a szálláson

Zoom
Onsalában nem hagyták magukat a vikingleszármazatottak

Zoom
Munkedalban is véleményt nyilvánítottak a betolakodókról
Csonthegyi Szilárd - Kuruc.info