2019. december 7., szombat, Ambrus napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:55 Hosszú Katinka ezúttal is legyőzhetetlennek bizonyult, Szabó Szebasztián ezüstérmet nyert20:41 Autós üldözéses lövöldözésbe fajult a szerelem20:27 Dugókat okozott a teherszállítók Macron-reformellenes tiltakozása a francia utakon20:08 Tíz autót rongált meg egy trélerről leesett rámpa az M0-son19:52 Ezer tüntető nagyon nem örült a "megszálló" Putyinnak Minszkben19:16 Sáskacsempész szírt tartóztattak le18:46 Megbosszulták a szóváltásba keveredést a hirtelen megjelenő rokonok18:20 Országszerte ködre figyelmeztet az OMSZ18:03 Kirúgták az NKE-ről a Botka-fúró "kisgazda" zsidót, mert szexistagyanúsan szólt be a Rácz Zsófia-féléknek17:46 Macron barátját is utolérték a korrupcióellenes vizsgálóbírók17:19 Nem engedi a legfelsőbb bíróság Trumpnak, hogy visszahozza szövetségi szinten a halálbüntetést17:04 Újra egyre többen félnek a sötétedés után az utcára menni, a cigányfertőzött vidékeken a legóvatosabbak16:33 Negyven év után kerültek elő a legnagyobb NDK-s műtárgylopás során meglovasított képek16:18 Disznó-majom kimérákat kotyvasztottak kínai tudósok, de nem éltek sokáig15:59 Megkerült az eltűnt 13 éves kislány - nem szólt a szüleinek arról, hogy két éjszakát a barátainál tölt
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Videók :: :: Hozzászólások

Felfedezte a caracali rém megkötözött áldozatát egy szőröstalpú atyafi - de rendőrértesítés helyett inkább ő is megerőszakolta

Reklám

A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) őrizetbe vett egy férfit Gheorghe Dinca környezetéből, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolta a 18 éves Luiza Melencut, akinek a meggyilkolását korábban beismerte Dinca - írja az Adevarul nyomán a Transindex.
Zoom
Úgy tudni, hogy a férfi Dinca caracali lakásának udvarán vette észre az elrabolt és megkötözött 18 esztendős lányt, és Dinca állítólag elmondta neki, hogy azért rabolta el a fiatal lányt, hogy megerőszakolja.
A férfi pedig, ahelyett, hogy az esetet jelentette volna a rendőrségen, arra kérte a caracali gyilkosságokat beismerő férfit, engedje meg, hogy ő is megerőszakolja az elrabolt lányt. A DIICOT ügyészei szerint ez meg is történt.
Az Adevarul úgy tudja, hogy a 46 éves férfi szintén Caracalban lakik, és a szexuális erőszakot a gyanú szerint április 14-én követte el.
Sajtóinformációk szerint a férfit Dinca szomszédai úgy emlegették, mint „Dinca szolgáját”, aki bejáratos volt a gyilkosságok első számú gyanúsítottjához, és már a Dinca elleni nyomozás elejétől fogva a hatóságok látókörébe került.
A férfi őrizetbe vételét Giorgiana Hosu, a bűnvádi eljárást irányító ügyész is megerősítette a sajtónak, és közölte, hogy bár a férfi közeli kapcsolatban állt az elkövetővel, egyelőre nem tekinthető a cinkosának.
Korábban a tévében mentegette Dincát
Az Antena1 kereskedelmi csatorna egyik nagy nézettségű műsorába is meghívták korábban a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy maga is megerőszakolta a caracali rém egyik áldozatát, Luiza Melencut - írja a Maszol.
A gyanúsítottat Stefan Risipiceanunak hívják. A 46 éves férfi elemi osztályt végzett, napszámból él, nem veti meg az alkoholt, és jól ismerte a kettős gyilkosságot beismerő Gheorghe Dincát. Dolgozott is néha a caracali autószerelőnek, aki azt is megengedte neki, hogy két hétig meghúzódjon nála, az udvarán lévő fészerben – számolt be a bukaresti sajtó.
A caracali rém elleni bűnvádi eljárást irányító ügyész a szerdai sajtótájékoztatóján nem nevezte meg a gyanúsítottat. Elmondta, bizonyítékok vannak arra, hogy a férfi meglátogatta otthonában az autószerelőt április 14-én, azon a napon, amikor Gheorghe Dinca elrabolta Luiza Melencut. Stefan Risipiceanu észrevette, hogy az udvaron lévő gépkocsiban egy megkötözött lány van. Dinca elmondta neki, hogy Luiza Melencut „szexuális célokból” rabolta el. A 46 éves férfi ekkor ahelyett, hogy a rendőrséghez fordult volna, arra kérte a caracali rémet: erőszakolhassa meg ő is a lányt. Mivel Gheorghe Dinca attól tartott, hogy Risipiceanu leleplezi őt, ebbe beleegyezett – mondta el az ügyész.
Július végén, amikor a caracali rém gyilkosságaira fény derült, Risipiceanut meghívták az Antena1 egyik nagy nézettségű esti műsorába, mert tudni lehetett róla, hogy jól ismerte Dincát, sőt aludt is nála. Amikor az autószerelő rémtetteiről kérdezték a stúdióban, szemrebbenés nélkül hazudott. „Nem jön, hogy elhiggyem, mik derültek ki Dincáról. Nem lenne képes elrabolni lányokat. A szomszédok is azt kérdeztek, hogyan tudtam egy gyilkosnál aludni. Nekem nincs rejtegetnivalóm” – jelentette ki Risipiceanu. A lány még ma is élne, ha elrablását jelenti a rendőrségen.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready