Bezár!
2021. január 27., szerda, Botár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:21 Történetek a kórságokról, a biológiai fegyverekről, a gonosz vírusokról és a még gonoszabb oltásokról (II./1.)18:04 Nem engedik beszélni a WHO szakértőivel a kínai áldozatok hozzátartozóit17:44 "Megvédjük őket" - a Mi Hazánk vendéglátósok jelentkezését várja17:30 2021-ig kellett várni, de végre Luxemburgból is csurran-cseppen egy kis kárpótlás a "túlélőknek"17:10 Az orosz parlament ratifikálta az Új START-szerződés meghosszabbítását16:47 MÖM: elég volt a lezárásokból!16:26 Mintegy ezerkétszáz éves kard került elő Zala megyében15:46 Ökölpacsi antimagyar szektás rabbikkal - Áder egészen a zsinagógáig ment egy kis alázkodásra15:26 Mégsem csak dögunalom a mai emléknap (is): saját rajongói zsidózzák a holokausztozó Jakabot14:55 Müller: az oltásmennyiség függvénye a nyitás14:33 Szijjártó megint elmondta Kijevben, mennyi mindennel kedveskedünk nekik - és ezúttal sem ért el semmit ezzel14:17 A csehek többsége állítólag most már beoltatná magát13:31 Bill Gates nem örül a "koronás népszerűségnek"13:04 Így néz ki egy németországi Covid-láger - februárban nyitja meg kapuit12:26 Brit elmebaj: a színes csőcseléket eltartják, a dolgozó EU-s állampolgároknak fizetnek, hogy lelépjenek
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Extra :: :: Hozzászólások

Olyan négert nevezett ki Biden a "polgárjogi" csapat élére, aki szerint a fajtája a színe miatt okosabb a fehéreknél

Reklám

Tucker Carlson, a Fox News talán legnépszerűbb arca számolt be műsorában arról, hogy a Biden-kabinet polgárjoggal foglalkozó jogászcsapatának élére kinevezett Kristen Clarke egyetemistaként egészen kirívó, rasszista kijelentéseket engedett meg magának a Harvard egyik diáklapjában - írja a ma7.sk.
Zoom
Fotó: Fox News
Az egyetem egyik fekete diákszövetségének elnökeként az alábbiakat írta a szerkesztőknek címzett, a "feketék és fehérek közti" genetikai különbségekre vonatkozó "igazság keresését" sürgető, 1994-ben kelt levelében:
a melanin (sic!) felsőbbrendű mentális, fizikai és spirituális képességekkel ruházza fel a feketéket!
A középiskolás biológiaóráról talán sokaknak ismerős lehet a melanin kifejezés, amely egy különböző bőrpigmenteket jelölő gyűjtőfogalom. A melanin emberekben és állatokban a bőr-, haj- és szőrszínért felel. Kiben több van, kiben kevesebb. Hogy ennek mi köze a szellemi és fizikai kapacitáshoz, azt maga Clarke sem tudja, ugyanis írásából később egyértelműen kiderül: összekeverte a Gizikét a gőzekével. Nem, vagy nem csak a melaninra gondolt, hanem egy melatonin nevű hormonra. Ugyanis azt írja,
a fehérek azért termelnek kevesebb melanint, sőt néhányan nem is képesek rá, mert más a tobozmirigyük.
Nos, a köztiagy és középagy határán található tobozmirigy nem melanint, hanem egy melatonin nevű hormont termel. Ennek fő feladata az ember biológiai órájának szabályozása, rasszalapú hatása természetesen nincs az ember értelmi és fizikai kapacitásaira.
Clarke írásában egyébként óriási a zűrzavar, ugyanis neuromelaninról is beszél, ami tényleg egy létező vegyület és tényleg megtalálható bizonyos, jól körülhatárolható agyi területeken, például az ún. feketállományban (substantia nigra). Ráadásul ez tényleg azért "fekete" állomány, mert jelentékeny mennyiségben tartalmaz neuromelanint (erről a vegyületről sokáig nem tudták, mi lehet a szerepe, s nem tudjuk ma sem, milyen hatással van az agy működésére). Végezetül azt is érdemes megjegyeznünk, hogy a rágcsálókban találtak már neuromelanint a tobozmirigy sejtjeiben, de egyetlen esetben sem tudták megállapítani, mi lehet a vegyület szerepe a szerv működésében.
Clarke-t az ilyen apróságok akkoriban úgy tűnik nem zavarták, ugyanis zárásul azt írja:
Ez (mármint a "melanin" - a szerk.) okozza a feketék és fehérek közti kulturális különbségeket, és azt, hogy a fekete csecsemők hamarabb ülnek, kúsznak és járnak, mint fehér társaik.
A történet már-már komikus fordulatot vesz, ha tudjuk, hogy a néger felsőbbrendűséget a melaninból levezető "tudományos vonal" és Clarke egész érvrendszere egy bizonyos F. E. Barrtól ered, aki egyebek mellett azt próbálta meg igazolni, hogy az ókori Egyiptom egyébként szerinte feketebőrű fáraói telekinetikus képességekkel rendelkeztek. Kis túlzással Barr egy Wakanda-szerű birodalmat álmodott a Nílus völgyébe.
Mindezek ellenére sem a New York Times, sem a Wall Street Journal, sem a Washington Post nem foglalkozott az üggyel. A Wikipedia azonban igen: egész egyszerűen zárolták Clarke adatlapját, így nem lehet életrajzát kiegészíteni ezekkel a kijelentésekkel.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready