Bezár!
2021. július 25., vasárnap, Kristóf, Jakab napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:52 Áramkimaradást okozott egy franciaországi bozóttűz Spanyolországban és Portugáliában22:33 Újragondolt környezetvédelem21:54 Pásztorokra támadt egy medve Csíkban - egyikük meghalt, másikuk súlyosan megsebesült21:25 Embercsempész szállíthatta rakományát az örök segélymezőkre az M6-os autópályán20:54 Besározta magát a német RTL riporternője20:22 Könnygázt vetettek be Párizsban a koronakorlátozások miatt demonstrálók ellen20:03 Moslékzabálásra szólítják fel az "LMTQP+-embereket" és barátaikat az idei riszabulin19:27 Megint Orbán kedvenc c. bűnözőjét választotta elnökül a Fidesz stratégiai szövetségese19:11 Gázolt a vonat Balatonboglár közelében18:32 A "toleráns" Momentum a Mi Hazánk rendpárti tüntetésének betiltását követeli Jászapátiban17:40 Észtország száz kilométer szögesdrótot ajándékoz Litvániának17:25 Ürülékkel dobálták és levizelték a börtönben az Iced Earth Capitoliumot ostromló gitárosát16:57 Tizenötezer lakost evakuáltak a manilai agglomerációból16:41 "Énekeljük együtt jó hangosan a Himnuszt" - Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok15:23 Kormányrendelet: mostantól név szerint jelentenek a 60 év feletti oltatlanokról Magyarországon
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

Revolvert tartana minden fehér ember fejéhez a Yale Egyetem pszichiátere

Reklám

Nehéz jobb példával előállni az elit intézmények “haladó” szellemiségének totalitárius mivoltának bemutatására, mint a Yale-i Orvostudományi Iskola előadása, amelyet egy fehérellenes rasszista pszichiáter tartott ,,A fehér elme pszichopátiás problémái” címmel. Rod Dreher, az alábbi írást is szemléző Danube Institute vendégkutatója, a The American Conservatice magazin főszerkesztője Bari Weiss amerikai véleményíró és szerkesztő honlapján talált rá a felvételre és írta meg gondolatait.
Zoom
Aruna Khilanani revolvert tartana minden fehér fejéhez (képernyőmentés: Khilanani TikTok-oldala)
Weiss (aki a The Jerusalem Post szerint a világ hetedik legbefolyásosabb zsidója, ezért meri bátran szemlézni Orbánék atlantista, kóserkonzervatív intézete, a Danube Institute - a szerk.) aki dolgozott már a The Wall Street Journal újságnál, a New York Times magazinnál, és jelenleg a Die Welt-en publikál, kiemelte Aruna Khilanani beszédének legvérlázítóbb pontjait:
• A fehér emberekkel való beszélgetés időpazarlás. A saját életeddel fizetsz érte, hiszen kiszívják minden energiádat. A fehér emberektől felforr a vérem - mondta a pszichológus.
• Azon gondolkodtam, milyen fantasztikus lenne revolvert fogni minden fehér ember fejéhez, aki utamba kerül, eltemetni a testüket, megtörölni véres kezeimet, majd bármiféle bűnös érzés nélkül továbblépni. Azzal az érzéssel, mintha egy rohadt nagy szívességet tettem volna a világnak.
• A fehér embereknek már jó ideje elment az eszük.
• A fehér emberek megfélemlítve érzik magukat, amikor a fajok kérdését hozzuk fel. Úgy érzik, köszönetet kell mondanunk nekik mindazért, amit értünk tettek. Összezavarodtak, és mi is. Folyamatosan elfelejtjük, hogy a fajokról való közvetlen beszélgetés a lélegzetünk pazarlása. Arra kérünk egy elmebeteg, erőszakos ragadozót, aki azt hiszi, hogy szent vagy szuperhős, hogy vállaljon felelősséget. Nem fog megtörténni. Öt lyuk van az agyukban. Konkrétan olyan, mintha egy téglafalnak csapkodnád a fejed. Nem a legjobb ötlet.
• Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy felesleges a fajokról való beszélgetés a fehér emberekkel, mert rossz helyről közelítik meg a témát. A rasszizmus kezelése feltételezi, hogy a fehér emberek képesek látni és feldolgozni mindazt, amiről beszélünk. Hát nem teszik. Ezért is hangoznak olyan bután. Nem is tudják, hogy álarcot viselnek. A fehér emberek azt gondolják, hogy ez a tényleges arcuk.
El tudják képzelni, hogy ezen erőszakos, rasszista beszédet maga a nagy múltú Yale Egyetem szponzorálta? A plakátról is megbizonyosodhattunk róla.
Zoom
Forrás: The American Conservative
Amivel mindannyiunknak szembe kell néznünk az a tény, hogy
ez a pszichiáter Amerika egyik legrangosabb egyetemének égisze alatt olyan előadást tartott, amelyben menthetetlenül és féktelenül rasszista hangokat hallatott.
Ráadásul a beszéde után hosszú idő telt el, mire a Yale vezetése arra jutott, hogy megpróbálnak elhatárolódni. Maguk a diákok sem mertek ellenkezni és szembeszegülni, attól tartva, hogy eltanácsolják őket.
Meghökkentő látni az elit gondolkodásmódját – írja Dreher. A fehérellenes rasszizmust hangoztatják és ezt pozitív hozzáállásnak könyvelik el. Egy pszichiáter, akit Yale felkért, hogy beszéljen a fehér emberekről, mint pszichopatákról,
nyíltan fantáziál a fehér emberek meggyilkolásáról a bőrük színe miatt. És a világ nem háborodott fel.
A New York Times nem reagált. A Washington Post nem ellenezte. Az a tény, hogy Khilanani doktornő gátlások nélkül tudott ilyen beszédet mondani, a következményektől való mindennemű félelem nélkül, sokat elárul arról, hogy hol tart az emberiség.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready